Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ujhelyi István kemény videót osztott meg a “liberális” Kövér Lászlóról!

OLKT
-
  Ma 21:24 Belföld

  Érdekes videó, ugye az internet nem felejt?!   ❌‼️ A liberális Kövér László nemrég még így beszélt a “nép-nemzetiek” gyűlölködő kirekesztéséről… Minden szava arany… ‼️❌????   ❌‼️ A liberális Kövér László nemrég még így beszélt a "nép-nemzetiek" gyűlölködő kirekesztéséről… Minden szava arany… ‼️❌????#addtovább…

Családmeséink - Freddie és Németh Franciska

Petőfi Live
-
  Ma 20:47 Életmód

Freddie és Németh Franciska - magánéletről, őszintén. Családmeséink, pénteken este 20:35.

Így nevel vakvezető kutyát Prizmából az esztergomi család

Kemma
-
  Ma 20:00 Belföld

Kürtös után újabb labradorkölyökből nevelhet vakvezető kutyát az esztergomi Speier család. A már megszerzett rutinnak köszönhetően könnyebben taníthatják Prizmát.

A családon belüli és kapcsolati erőszak gyakoribb, mint gondolnánk

Szoljon
-
  Ma 20:00 Belföld

Országszerte egyre többet lehet hallani családon belüli erőszakról, melyben olykor csak felnőttek, máskor gyermekek is érintettek.

Palkovics László: nyolc pont köré szerveződik a Klíma- és természetvédelmi akcióterv

Nyolc pontból áll a Klíma- és természetvédelmi akcióterv, amelynek intézkedései megfelelnek a klímapolitika három elvárásának, miszerint hozzájárulnak a károsanyag kibocsátás csökkentéséhez, alkalmazkodást jelentenek az éghajlatváltozáshoz, valamint

3Téma – Nagy Mihály László

  Az M44-es gyorsforgalmi autóúttal Békés megye is csatlakozik az ország fejlődéséhez, így gyorsabb ütemben haladhat a térség felzárkóztatása – mondta Nagy Mihály László 3Téma című műsorunkban. A VOSZ megyei szervezetének elnöke szerint az előrelépés másik jelentős pillére a szakképzés lehet, mely itthon tartja a munkaerőt.

Palkovics László ismertette a kormány klímavédelmi akciótervét

Meghatszorozza a kormány a következő 10 évben a naperőművek kapacitását, és támogatja az olcsó elektromos autók megjelenését és használatát - ez is elhangzott, amikor Palkovics László sajtótájékoztatóján a kormány klíma- és természetvédelmi akciótervének a részleteit ismertette.

Meghan és Harry március 31-én léphetnek le a királyi családból

A BBC egy szóvivőre hivatkozva azt írja, hogy a párnak március 29-ével minden hivata

Majdnem 2 millió forintra büntette Hadházy Ákost Kövér László

A független képviselő hétfőn az ülésteremben két molinót lógatott a házelnöki emelvény mögé, az egyiken a „stop propaganda” a másikon pedig „a miniszterelnöknek a majorságát” felirat volt olvasható. Az ellenzék által csak szájzártörvénynek nevezett új szabályozás ellen tiltakozott, amely drasztikus büntetésekkel fenyegeti a képviselőket.…

„Nekünk nem Kövér László a főnökünk" - reakciók Hadházy büntetésére

Csaknem kétmillió forint bírságot szabott ki Hadházy Ákosra az Országgyűlés elnöke a hétfői, parlamenti akció miatt. Az ellenzéki képviselő emiatt gyűjtést indított. Kövér László házelnök az elmúlt csaknem két évben több képviselőt büntetett meg, mint az azt megelőző nyolc esztendőben.

Bankszámla „Kövér László parlamenti áldozatai” megnevezéssel – Dr. Dávid Ferenc üzent Hadházy Ákosnak

Városi Kurír
-
  Ma 18:30 Belföld

Mint arról beszámoltunk, Kövér László saját magával megkonzultálva, egy napon belül döntött és 2.000.000.- forintra bírságolta Hadházy Ákost, mert táblákat mutatott fel a parlamenti ülésteremben. Bankszámla alszámlákkal…. Arra kérem Önt, hogy a lehető legrövidebb időn belül nyisson bankszámlát „Kövér László parlamenti…

Négy gyermekes családapát öltek meg fiatalok Rivne közelében

Brutális gyilkosság történt Rivne megyében, amelynek elkövetői egy zömmel fiatalkorúakból

Palkovics László elmondta, miért kell egy német szakember a magyar tudománypolitikának

A magyar tudomány fejlődéséhez hozzá tud járulni Günther Oettinger, az Európai Bizottság volt biztosa - nyilatkozta az InfoRádiónak az innovációs és technológiai miniszter, miután a Magyar Közlönyben megjelent, hogy a kormányfő a német politikust nevezte ki a Nemzeti Tudománypolitikai Tanács társelnökévé.

Palkovics László: Nyolc pont köré szerveződik a Klíma- és természetvédelmi akcióterv

Palkovics László hangsúlyozta, 2030-ra az országban előállított energia 90 százalékban szén-dioxid-mentes lesz.