Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Többszáz csillag koronakidobódásait vizsgálták magyar kutatók

Eredményeik alapján elképzelhető, hogy az eddig véltnél nagyobb az élet kialakulásának esélye az exobolygókon, A kutatók eredményeiről az MTA hétfőn közleményben számolt be. A flerek és koronaanyag-kidobódások (coronal mass ejection, CME) a csillagaktivitás talán leglátványosabb megjelenési formái. Ezek során a csillag…

Böngésző – e héten számos nívós programmal köszöntik a magyar kultúra napját

Duol
-
  Ma 14:30 Kultúra

Összegyűjtöttük, miként is ünneplik a térségben található települések január 22-én, kedden, a magyar kultúra napját.

Haladékot kaptak a magyar melósok: átképzik magukat, vagy mennek a levesbe

Pénzcentrum
-
  Ma 14:30 Gazdaság

A világ vezető gazdasági szakértői szerint pár éven belül több szakma is mehet a levesbe a robotizáció miatt. Most kiderült, hány magyar vállalat váltotta le gépekre a munkáskezeket. A jövőben inkább a gépeket üzemeltető munkaerőre...

Hadházy Ákos: Ilyen mélypontja nem volt még a magyar demokráciának

„Mondhatnám, hogy mit is vártunk, de Polt Péter vezette ügyészség azért még mindig képes meglepetést okozni” – írta Facebook-bejegyzésében Hadházy Ákos.

Jön magyarul a Jennifer L. Armentrout könyv, amiből tv-sorozat is készül!

Sorok között
-
  Ma 14:25 Könyv

Tavaly érkezett a nagyszerű hír, hogy tv-sorozat készül Jennifer L. Armentrout Wicked című regényéből! A sorozat a romantikus Netflixnek becézett Passionflix szolgáltatóra kerül majd fel, nagy eséllyel még idén. A Könyvmolyképző Kiadó ma megerősítette, hogy a regény magyarul is meg fog jelenni, igaz, megjelenési dátum még nincs. A történet…

Melyik magyar város lesz idén a Balaton királya?

A Balatoni Hajózási Zrt. (BAHART) júniusban negyedik alkalommal rendezi meg a Nemzeti Regattát – Magyarország Településeinek Vitorlás Fesztiválját.

Melyik magyar város lesz idén a Balaton királya?

A Balatoni Hajózási Zrt. (BAHART) júniusban negyedik alkalommal rendezi meg a Nemzeti Regattát – Magyarország Településeinek Vitorlás Fesztiválját.

Magyar a világ legnagyobb múzeumi videófala

Turizmus Online
-
  Ma 14:24 Utazás

A Szépművészeti Múzeum a szerencsés birtokos.

Még az ötödik hely is elérhető a magyar kézisek számára

A német-dán közös rendezésű világbajnokság középdöntőjéből két játéknap van hátra

Zürzavar és bizonytalanság Magyarországon, egy szélhámos hasznot próbál húzni a zavaros időkből

Blikk
-
  Ma 14:10 Film

Március 14-től kerül a magyar mozikba Szász Attila Apró mesék című új romantikus történelmi thrillere, amely a második világháború utáni zűrzavaros Magyarországon játszódik.

Az elvtárs is festőművész? – egy magyar csoda története

Ma hatvan éves az első magyar számítógép, az M-3. A legendás eszközről Képes Gábor, az NJSZT munkatársa készített egy hiánypótló összeállítást, és megkérdezte az alkotókat is.

6,5 milliárd forint értékű élelmiszert gyűjtött be tavaly a Magyar Élelmiszerbank Egyesület

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület tavaly 6,5 milliárd forint értékben több mint 11 ezer tonna élelmiszer felesleget gyűjtött be, ami 20 százalékos bővülést mutat az előző év azonos időszakához képest - közölte az Élelmiszerbank hétfőn az Mti-vel.

Ettől sokan tartanak - ez Magyarországnak is rosszul jöhet

Az IMF rontott a globális növekedési kilátásain, az eddig vártnál alacsonyabb bővüléssel számol. A fejlett gazdaságokban az eddigi előrejelzésekhez képest nagyobb mértékű a lassulás, ehhez jön a fejlődő, feltörekvő piacok átmeneti fékezése. A Magyarországot is magába foglaló feltörekvő európai gazdaságok előrejelzésén is nagyot rontott a…