Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Európai járványhelyzet: a többség szigorít, de akad kivétel is

Több ország is további korlátozást, vagy a meglévőknél prolongálást jelentett be. A legtöbb helyen a brit variáns terjedése tette szükségessé az szigorításokat.

Hamarosan megépülhet az európai bankok vadiúj kártyás rendszere

A technikai megvalósításhoz keres beszállítókat az a nagybankok által alapított nemzetközi szövetség, mely egy vadiúj fizetési infrastruktúrát hozna létre Európában.

Lakható házra van szüksége a hétgyermekes tiszaszentmiklósi Szarvák családnak

Szarvák Krisztina hét gyermekével maradt egyedül, miután férje rövid, súlyos betegség után elhunyt. A tragédia óta a családanya magára maradt hét kiskorú gyermekével. Krisztina és

Új kémiát és gázciklust fedezett fel az európai-orosz marskísérlet

Hidrogén-klorid gázt fedezett fel a Mars légkörében az ESA-Roszkozmosz ExoMars Trace Gas Orbiter (TGO) keringőegysége. Ez az első alkalom, hogy a bolygó vízvesztését is vizsgáló ExoMars TGO szondával új gázt fedeztek fel. A Mars kutatásának kiemelt része a biológiai vagy geológiai aktivitáshoz köthető gázok kimérése, illetve a bolygó…

Soha nem látott Van Gogh-festményért lehet sok millió eurót fizetni

Először mutatják be a nyilvánosság előtt Vincent van Gogh egyik festményét, miután több mint egy évszázadon át egy francia család magángyűjteményében volt.

Roaming-díjak: hosszabbítana az Európai Bizottság

Az Európai Bizottság új rendeletet terjesztett elő annak biztosítására, hogy továbbra is többletköltségek nélkül legyen használható a mobiltelefon az Európai Unión belül tett utazások során. Az Európai Unió 2017 júniusában törölte el a roamingdíjakat, azóta az európaiak az unión belüli utazásaik során ugyanúgy használhatják mobiltelefonjukat…

Európai kulturális sétány jön létre a Duna mentén

Február 26-án, online konferenciával indul a hat Duna-menti országon átívelő DANUrB+ turizmust segítő projekt.

"Szia, Kata vagyok. Van még egy Pepsid?" - Így nézett ki 23 éve a szülinapos Dobó Kata

Ma ünnepli 47. születésnapját Dobó Kata. A gyönyörű színésznő nem sokat változott az ikonikus kólareklám óta, úgy tűnik, rajta nem fog az idő.

Ezeknek a jegyeknek van a legkevesebb barátja

Vannak, akikkel az érzékenységük, vannak, akikkel a megközelíthetetlenségük vagy épp a bizalmatlanságuk okán, ám a most következő csillagjegyek szülötteivel igen nehéz összebarátkozni.

Míg nálunk elszálltak a lakásárak, van olyan uniós ország, ahol olcsóbbak, mint 10 éve

Közismert, hogy itthon 2015-től kezdőden felrobbantak az ingatlanárak és a bérleti díjak is jócskán növekedtek, azonban meglepő eltérések mutatkoznak az uniós országokban, még csökkenésre is van példa.

Van egy telitalálatos a Skandináv lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a február 24-én megtartott 8. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták ki:

A koronavírust a vakcinával lehet legyőzni, ennyi új fertőzött van a világban

Metropol
-
 Ma 08:20Bulvár

Szakértők szerint a diagnosztizált esetek száma nem tükrözi pontosan a valóságot, mert az egyes országokban többé-kevésbé korlátozott a tesztek száma, és a nyilvántartás kritériumai is különböznek.

Ma van a kommunizmus áldozatainak emléknapja

Idén a járvány miatt online zajlik a megemlékezés.

1990: Van révész... – Egy este (és egy délelőtt) Göncz Árpádéknál

Schäffer Erzsébet emlékezetes írásai A kiadvány archívumából, ezúttal egy különleges helyszínről, különleges emberekkel.

Van valaki, akivel beszélgethetsz?

Senior
-
 Ma 07:53Életmód

Őszintén, mélyen, tiszteletkörök nélkül.