Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Schiffer András is megszólalt Karácsony nyelvtudása miatt: "rendkívül hazug és hipokrita az egész kampány"

Az Lmp volt elnöke szerint eléggé hipokrita hozzáállás a nyelvtudása miatt támadni Karácsonyt, mivel Orbán és Szijjártó is hivatalos tolmácsokkal megy külföldre tárgyalni. A Telex kérdezte meg Schiffer András volt országgyűlési képviselőt, az Lmp első vezetőjét, jelenlegi ügyvédet egy Karácsony Gergelyről készülő portrévideójuk kapcsán, hogy…

Karácsony nem teszi zsebre, amit a szülőfalujában gondolnak róla

Rosszul sült el Karácsony Gergely hétvégi akciója.

Botcsinálta oktató lehetett Karácsony

Súlyos kérdések merültek fel Karácsony adjunktusi tevékenységének jogszerűsége kapcsán.

Schiffer Karácsony angoljáról: Hitvány és képmutató az egész kampány

Szerinte nem fontos, hogy egy miniszterelnök beszéljen idegen nyelvet is, mert a hivatalos tárgyalások tolmáccsal zajlanak.

Angolul feltett kérdésekkel bombázták Karácsony Gergelyt

Index
-
 Tegnap 23:14BelföldAnglia

Kampányüzemmódba kapcsolt a magyar közélet.

Márki-Zay: Tetszik Karácsony új mozgalma, csak a neve nem annyira

Klubrádió
-
 Tegnap 22:09Vélemény

A Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöke szerint a 99 Mozgalom célja, hogy Karácsony kompenzálja az egyesek szemében meglévő hiányosságait, gyengeségeit.

Karácsony angolul fogja bejelenteni, hogy nem épül meg a Fudan egyetem - ha nyer

Trónfosztásról, egyesítésről, programról is beszélt az ATV-n. A Magyar Hangnak pedig elárulta, hogy a kolbászt jobban szeretni a párizsinál.

Karácsony: a főváros vezetése nem támogatja a Fudan Egyetem megépítését

A főváros vezetése a Palkovocs László innovációs és technológiai miniszterrel hétfőn folytatott megbeszélésen megismert információk alapján “különösen” nem támogatja a Fudan Egyetem megépítését Budapesten, és “különösen” nem a diákváros területén – mondta sajtótájékoztatón Karácsony Gergely főpolgármester. Karácsony Gergely és…

Karácsony Gergely elárulta, szerinte kinek van legtöbb esélye Orbán ellen

Miniszterelnök-jelölti bejelentkezése után a Magyar Hangnak adott először interjút Karácsony Gergely. A teljes beszélgetés a május 21-ei lapban lesz olvasható, de néhány részletet már közzétettek. Ezekből kiderül, hogy Budapest főpolgármestere - elkezd angolul tanulni - jobban szereti a kolbászt, mint a parizert - saját magát érzi legesélyesebb…

Karácsony Gergely: Nekem ilyen hiperpasszív angoltudásom van

Az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje azt ígérte, ha megválasztják, angolul fog nemzetközi sajtótájékoztatót tartani. Gyurcsány pedig Dobrev Klára drámaian széles nyelvtudásáról beszélt az ATV-ben.

Karácsony: Megválasztásom után nemzetközi angol sajtótájékoztatót fogok tartani

Karácsony Gergely elmondása szerint fiatal egyetemistaként egy speciális angolt beszélt, mivel ő társadalomkutató és angolul nagyon sokat kellett olvasnia.

Karácsony nem válaszol angol kérdésekre, ha nincs ott a tolmácsa

888.hu
-
 Tegnap 20:30Vélemény

A főpolgármestert ismét angolul kérdezték, de csak hallgatás és a helyszín pánikszerű elhagyása volt a válasz.

Karácsony Gergely: megválasztásom után tartok angolul egy nemzetközi sajtótájékoztatót

A főpolgármester a kormányközeli médiából érkező kritikát kapcsán kijelentette, hogy a megválasztása után fog tartani angolul egy nemzetközi sajtótájékoztatót, amin be fogja jelenteni, hogy a Fudan Egyetem nem fog megépülni.