Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 236 hír

Emléktáblát kapott Horváth Ádám rendező, a Szomszédok megalkotója

November 20-án a szokásostól eltérően ünnepség nélkül került kihelyezésre Horváth Ádám Kossuth-díjas rendező emléktáblája a 13. kerületben, a Szent István parkban.

Horváth Boldi: „Nagyon rosszul éltük és éljük meg a jelenlegi a helyzetet”

A Kelemen Kabátban frontembere, Horváth Boldi nem titkolja, minden erőfeszítésükkel azon dolgoznak, hogy a formáció rendben átvészelje a járványhelyzetet.

Elkezdődött a pedagógusok tesztelésének második hete Csongrád-Csanád megyében

29 mintavevő csapat járja a megye bölcsődéit, óvodáit és azon iskoláit, ahol jelenléti iskolai oktatás zajlik – közölte Juhász Tünde kormánymegbízott Szegeden, a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Rákóczi téri épületében.

Müller Cecília: Magasabb a gyógyultak száma, mint az új fertőzötteké

A hétfői adatok szerint 63 860 ember tekinthető gyógyultnak, az elmúlt napon 8223-mal nőtt a számuk, így magasabb a gyógyultak száma, mint az új fertőzötteké. Ez óriási eredmény – mondta az országos tisztifőorvos az online sajtótájékoztatón.

Emléktáblát kapott Horváth Ádám, a Szomszédok megalkotója

November 20-án a szokásostól eltérően ünnepség nélkül került kihelyezésre Horváth Ádám Kossuth-díjas rendező emléktáblája a 13. kerületben, a Szent István parkban.

Óriási megtiszteletetés érte a demokrata Horváth Jácintot

Az EU Régiók Bizottsága javaslattevőnek nevezett ki az új EU romákkal kapcsolatos stratégiája, pontos nevén: "Egyenlőségközpontú Unió: a romák egyenlőségének, társadalmi befogadásának és részvételének előmozdítását célzóuniós stratégiai keretrendszer 2020-2030" témához - írta a képviselő Facebook-oldalán.

Franciaország: országszerte tüntettek a nemzetbiztonsági törvény ellen

Több mint százezren tüntettek szombaton hetven francia nagyvárosban a nemzetbiztonsági törvény vitatott módosítása ellen. Párizsban a felvonulást anarchista rendbontók próbálták megzavarni, többen közülük összecsaptak a rendőrökkel, akik közül legalább 23-an megsérültek. Újságíró szervezetek, baloldali pártok, szakszervezetek, jogvédő…

Nehezen éli meg a járványhelyzetet Horváth Boldi és zenekara

Rendkívül megviseli a járványhelyzet a Kelemen Kabátban formációt, amelynek frontembere, Horváth Boldi őszintén mesélt a viszontagságokkal járó időszakról.

Emléksorok dr. Horváth László elhunyta alkalmából

ma7.sk
-
 Ma 11:00Kultúra

Elment a magyar nép egyik lelkiismeretes napszámosa: dr. Horváth László, aki október 29-én, 91. évében, nagybetegen álmában távozott a földi létezésből, s temetésére november 13-án került sor, amelyen magas életkorunk és a pandémia miatt nem tudtuk magunkat képviseltetni, emiatt ezúton búcsúzunk egykori népi kollégista társunktól.

Tüntettek a Bubik bezárása ellen a BKK székházánál

Nyolcvannál is több bringás tiltakozott a Magyar Kerékpárosklub kezdeményezésére.

Horvát Lili Oscar-nevezett filmjét decembertől itt nézheted meg

December 1-től látható a Cinegon Horvát Lili Oscar-nevezett filmje, a Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre.

Horvát Lili Oscar-nevezett filmjét decembertől itt nézheted meg

December 1-től látható a Cinegon Horvát Lili Oscar-nevezett filmje, a Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre.

Horváth Éva szőke fürtös kisfia 3 éves - Kristóf olyan, mint egy földre szállt angyal

Femina
-
 Ma 07:40Bulvár

Tündéri fotókon Horváth Éva hároméves kisfia, Kristóf.

Karanténba vonul a horvát kormányfő

Karanténba vonul Andrej Plenkovic horvát kormányfő, mert feleségének koronavírustesztje pozitív lett – írta a helyi sajtó szombaton. A hírt a kormány is megerősítette.