Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 103 hír

Kézilabda: távozott a szegediek húzóembere

Sport365
-
  Tegnap 12:25 Sport 

Spanyol élcsapatban folytatja a pályafutását.

„Ha Freud ma élne, az evészavarokkal foglalkozna” – dr. Forgács Attila előadása a szegedi Pszicho-Kávéházban

mindset
-
  Tegnap 08:55 Életmód 

A Mindset Pszichológia közel másfél éve rendszeresen jelentkező szegedi Pszicho-Kávéházában ez alkalommal az evés lélektanát ismerhettük meg. Dr. Forgács Attila gasztropszichológus előadásában a fogyasztói kultúra egyre erősebb fogyásvágyának okait, az orális aktivitás dominanciájának eredetét és a bennünk élő ösztönlény…

Kérte, hogy adjak időt neki, de közben az ölemben táncolt

Velvet
-
  Tegnap 08:24 Életmód 

„Ami ruhában lehet, majdnem minden megvolt” – olvasónk társkeresőn ismert meg egy válófélben lévő nőt, akivel azonban egy határt sosem léptek át. Aztán egyszercsak...

A Szegedi Rendészeti Szakgimnáziumban 151 rendőr fejezte be tanulmányait

A 2018. június 16-án Szegeden megtartott kibocsátó ünnepség elöljárója Kovács István rendőr vezérőrnagy, gazdasági rendőrfőkapitány-helyettes volt. A 2016/2018-as évfolyam végzősei a sikeres vizsgáikat követően ünnepélyes keretek között erősítették meg esküjüket. Az országos rendőrfőkapitány az iskola két legkiválóbb tanulmányi eredményt…

A legegyszerűbb vegán reggeli holnapra

Cafeblog
-
  18.06.16 19:00 Blog 

reggelt rgink olgos htkznapokra remek megolds az ztatott zab lz este 10 perc alatt elkszthet htbe tolhat s msnap reggel

Táplálkozási trendek: holnap és ma

WebBeteg
-
  18.06.16 18:56 Egészség 

A táplálkozás életünk egyik dinamikusan változó területe. Szinte naponta jelenik meg egy-egy új étrendi irányzat vagy új élelmiszer az üzletek polcain.

A Szegedi Látványszínház egészséges életmódra neveli a gyerekeket

Feol
-
  18.06.16 18:00 Megyei 

Az egészséges életmódra nevelést már gyermekkorban el kell kezdeni.

Ez legyen a holnapi ebéd

Cafeblog
-
  18.06.16 17:30 Blog 

kfzelk helyett ksztettem mert n azt nem igazn szeretem viszont a tkt s a kaprot amgy igen gyhogy ezt talltam ki egyik nap egy

Esküt tettek a Szegedi Rendészeti Szakgimnáziumban végzősei - 151 fiatalt avattak rendőrré

A Szegedi Rendészeti Szakgimnáziumban végzősei a hagyományokhoz híven kibocsátó ünnepségükön erősítették meg esküjüket a Széchenyi téren. A rendezvény elöljárója, Kovács István rendőr vezérőrnagy beszédében az hangsúlyozta, az iskolai évek alatt kiváló oktatást kaptak, így teljes értékű tagjai lesznek a rendőrségnek.

Esküt tettek a Szegedi Rendészeti Szakgimnázium végzősei - 151 fiatalt avattak rendőrré

A Szegedi Rendészeti Szakgimnázium végzősei a hagyományokhoz híven kibocsátó ünnepségükön erősítették meg esküjüket a Széchenyi téren. A rendezvény elöljárója, Kovács István rendőr vezérőrnagy beszédében azt hangsúlyozta, az iskolai évek alatt kiváló oktatást kaptak, így teljes értékű tagjai lesznek a rendőrségnek.

Összefog a mezőhegyesi ménesbirtok és a szegedi egyetem

Agrotrend
-
  18.06.16 15:28 Állatvilág 

A mezőhegyesi ménesbirtok és a szegedi egyetem a felsőfokú oktatás, a tehetséggondozás, valamint a kutatás-fejlesztés területén kölcsönösen segítik egymást a jövőben.

151 fő végzett a Szegedi Rendészeti Szakkgimnáziumban

A Szegedi Rendészeti Szakkgimnázium a mai napon, az elmúlt évekhez hasonló módon, a város szívében rendezte meg kibocsátó ünnepségét. A végzős tanulók ünnepélyes eskütétele Szegeden, a Széchenyi téren, a Magyarország Rendőrségének Alaki Szabályzata alapján került végrehajtásra, a tanulók ezen alkalommal váltak a Magyar…

Olyan felfestést kaptak a szegedi kerékpárosok, hogy a fal adja a másikat

HVG
-
  18.06.16 13:16 Autó-motor 

A kerékpárosok jobb, ha nem értelmezik szó szerint a KRESZ-t, különben fájni fog a fejük. Ilyet még a Magyar Kétfarkú Kutya Párt sem tudna kitalálni.

Feminácik figyelem! Holnap apák napja!

888
-
  18.06.16 13:00 Belföld 

Úgy tűnik, vesztésre állnak a ballibek által évtizedek óta folytatott nemek közötti genderharcban a férfiak a nőkkel, a feminácikkal, a transzneműekkel és mindenki mással szemben is. Veszélyeztetett faj a férfi. Van apák napja, de minek is?

Újabb szegedi vendéglátóhely húzta le a rolót - Végleg bezártak az Anyám Tyúkjai

Délmagyar
-
  18.06.16 11:07 Megyei  Szeged

Újabb szegedi vendéglátóhely zárt be a szakmában tapasztalható munkaerőhiány miatt. Az Anyám Tyúkjai tulajdonosai könnyeikkel küszködve beszéltek arról, hogy engedhettek volna a minőségből, de inkább úgy döntöttek, végleg lehúzzák a rolót.