Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 136 hír

Bkk: Az érettségi után is marad a normál menetrend

A teljes kapacitást biztosító normál menetrend szerint indulnak a közösségi közlekedési járatok az érettségi után is - közölte a Budapesti Közlekedési Központ az Mti-vel.

Szlovéniában holnap véget ér a járvány

Május 31-én Szlovéniában "adminisztratív értelemben" is véget ér a koronavírus-járvány - írta a helyi sajtó szombaton.

Holnap végleg lefújják a járványt Szlovéniában

Az összes olyan rendelkezést hatályon kívül helyezik, amelyeket a járvány megfékezésére hozott a kabinet. Az élet visszatérhet a rendes kerékvágásba.

Nézzék, milyen hűvös lesz holnap

Szombaton a gomolyfelhőzetből elszórtan fordulhat elő zápor, elsősorban az északkeleti és északnyugati megyékben pedig néhol zivatar is lehet.

Szlovéniában holnap véget ér a járvány

Ez annyit jelent, hogy hatályon kívül kerülnek azok a rendelkezések, amelyeket a járvány megfékezésére hozott a kabinet, és az élet visszatérhet a rendes kerékvágásba.

Érettségi tabló

Ezzel a címmel indul tematikus rádióműsor-sorozat a Vajdasági Rádió- és Televízió keretében, a fiatalok június 3-ától kezdve minden szerdán követhetik az O Rádió adásaiban.

Halálos balesetek, virágzás és érettségi – Mutatjuk a május legfontosabb zalai történéseit

Zaol
-
  Tegnap 15:54 Megyei

A tavasz utolsó hónapja nemcsak a koronavírus miatt volt eseménydús. Az idő repül, hamarosan itt a június, cikkünkben pedig összefoglaltuk a legfontosabb történéseket!

Érettségi utáni képzések 2020-ban

TanfolyamOKJ
-
  Tegnap 06:37 Karrier

Az érettségi megszerzése egy kifejezetten fontos állomása a hazai oktatási rendszernek. A középiskola nagy előnye, hogy lehetőséget nyújtanak az átgondolt döntéshozatalra a pályaválasztással kapcsolatban. Egyáltalán nem biztos ugyanis, hogy mindenki tudja már az általános iskola utolsó osztályában, hogy mivel akar foglalkozni élete során.  …

Ma sütkérezzen gyorsan, holnap nem fog

Nyugat
-
  Tegnap 04:52 Megyei

Furán jön a nyár.

Elbocsátások kezdődnek a német ZF-nél, amelynek Magyarországon is jelentős gyárai vannak

Az egri székhelyű ZF Hungária Kft. 2018-ban 77,8 milliárd forint bevétel mellett 2,8 milliárd forint adózott nyereséget ért el, és éves átlagban 1700 főnek adott munkát.

Kilenc évi "szünet" után holnap USA-űrhajó indul a kozmoszba

Gondola
-
  20.05.29 16:40 Tudomány

Két gyakorlott amerikai űrhajós indul a Nemzetközi Űrállomásra szombaton. Kilenc éve nem emelkedett USA-űrhajó a magasba

Elbocsátások kezdődnek az egyik legfontosabb magyarországi autóipari beszállító csoportnál

HVG
-
  20.05.29 15:49 Gazdaság

A német ZF minden tizedik dolgozóját elküldi. Egyik legfontosabb leányvállalatuk Egerben található.

Pszichológiai alapú trükkök a sikeres vizsgákért

KamaszPanasz
-
  20.05.29 09:39 Életmód

A hatékony tanulási technikán túl léteznek olyan trükkök is, amelyek szintén befolyásolják a felkészülésedet. Ha beépíted ezeket a tanulási rutinodba, akkor hamarosan nemcsak a jegyeid közötti különbséget fogod látni, hanem magabiztosan fogod tudni a tananyagot, jóval a vizsgaidőszak után is. Íme, néhány nagyszerű pszichés trükk, ami…

Ahogy mi megéltük: „Nekem nem lehet bajom! Zsolti fiam holnap lesz egyéves”

NSO
-
  20.05.29 07:13 Foci

Sorozatunkban személyes élmények alapján elevenítünk fel egy-egy emlékezetes mérkőzést, eseményt. A 43. részben Őri B. Péter egy 35 évvel ezelőtti labdarúgó BEK-döntőről ír, amely előtt rettenetes tragédia történt: 39 néző halt meg, több mint négyszázan megsérültek.