Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 104 hír

Holnapután jön az ingyenes F1-es játék mobilra!

Ingyenes játékot tervezett mobilra a Formula-1 és a Codemasters, amely október 18-tól bárki számára elérhető lesz. Az „F1 2018” nevű játékot már korábban kiadták, PS4-en, Xboxon és PC-n is elérhető – akárcsak a korábbi verziók, ez is óriási sikernek örvend. Most pedig nagy lépésre szánta el magát a Forma-1: mobilra fejlesztettek játékot,…

Sosem látott premier érkezik a Szegedi Szabadtérire

Zene
-
  Ma 18:28 Zene 

A világon így még sosem láthatták a Titanic musicalt, ahogy a Szegedi Szabadtéri Játékokon bemutatják jövő nyáron! Az ötszörös Tony-díjas darabot Somogyi Szilárd állítja a Dóm téri színpadra, Maury Yeston zenéjét pedig Balassa Krisztián karmester fogja dirigálni.

A MEFESZ szegedi alapítóira emlékeztek - galéria

Délmagyar
-
  Ma 17:55 Megyei 

1956. október 16-án szegedi hallgatók kezdeményezték a Magyar Egyetemisták és Főiskolások Szövetségének (MEFESZ) megalakítását. Erről emlékeztek meg kedden az egyetemi autonómia és hallgatói önkormányzatiság napja alkalmából a Göncz Árpád sétányon lévő '56-os emlékműnél, ahol többek közt a MEFESZ, az SZTE Bölcsészet- és…

Holnap már nem lehet új lakástakarék-szerződést kötni

Zoom
-
  Ma 16:54 Gazdaság 

Ezzel alighanem vége. A piac három nagy szereplője jelezte, hogy ma lehetett utoljára új szerződést kötni náluk.

Múltidéző 11. rész: A szegedi vasútállomások históriája

Szeged Ma
-
  Ma 16:14 Belföld 

A Nagyállomástól, az Orient Express által érintett újszegedi állomáson keresztül, az elfeledett Tisza pályaudvaron át, egészen a víz előtti Szeged-Rókusig.

Holnaptól friss BIF részvények a börzén

TőzsdeFórum
-
  Ma 14:57 Pénzügy 

287.024.400 forint össznévértékű törzsrészvényről van szó.

Csütörtökön lesz a szegedi adókedd

Promenad
-
  Ma 14:30 Megyei 

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Csongrád Megyei Adó- és Vámigazgatósága a 2018. évközi és a 2019. évi adó- és járulékváltozásokról adózói fórumot tart Szegeden, az Adókedd rendezvénysorozat keretében.

OTP, Erste: holnap már nem kötünk lakástakarékot

Most mindenki számára az a nagy kérdés: mennyi időnk van biztosítani a lakástakarék mellé járó állami támogatást? Az elvi lehetőségekről tegnap írtunk, most pedig az OTP és az Erste válasza is megérkezett. A rapid módon elfogadott...

Ajándékokkal érkezett Jézus a szegedi börtönbe

NLCafé
-
  Ma 13:43 Baleset-bűnügy 

Az ajándék címzettje azonban hoppon maradt a fegyőrök éberségének köszönhetően.

Holnap már nem lehet lakástakarékot kötni az OTP-nél

Megvan, meddig lehet OTP-s lakástakarékot kötni. Most mindenki számára az a nagy kérdés: mennyi időnk van biztosítani a lakástakarék mellé járó állami támogatást? Itt írtunk az elvi lehetőségekről, most pedig az OTP válasza is...

Csúnyán kihasználták Jézus Krisztust a szegedi börtönben

Blikk
-
  Ma 12:58 Belföld  Szeged Börtön

A szegedi börtön egyik elítéltje hétfőn levelet kapott. A boríték egy Jézust ábrázoló szentképet is tartalmazott. A Szegedi Fegyház és Börtön munkatársai a szakmai protokollnak megfelelően alaposan átvizsgálták a képet, amelynek keretéből négy darab mobiltelefon került elő.

The Walking Dead: The Final Season - holnap sok minden kiderülhet

GameStar
-
  Ma 11:02 Gaming 

A Skybound Games ügyvezetőjétől lehet majd kérdezni.

Amerikai katonának adják ki magukat

Vásárhely24
-
  Ma 10:48 Belföld 

Az elmúlt időszakban a közösségi média oldalain keresztül is keresik áldozataikat azok a profi álprofillal (fake profile) rendelkező személyek, akik magukat általában amerikai katonának adják ki.