Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 253 hír

Sokkoló látvány: több ezer lemészárolt nyérc teste bukkant elő a föld alól

Nemrégiben több millió nyércet öltek meg Dániában azért, mert mutálódott koronavírussal fertőződtek meg. Most azonban több ezer test újra a felszínre került.

Előjöttek a földből a levágott koronavírusos nyércek Dániában

Hiába földeltek el nemrég több millió kényszerlevágáson átesett, mutálódott koronavírussal megfertőződött vidramenyétet Dániában, néhány ezer közülük ismét felszínre került.

A légiközlekedés a földbe állt, mégis nagyon jól járhat, aki most kezd el pilótának tanulni

SzMo
-
 Ma 06:52Karrier

A képzés hossza két év, szakmabeliek szerint pont addigra jöhet egy komolyabb fellendülés a járvány után, így jó eséllyel helyezkedhetnek majd el a frissen végzettek.

Érdekes felfedezések a Föld ősi idejéből

Amikor a Föld több mint 4,5 milliárd évvel ezelőtt létrejött, forró magmaglóbusz volt, őslégköre pedig rendkívül gyors változáson ment át.

Emlékszünk arra, amikor Maradona 1987-ben ősei földjére, Békéscsabára látogatott?

Borsod24
-
 Ma 06:23Bulvár

A megyei lap rengeteg embert átvert akkoriban, ráadásul bő egy éven belül másodszor szedte rá a népet egy álhír közlésével. Szép sajtótörténeti relikvia bukkant fel az argentin focilegenda, Diego Maradona halálhíre nyomán. A Békés Megyei Népújság egy 1987. április 1-jei cikke cirkulál a közösségi médiában, Maradona aznapi békéscsabai…

Aki a Földdel dekázott

„Abban a szerencsés helyzetben vagyok – és hatalmas büszkeséggel mondhatom –, hogy többször játszottam ellene, és csodálhattam a játékát” – idézte az MTI Nyilasi Tibort, aki a magyar válogatott 1981-es dél-amerikai túráját említette, amikor a nemzeti csapat nem hivatalos találkozót játszott többek között az Argentinos Juniorsszal, a…

120 Hz-es kijelzőt és 108 MP-es kamerát kapott a Redmi Note 9 Pro 5G

A Redmi Note 9 sorozat eddig nem volt elérhető Kínában, ám most annál nagyobb megdöbbenést okozva mutatkozott be, ráadásul három új készülékkel. A Redmi Note 9 Pro 5G és a Note 9 5G már december 1-től elérhető lesz a világ legnépesebb országában (a 4G-s később jelenik meg), ám Európában valószínűleg később debütálnak majd,…

Föld körüli pályára állt egy mókás kerti törpe

HVG
-
 Tegnap 20:03Infotech

Több mint fontos kísérleti célt szolgál az a küldetés, amely keretében egy kerti törpét juttatott alacsony Föld körüli pályára egy új-zélandi cég.

Heretic Warfare – a pokol a földre költözött

Fémforgács
-
 Tegnap 20:00Zene

Infernal néven indult 2011-ben a mára Heretic Warfare címkével ellátott német brutális death/thrash metal zenekar, akik a névváltáson túl jelentős személyi változásokat is átéltek az elmúlt jónéhány évben. Ahogy azonban annak lennie kell, a kitartás és akarat az ő esetükben is meghozta a lehetőséget a bemutatkozáshoz, amit rögtön…

Olyan lehetett a Föld őslégköre, mint ma a Vénuszé

Szén-dioxidban gazdag és oxigénben szegény, aminek következtében a légnyomás a mostani százszorosa.

Megoldásra várnak az oklándi földügyek

Székelyhon
-
 Tegnap 19:15Határtalan

A földek tulajdonjogának tisztázását tartja a legnagyobb kihívásnak Godra Lehel, Oklánd új polgármestere, akit jelenleg a koronavírus miatti óvintézkedések gátolnak meg a szükséges falugyűlések megszervezésében. Mindemellett fejlesztési projektekben is gondolkodik.

Ha felnézel az égre, tudd, hogy most éppen a Föld körül kering egy kerti törpe

Ami annak idején egy poén volt a Half-Life 2: Episode Two című videojátékban, most valóság lett: Gabe Newell, a legendás játékot készítő Valve tulajdonosa tényleg felküldte a Chompski nevű kerti törpét az űrbe.

Az olyan dolgokból, mint amik a házban zajlottak, horrorfilmeket forgatnak – 18+

Napokig kínozta saját feleségét egy férfi – ráadásul saját gyermekeik szeme láttára. A nőre olyan rossz állapotban találtak rá, hogy képtelen volt beszámolni arról, mi is történt vele.

Keskenyebb, és 120 Hz-es kijelzővel érkezhet a következő Galaxy Z Flip

Új információk érkeztek a Galaxy Z Flip következő generációjáról, ami várhatóan a következő év márciusa környékén mutatkozhat be. A Samsung már valószínűleg gőzerővel dolgozik a Galaxy Z Flip következő generációján. Mi sem bizonyítja ezt jobban annál, hogy elkezdtek szivárogni az információk a készülékről. Mint tudjuk jövőre már a Galaxy Z…

Sokan a föld alatt rekedtek, egy bánya beomlása során

Zimbabwe északkeleti részén beomlott egy aranybánya, legalább 40-en rekedtek a föld alatt.