Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 21 hír

Keresztényeket öltek meg iszlamista szélsőségesek Indonéziában

Az áldozatok holttestére az Indonézia középső részén fekvő Celebesz (Szulavézi) tartomány Lemban Tongoa nevű falujában találtak rá. A szélsőségesek szablyákkal...

Keresztényeket öltek dzsihádisták Indonéziában

Egy negyediket pedig halálra késeltek, majd felégettek féltucat házat.

Napelemes tetőt szerelt fel a Škoda

A létesítmény áramigényének egy jelentős részét képesek megújuló forrásból fedezni. A teljes anyag Napelemes tetőt szerelt fel a Škoda címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Zsolt.

94 éves nénit öltek meg Hegymegen - a rendőrök „két feleslegesen születettet” vettek őrizetbe

2020. november 26-án, a kora eseti órákban holtan találtak egy 94 éves asszonyt hegymegi otthonában. A haláleset kapcsán a rendőrség idegenkezűségre utaló körülményeket tárt fel.

Célzott terrortámadásban ölték meg Irán legfontosabb atomtudósát

Liner
-
 Tegnap 16:46Külföld

Irán védelmi minisztériuma jelentette be, hogy meggyilkolták az egyik legfontosabb szakemberüket, aki állítólag egy katonai atomprogramot vezetett a 2000-es évek elején.

Rengeteg jogvédőt öltek meg három hónap alatt

Legalább 40 jogvédőt öltek meg Kolumbiában júliustól és szeptemberig – derül ki a Somos Defensores (Jogvédők vagyunk) nevű nem kormányzati ernyőszervezet által csütörtökön bemutatott tanulmányból. A jelentés szerint az említett időszakban 184 erőszakcselekményt jegyzett fel 182 jogvédővel szemben, ami csaknem teljesen megfelel…

Legalább 40 jogvédőt öltek meg Kolumbiában három hónap alatt

Mindez a Somos Defensores (Jogvédők vagyunk) nevű nem kormányzati ernyőszervezet által csütörtökön bemutatott tanulmányból derül ki.

Burkina Faso – a genocídium és a választások hazája

vasárnap.hu
-
 20.11.26 14:10Külföld

Burkinában a múlt héten megtartották az elnöki választások első fordulóját. A második mandátumáért kampányoló Roch Kaborének jó esélye van megszerezni...

Tizenkilenc újságírót öltek meg Mexikóban az idén

Tizenkilenc újságírót öltek meg Mexikóban az idén, ami a legnagyobb éves szám az elmúlt évtizedben - közölte szerdán Alejandro Encinas emberi jogi miniszterhelyettes.

Tizenkilenc újságírót öltek meg Mexikóban az idén

A szám több mint kétszerese az eddig becsültnek.

Most kaptuk a hírt: összeégett holttestre bukkantak a 3. emeleti lakásban

Kigyulladt egy harmadik emeleti lakás az V. kerületi Semmelweis utcában szerdán.

Tragédia az V. kerületben, összeégett holttestre bukkantak

Kigyulladt egy harmadik emeleti lakás az V. kerületi Semmelweis utcában szerda délután, a tűzoltók egy ember összeégett holttestére bukkantak.

Nemrégiben még konyhabútorokat szerelt, kedden pedig 125 ezer fontot nyert a portugál dartsos

Blikk
-
 20.11.25 13:12Sport

A 46 éves José de Sousa nyerte kedd este a Grand Slam of Darts döntőjét. Két éve van csak a profik között, 2019-ben lett Pro Tour-kártyája, most pedig megnyerte a PDC egyik major tornáját, amivel 125 000 fontot keresett, nem mellékesen a világranglistán a 15. helyre jött fel.

Űrtechnológiával szerelt vonatra tennék a kórházi férőhely nélkül maradt betegeket

ma.hu
-
 20.11.25 04:30Infotech

Az ICUtrain kórházvonat első tesztjei 2021 első felében várhatók.