Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 82 hír

“A vállalatok az alkotmányjog fejlesztői voltak” – beszélgetés Adam Winkler jogászprofesszorral

Mandiner
-
  Tegnap 17:28 Vélemény

Korunk egyik legnagyobb kihívása a transznacionális vállalatok szabályozása, ami egyre komolyabb gondot okoz a nemzetállamok számára. Ebben nagy szerepe van azoknak a „vállalati jogi” mozgalmaknak, amelyek az elmúlt kétszáz év során a cégek jogait kiszélesítették – mutatott rá Adam Winkler, a University of Califorfnia jogászprofesszora.

IBFF Mr. Fitness Model világbajnok lett a rákosmenti Kuzma Ádám

Ittlakunk
-
  Tegnap 16:27 Budapest 17. ker

Jó hírt kaptunk. Kuzma Ádám, kerületünk lakója Mr. Fitness Model világbajnoki címet szerzett október 19-én a szlovéniai Brežicében. Ádám immár másodszor nyerte el a világbajnoki címet. Gratulálunk!

Adam Driver majd elhányta magát Az ébredő Erő premierjén - de ennek semmi köze a filmhez

IGN
-
  Tegnap 15:24 Film

Nem ez volt az egyetlen eset A színésznek van egy híresen rossz tulajdonsága, ami már nem egyszer hozta őt kényelmetlen helyzetbe az évek során.

Johnson: Nagy Ádám rosszabb állapotban tért vissza a válogatottból

M4 Sport
-
  Tegnap 14:19 Sport

Az nem lenne rossz, ha a Wales elleni Eb-selejtezőn már bevethető lenne. Nagy szükség lenne rá.

Hoppá! Nicki Minaj összeházasodott szerelmével

Glamour
-
  Tegnap 14:15 Bulvár

Ezzel a videóval erősítették meg az örömhírt

“We the Corporations” - conversation with Adam Winkler professor of law

Mandiner
-
  Tegnap 13:28 Vélemény

Corporations in America have been “constitutional innovators” expanding the rights of ordinary people too but also their own powers against government regulation. Today challenges include the regulation of transnational business and large tech companies – pointed out by Adam Winkler, Professor of Law at the University of California in a…

Borkai-ügy: Steinmetz Ádám már meg is kereste a MOB-ot

HVG
-
  Tegnap 13:00 Belföld

A Magyar Olimpiai Bizottság jogi osztálya véleményezi a Jobbik képviselőjének törvényjavaslatát, amely alapján megvonnák az olimpiai járadékot az Etikai bizottság által méltatlannak tartott sportolóktól. Mint amilyen Steinmetz szerint Borkai Zsolt is.

Érdekes információ Nagy Ádám sérüléséről

NB1
-
  Tegnap 12:58 Foci

Az edzője beszélt az állapotáról.

Légiósok: „Nagy Ádám bokájában van egy extra csont”

NSO
-
  Tegnap 12:25 Foci

Lee Johnson, az angol labdarúgó-bajnokság másodosztályában (Championship) szereplő Bristol City menedzsere friss információkkal szolgált Nagy Ádám sérüléséről.

Hoppá! Ő képviseli Magyarországot a 2019-es Mtv Ema-n a rajongók döntése alapján

A magyar nézői szavazatok alapján a 2019-as Mtv Europe Music Awards hazai győztese Király Viktor, így november 3-án este ő képviseli Magyarországot a nemzetközi díjak átadóján, Sevillában. A nagyszabású gálát a hagyományokhoz híven élőben lehet végigizgulni a magyar Mtv műsorán is. „Gyerekkoromban néztem az Mtv Europe Music…

Hoppá, kiderült a Skywalker kora hossza: Ez lesz minden idők leghosszabb Star Wars mozija!

IGN
-
  Tegnap 10:42 Film

Nem veszik rövidre a lezárást A jegyelővétel elstartolásával fény derült a Skywalker kora hosszára is – még a 152 perces Az utolsó Jediken is sikerült túltennie.

Nagy a baj? Horváth Ádám özvegye, Csűrös Karola képtelen lábra állni

A színésznő balesete miatt nem tud kimozdulni otthonából.

Hernádi Ádám átvette a stafétát elődjétől

Az esztergomi városháza nagytermében írta alá az átadás-átvételi jegyzőkönyvet Romanek Etelka és Hernádi Ádám. Az új polgármester elismerő szavakkal illette elődje munkásságát.

Kortárs romantika és absztrakció: Adam Whyte fotói

Urbanplayer
-
  Tegnap 08:37 Életmód

Adam Whyte Los Angeles-i fotós számára a meleg színek mellett a fókuszálás a főszereplő a képein. Kompozícióit ugyanis rendre a fókusz beállításával dramatizálja, kiemelve egyes részleteket, másokat meg rejtélyes homályba bújtatva. Innen.

Rafael Nadal megnősült

A spanyol teniszcsillag Rafael Nadal és kedvese Mery Perelló szombaton, Mallorcán esküdtek meg. A jeles napra Nadal-ék közel 350 embert hívtak meg, melynek a La ...