Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 187 hír

Megható ünnepségen köszöntötték a békési Mucsi Istvánnét

Beol
-
  Tegnap 19:44 Belföld

Meghitt ünnepség keretében köszöntötték nyugdíjba vonulása alkalmából Mucsi Istvánnét munkahelyén, a békési székhelyű Rehabil Kft.-nél, szerdán délelőtt.

Eltűnt Nyirati István

Eltűnt Nyirati István Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 07. 08., sze - 19:33 A szekszárdi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

Vitányi István látszatmunkára kap havi 1,5 milliót

Ez a lényeg
-
  Tegnap 18:03 Vélemény

Dolgozni nem nagyon akaródzik, de a pénzecskéért tartja a markát – Vitányi gond nélkül zsebre vágja havonta, amiért mások fél évig dolgoznak.

Elindult az utcanevek feminizációja: egy brüsszeli tér hamarosan a Brontë nővérek nevét viseli

Brüsszel, egészen pontosan Koekelberg kerületének önkormányzata július elsején megszavazta, hogy a Rue des Braves végén található teret átnevezik és a jövőben a Brontë nővérek nevét viseli majd. A francia nyelven „Place des Sœurs Brontë” vagy hollandul a „Zusters Brontë plein” Charlotte és Emily előtt tiszteleg, akik 178 évvel ezelőtt a belga…

A győri Széchenyi István Egyetem oktatója az Mta első női alelnöke

Kisalföld
-
  Tegnap 15:39 Megyei

A Széchenyi István Egyetem professor emeritáját, dr. Lamm Vandát választották meg a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) első női alelnökének az akadémia kedden befejeződött közgyűlésén. A jogtudós érdeklődésünkre elmondta, feladatának tartja a nők továbbtanulásának ösztönzését.

A börtönszökevény Boldog István nekiment az Antifának

Ez a lényeg
-
  Tegnap 14:36 Belföld

Vesztegetés miatt le kellett volna csukni, most mégis jártatja a száját. Bevallotta, hogy a melegeknél csak az antifasiszták ijesztik meg jobban.

A Széchenyi István Egyetem oktatója az Mta első női alelnöke

Freund Tamás akadémikust választotta meg a Magyar Tudományos Akadémia új elnökévé az Mta közgyűlése kedden este lezárult 24 órás szavazásán. A neurobiológus a hat év után leköszönő Lovász Lászlót váltja az 1825-ben gróf Széchenyi István által alapított köztestület élén. A főtitkári posztot Kollár László Péter építőmérnök, a főtitkárhelyettesit…

Vágó István kikelt a kecskeméti új zsinagóga márványtáblája ellen

Mandiner
-
  Tegnap 13:42 Belföld

A DK-s exkvízprofesszor túlzásnak tartja, hogy a holokausztot és az ateistákat egy sorban említik.

Száz film verseng az idei Bujtor István Filmfesztiválon

A fesztivál számos érdekességet tartogat még: koncertek, színházi előadások, hajózás, veteránautós felvonulás, gasztroprogramok is várják az érdeklődőket.

Balatonon lesz augusztus közepén? Ne hagyja ki a Bujtor István filmfesztivált

A filmek mellett koncertek, színházi előadások, hajózás, veteránautós felvonulás, kiállítások és gasztroprogramok is várják az érdeklődőket a 2009-ben elhunyt Balázs Béla-díjas színművész, filmrendező, forgatókönyvíró és producer emléke előtt tisztelgő seregszemlén - közölték a szervezők. Mint írták, a fesztiválra 141 nevezés érkezett. A…

Korda György imádta Csurka Istvánt

Neokohn
-
  Tegnap 12:25 Külföld

„Én sose hallottam zsidózni a Pistát, végtelenül aranyos ember volt." -- meséli a legendás énekes.

Összefogott Madár Vera, Szebeni István és Szögeczki Ági

Napidoktor
-
  Tegnap 11:07 Bulvár

Az elmúlt hónapokban hazánkban sokszor és sokan bizonyították, a jó ügyek miatt képesek összefogni. Nincs ezzel másként Madár Vera, Szebeni István és Szögeczki Ági sem, közösen találták meg a módját annak, hogy együtt jót tegyenek.  A három híresség amint lehetett ellátogatott a Katolikus Szeretetszolgálat Názáret Otthonába, és…

Bognár Istvánt leigazolták, Sajbán Mátét megtartják

Teol
-
  Tegnap 10:36 Sport

A támadószekciót erősítette meg elsőként az élvonalban maradt Paksi FC, amely Sajbán Máté szerződésének véglegesítése mellett megszerezte az MTK Budapesttől Bognár Istvánt is.

Pásztor István: Megálljt kell parancsolni a vandalizmusnak!

Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke Facebook bejegyzésében elítélte a tegnap esti belgrádi zavargásokat.

Száz film száll versenybe a Bujtor István Filmfesztiválon

Origo
-
  Tegnap 09:41 Film

A fesztivált augusztus 17. és 21. között tartják Balatonszemesen.