Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 243 hír

Forró Zugló: etikai vizsgálatot kezdeményez Tóth Csaba ellen Jakab Péter

Etikai vizsgálatot kezdeményez Tóth Csaba ellen az Országos Előválasztási Bizottságnál Jakab Péter, a Jobbik elnöke és miniszterelnök-jelöltje – írta vasárnap a 444.hu.

Harminc éve készíti a jelmezeket a csabai szabótáras

Beol
-
 Tegnap 21:00Belföld

Petrovszki Árpád, a szabótár vezetője harminc éve a Jókai színház kötelékében szabja-varrja, esetenként tervezi is a színház jelmezeit.

Magabiztos csabai győzelem a fővárosban

A Kispesti NKK otthonába látogatott vasárnap az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE.

Kézilabda: A Kispest sem jelentett akadályt a csabai együttesnek

A Békéscsabai Előre NKSE az első félidőben egy 7-0-s sorozattal ellépett ellenfelétől és végül 33-26-ra nyert a női kézilabda NB I/B Keleti csoportjának 2. fordulójában.

Tóth Csaba: nincs semmilyen eltitkolt vagyonom

„Vagyonnyilatkozatom minden tényt és adatot hiánytalanul tartalmaz, nincs semmilyen eltitkolt vagyonom, minden vizsgálat elé nyugodt szívvel állok, elszámolnivalója annak, azoknak van, akik nemtelen eszközökkel akarnak lejáratni” – áll abban a közleményben, amelyet az MSZP-s Tóth Csaba adott ki.

Hétvégi műszak - ezzel töltötte pihenőnapjait Orbán Viktor

ma.hu
-
 Tegnap 16:27Belföld

Kimaxolt cukiság csodálatos környezetben.

Fekete-Győr levelet írt Jakabnak Tóth Csaba miatt: „Tényleg van, akit ez az ügy meglepett?”

A Momentum elnöke szerint az egyetlen tisztességes út Tóth Csaba támogatásának megvonása, és Hadházy Ákos feltétel nélküli támogatása a zuglói előválasztáson.

EurópaFeszt: Családi nap a Csabai Rendezvénypajtában

Behír
-
 Tegnap 15:21Belföld

A Europe Direct Békés családi napot tartott a Csabai Rendezvénypajtában vasárnap. A program számos lehetőséget biztosított a látogatóknak.

Ellenzéki előválasztás: Hadházy Ákos és Tóth Csaba vitázott, főként korrupcióról volt szó

A Zugló TV stúdiójában Hadházy Ákos főként a zuglói korrupciógyanús ügyeket hozta elő, valamint Tóth Csabát vádolta korrupcióval, aki szerinte eltitkolt vagyonnal rendelkezik.Tóth Csaba pedig Hadházyt vizsgáztatta, ismeri-e Zuglót és a helyi önkormányzat működését. A vitát itt tudjátok visszanézni:

Hadházy: David Copperfield csak egy repülőt tüntetett el – a kanyarban sincs Tóth Csaba gyártelep-számához képest!

Többször beszámoltunk már arról a csörte-lavináról, amit Zugló országgyűlési képviselőségért folytatott előválasztás-előtti meccsen folytat Tóth Csaba és Hadházy Ákos. Utóbbi kézzelfogható bizonyítékaira nehezen talál elfogadható választ az előbbi jelölt.

Tóth Csaba reagált Hadházy Ákos vádjaira: „Nincs semmilyen eltitkolt vagyonom”

SzMo
-
 Tegnap 14:54Belföld

Azután adott ki közleményt az MSZP-s politikus, hogy Jakab Péter is bejelentette, vizsgálatot kezdeményez ellene.

Fekete-Győr azon csodálkozik, hogy még van, akit meglep Tóth Csaba ügye

Lelevet írt Jakab Péternek, a Jobbik elnökének, aki vasárnap jelentette be, hogy etikai eljárást kezdeményezett Tóth Csaba ellen, akiről Hadházy Ákos és a 444 derítette ki, hogy a cégének van kapcsolódása egy egy gyártelephez, amelyet egy olyan alapítvány vett meg, amelynek vezetői Tóthtal jó viszonyt ápolnak. Fekete-Győr András, a Momentum…

Böjte Csaba: lelkeket gyűjtök

A ferences rendi szerzetes szerint az individualizmus napjaink népbetegsége.