Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Dunai hajóbaleset: Felháborító, hogy a Viking Sigyn üzemeltetője nem adott kártérítést

Borbély Zoltán közlekedési szakjogász felháborítónak és kegyeletsértőnek tartja, hogy a Hableány sétahajót felborító Viking Sigyn szállodahajó üzemeltetője senkinek semmilyen kártérítést nem folyósított egy év alatt.

Bryce Dallas Howard elárulta, hogyan született az a bizonyos Baby Yodás mém

IGN
-
  Ma 20:09 Film

Egy csésze tea. A The Mandalorian főhősénél talán még népszerűbbé vált hű társa, a Yodára emlékeztető kölyök, akinek egyik ikonikus jelenetéből azóta mém lett. Az epizódot, amelyben ez feltűnt, Bryce Dallas Howard rendezte, és elárulta, hogyan született meg a jelenet.

4 jel, hogy karmikus kapcsolat fűz párodhoz!

Napidoktor
-
  Ma 20:06 Szex

Első látásra úgy érezted, mintha már találkoztatok volna korábban is? Lehet, hogy nem véletlen. Az a bizonyos deja vu érzés gyakran felüti a fejét, ha olyan emberekhez kerülünk közel, akikkel egyszer régen fontos kapcsolatban álltunk.

Ácsceruzával átírták: 2,5 milliárd helyett 9 milliárd lesz a Nyugati pályaudvar tetőfelújítása

Hírhatár
-
  Ma 19:55 Belföld

A becsült 2,5 milliárd forinttal szemben közel 9 milliárdért újíthatja fel a Nyugati pályaudvar tetőzetét a nyílt tender uniós közbeszerzési közlönyben megjelent eredménye értelmében a Magyar Építő Zrt. – írja a napi.hu.

7 tipp, hogy tudunk takarékosan bánni az élelmiszerekkel

Nap mint nap
-
  Ma 19:48 Otthon

Valljuk be őszintén, sokunkkal megesett már, hogy hétvégén jól bevásároltunk, hogy majd jövő héten megvan az ételünk minden napra, aztán a következő hétvégén meg egy jelentős adagot kidobunk a kukába, mert megmaradt vagy megromlott? Hát ezzel senki nincs egyedül, például az Egyesült Államokban az összes étel harmada a kukában…

Sylvester Stallone eladta saját kutyáját, hogy ételt tudjon venni magának

Life
-
  Ma 19:30 Életmód

Sylvester Stallone eladta saját kutyáját, hogy ételt tudjon venni magának

Mortal Kombat 11 Aftermath: Végre láthatjuk, hogyan fest a sisakja alatt Shao Kahn

IGN
-
  Ma 19:12 Gaming

A rettegett nagyúr maszk nélkül. A Mortal Kombat-játékok antagonistáját, Shao Kahnt nem túl gyakran láthatjuk sisak nélkül, a nemrég megjelent Mortal Kombat 11: Aftermath-ban azonban eljött a ritka alkalmak egyike.

Hátborzongató plakát szemlélteti, hogy 2020 akár a Black Mirror 6. évada is lehetne

Nuus
-
  Ma 19:10 Film

Minek forgatni, ha egyszer mindannyian benne vagyunk?

Sorosék cáfolták, hogy ők állnának a tüntetések mögött

A közösségi médiában egyre többen azt terjesztik, hogy Soros György fizet azoknak a tüntetőknek, akik George Floyd meggyilkolása miatt tiltakozóknak. Sorosék igyekeznek fellépni az összeesküvés-elméletek ellen.

Elhunyt férjéről készít szobrot Szilágyi István özvegye

'Nem könnyű néznem a Pistáról készült fényképet, hiszen rettenetesen hiányzik nekem és nem jó érzés visszaemlékezni a tragédiára. De ha a fene fenét eszik is, megformálom őt még utoljára…' - mondta Jolika néni.

Bekamuzta neje halálát, hogy megmentse a börtöntől - most együtt mennek rács mögé

Különleges ügy végére tett pontot az amerikai igazságszolgáltatás. Csalás miatt börtönre ítéltek egy nőt, aki a férjével és a fiával kiötlötte, hogy eljátssza a saját halálát. Nem gondolták át.

Hogy hagyhattuk ki eddig Kőszeget?

Cafeblog
-
  Ma 18:30 Blog

A nyugati országrész sajnos ritkán esik utunkba pedig rengeteg okot és gyönyörű helyet fel tudnék sorolni hogy miért érdemes arra kanyarodni

Felháborodtak a gyógyszerészek, hogy a kormány ígéretével ellentétben nem jár mindegyiküknek jutalom

Felháborodtak a gyógyszerészek, mert ők nem kapnak bruttó félmilliós juttatást, bár a járvány alatt is végig dolgoztak és sok beteggel találkoztak. Megkapják viszont a pénzt azok, akik a kórházak gazdasági osztályán dolgoznak. A kamara elnöke úgy tudja: az előterjesztésben a gyógyszerészek is szerepeltek, de az utolsó pillanatban kihúzták őket a li

Saját realityt kap a Tigriskirály megosztó párosa

24.hu
-
  Ma 18:22 Kultúra

Ők is elmesélik a saját verziójukat a történtekről.