Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A pécsi virológusok szerint, ha az EU és a magyar hatóságok is engedélyezik, érdemes beadatni a kínai vakcinát

444.hu
-
 Ma 18:06Egészség

A szakértők azt írják, ígéretes az oltóanyag, és nem igaz, hogy elavult vagy rossz technológián alapulna.

Döbbenet! Ez történik a testünkkel, ha egész nap nem mozdulunk ki otthonról

Napjainkban sokan kényszerülnek a megszokottnál gyakoribb otthonlétre. Sokan nem is gondolnák, de óriási hatással van a fizikai és a mentális egészségre is a bezártság.

Novák: a magyar az egyik legcsaládcentrikusabb nemzet

A magyar az egyik legcsaládcentrikusabb nemzet, de az európai emberek többsége is fontos értéknek tartja a családot - közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter kedden egy online konferencián.

A Dior olyasmit tett, amit még soha: nem így képzelnél el egy luxuskollekciót

Retikül
-
 Ma 18:00Divat

A luxuseleganciával fémjelzett Dior teljes fazonváltással állt elő a járványhelyzet hatására. A 2021-es tavaszi-nyári kollekcióról nem mondanánk meg elsőre – és talán másodjára sem -, hogy a francia divatház repertoárjából való. Nem azért, mert erősen a retró vonalon játszik, hanem, mert egyik szabás sem tükrözi a tőle megszokott formai…

A fogyasztóvédelem szerint az üzletek harmada nem tünteti fel helyesen az árakat

A tavaly vizsgált csaknem ötezer bolt bő harmadában, nagyjából 1700 üzletben hiányosan tüntették fel az árakat a fogyasztóvédelem szerint.

Négyezer milliárd forint támogatást fordít a kormány a magyar vidék fejlesztésére

Az agrárminiszter szerint a mezőgazdaság, az élelmiszeripar és a vidéki települések szempontjából történelmi jelentőségű döntés, hogy Magyarország az Európai Unióban adható legmagasabb mértékű nemzeti társfinanszírozást biztosítja nemzeti költségvetéséből az uniós vidékfejlesztési források mellé.

Természetes, hogy korral romlik a látásunk?

infoVáros
-
 Ma 17:54Megyei

Bár nem mindig könnyű elfogadni, de ahogy öregszünk, testünk is folyamatosan változik. Nem kivétel ez alól a látásunk sem: szemünk romlása egy bizonyos kor után teljesen természetes jelenség.

A londoni játékok egyik főszervezője szerint valószínűtlen, hogy lesz idén olimpia

"Ha a mostani japán rendezők helyében lennék, terveket készítenék a lemondásra vonatkozóan" - tette hozzá.

Megelégelte, hogy a fia megint drogra kér pénzt, ezért megkéselte

Életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egy 49 éves körömi férfival szemben. A férfi körömi házukban január 18-án, valamivel 6 óra előtt egy előzetes szóváltást követően megszúrta 21 éves fiát, akit később életveszélyes sérülésekkel…

Sólymos szerint az Összefogás piszkos játékot játszik; Forró Krisztián úgy érzi, mintha a decemberi történések folytató…

Sólymos László (Híd) pártelnök szerint „piszkos játékot játszik” az Összefogás, mert nem mondott igazat a keddi tárgyalásokról kiadott sajtónyilatkozatukban. „Azt, hogy a decemberi botrányos Facebook bejegyzés és sajtó után ma, a tárgyalásokat követően egy újabb Összefogás-bejegyzés született a Facebookon, piszkos játéknak gondolom,…

Nyomást gyakorolhattak az Európai Gyógyszerügynökségre, hogy minél előbb engedélyezzék a Pfizer-vakcinát

Pedig úgy tudni, hogy a vizsgálatok során problémák merültek fel az oltóanyaggal kapcsolatban.

François Leleux és a Nemzeti Filharmonikus Zenekar hangversenye

kultura.hu
-
 Ma 17:46Zene

A Nemzeti Filharmonikus Zenekar folytatja élő stream sorozatát. Ezúttal január 21-én a Zeneakadémiáról jelentkeznek be, ahol François Leleux oboaművész, karmester közreműködésével adnak szünet nélküli hangversenyt.

„A magyarországi németeket nem kitelepítették, hanem elűzték”

Január 19-én kezdődött meg a magyarországi németek elűzése. László Petra filmje.