Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Milliárdos ígéretek

Minden vállalkozót, kis- és mikorvállalatot, az állam háromhavi minimálbér kifizetésével támogat majd, csakúgy mint azokat, akik ezekben a vállalatokban és vállalkozásokban dolgoznak. A támogatás kifizetése várhatóan májusban kezdődik meg – jelentette be Siniša Mali pénzügyminiszter. Szavai szerint a gazdasági intézkedési csomagnak,…

További 4500 milliárd forint is banki hitellé válhat nyártól

Origo
-
  Ma 20:05 Gazdaság

Fontos hitelintézeti kötelezettségeket függeszt fel a jegybank átmenetileg, még több pénz érkezhet a gazdaságba.

1,5 millió forintot adományozott Hosszú Katinka és csapata a Semmelweis Egyetem Alapítványnak

Insta-oldalán jelentette be Hosszú Katinka, hogy ő és az Iron csapat (Gelencsér Mát�

Kétmilliárd forintot kap kikötőépítésre Mészáros és Tiborcz közös biznisze

Járvány van, de egyesek üzletét ez sem tudja elrontani.

Közel 2 milliárd forintot nyertek balatoni fejlesztésekhez az Appeninn leánycégei

Portfolio
-
  Ma 19:34 Gazdaság

A Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében az Appeninn két leányvállalatának, a PRO-MOT HUNGÁRIA Ingatlanfejlesztő Kft., valamint a Solum-Invest Kft. a Kisfaludy Balatoni e-kikötő fejlesztési konstrukcióban korábban benyújtott pályázata is pozitív elbírálásban részesült - derült ki az Appeninn közleményéből.

Kiszivárgott az EU terve: újabb 100 milliárd eurót kaphatnak a tagállamok

Portfolio
-
  Ma 19:03 Gazdaság

Az Európai Bizottság 100 milliárd eurót biztosíthat a tagállamoknak kölcsön formájában, amelyet azoknak a német "Kurzarbeithoz" hasonló csökkentett munkaidő finanszírozására kell elkölteniük.

Állami milliárdokból fejlesztheti a Club Aligát a Tiborcz-Mészáros duó

Sikeresen pályázott az Appeninn Vagyonkezelő, így az adófizetők pénzéből fejlesztheti a balatoni kikötőit a Tiborcz István-Mészáros Lőrinc tandemhez köthető társaság.

A második világháború óta nem látott költségvetési hiány jöhet az Egyesült Államokban

Portfolio
-
  Ma 17:59 Gazdaság

Az Egyesült Államok költségvetésének GDP-arányos hiánya megközelítheti a második világháború idején elért szintet a koronavírus-járvány miatti kormányzati kiadásnövekedés hatására.

19,6 milliárd forintos projektben vesz részt az Opus egyik leányvállalata

Győri vízi élménypark kialakításáról szóló pályázatot nyert az Opus érdekeltségi körébe tartozó Euro Generál Építő és Szolgáltató Kft, a Fertődi Építő és Szolgáltató Zrt-vel közösen, konzorcium tagjaként. A megvalósítandó projekt végleges összértéke – nettó vállalkozói díj összesen: 19,6 milliárd forint.

Elindult a PlayStation nagy tavaszi leárazása, van mire költeni

GameStar
-
  Ma 17:40 Gaming

Olcsóbban kapható a Modern Warfare, a Star Wars Jedi: Fallen Order és a Death Stranding is, de ez csak 3 a 439 ajánlat közül.

Luxusjachtról int be a vírusnak a 77 éves milliárdos

Velvet
-
  Ma 17:21 Bulvár

A The Rising Sun nevű hajóról osztott meg pár képet David Geffen. Valószínűleg nem számított rá, hogy mennyi indulatot szül majd a posztja.

A járvány hatásainak enyhítésére 37 milliárd eurót szabadítanak fel

Az Európai Parlament és a Tanács két rendeletet hirdetett ki 2020. március 31-én. Ezek értelmében 37 milliárd euró összegű kohéziós forrást biztosít a tagállamok számára az egészségügyi rendszerek megerősítése, a kis- és középvállalkozások, valamint a csökkentett munkaidőben való foglalkoztatás és a közösségi alapú szolgáltatások…

120 milliárdnyi olcsó pénzt tolt ki az MNB a bankoknak

Portfolio
-
  Ma 17:12 Gazdaság

Ötéves futamidőn 120,5 milliárd forintnyi fedezett hitelügyletet (repo) kötöttek szerdán a bankok az MNB-vel. A jegybank ismét csak a leghosszabb futamidőn nyújtott forrást a 0,9%-os fix kamaton.