Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Hitelmoratórium: segítség jöhet a rászorulóknak

A gazdaság stabilitása és gyors növekedési pályára állítása érdekében a Magyar Bankszövetség támogatja, hogy a moratórium meghosszabbításában a rászorulók, a koronavírus-járványban jelentős károkat elszenvedő családok és vállalkozások kaphassanak további, célzott segítséget - nyilatkozta Kovács Levente főtitkár az MTI kérdésére.

Emmanuel Macront kihozták a sodrából egy katonák által írt nyílt levéllel

Emmanuel Macron francia elnök kormánya kissé ingerülten reagált hétfőn, miután a szolgálatot teljesítő francia katonák egy csoportja nyílt levelet tett közzé, amelyben arra figyelmeztettek, hogy "polgárháború" készülődik az iszlamizmusnak tett "engedményei" miatt.

Felújítanak egy 110 éves általános iskolát Tatán

A felújítás során kiemelt figyelmet fordítanak a nevelő-oktató munka zavartalanságára.

Hogyan teremthetsz több szabadságot az életedben?

Style
-
 Ma 00:55Életmód

A szabadság egy életérzés, ami arról szól, hogy elfogadod és éled, mindazt, aki vagy. Ha szabad akarsz lenni, önmagaddá kell válnod, lebontanod a saját korlátaidat és mindazt a szerepet magad mögött hagynod, amit az életed során magadra erőltettél. A saját valódi igazságodat kell újra felfedezned és követned, anélkül, hogy hagynád, hogy bármi…

Már csak a csoda segíthet a Realon és a Barcelonán

Az Atlético 2-1-re legyőzte hazai pályán a Real Sociedad csapatát.

Így változott megyénként a koronavírus-fertőzöttek száma szerdára – 5.12.

Liner
-
 Tegnap 23:42Életmód

Továbbra sem csillapodott a COVID-19 járvány hazánkban, a pandémia harmadik hulláma következtében ugyanis a kórokozó még mindig intenzíven terjed.

Nyolcszáz árván és félárván segítenek

Megkezdi működését a koronavírus miatt árván maradt gyerekeket segítő alapítvány – jelentette be Áder János köztársasági elnök, szerdai sajtótájékoztatóján a szervezet alapítója.

Koronavírusban hunyt el Rahul Vohra 35 éves indiai színész

35 éves korában, koronavírus-fertőzés következtében elhunyt Rahul Vohra indiai színművész, akit a nagyközönség youtuberként is ismerhetett – számolt be róla a CNN.

A Magyar Bankszövetség támogatja, hogy a rászorulók célzott segítséget kaphassanak a törlesztési moratórium után

A Pénzügyminisztérium januári adatai szerint a háztartások 59 százaléka élt a hitelmoratórium lehetőségével, 2,7 millió lakossági ügyfélből 1,6 millióan.

Deák Dániel: Mégis hogyan lehet Karácsony Gergelynek diplomája nyelvvizsga nélkül?

Mandiner
-
 Tegnap 22:19Vélemény

Milyen előjogok alapján mentesült Karácsony Gergely a nyelvvizsga követelmények alól?

Folytatódik a népszámlálás - ezúttal asszisztensek segítségét is kérhetik a lakosok

ma7.sk
-
 Tegnap 22:15Határtalan

Pozsony/Fülek. A népszámlálás második, ún. asszisztált szakasza május 3-a és június 13-a között zajlik. Ebbe mindenki köteles bekapcsolódni, aki február és március között nem vett részt az online népszámláláson. A Statisztikai Hivatal adatai szerint megközelítőleg 800 ezer emberről van szó. Az első héten a hivatal közleménye szerint 39 350-en…

A Lego-kaland rendezői járványdrámát csinálnak

Hamu és Gyémánt
-
 Tegnap 22:02Film

Azokról a tudósokról fog szólni, akik próbálták figyelmeztetni az amerikai döntéshozókat, hogy járvány lesz a koronavírusból.

Csaknem 30 ezer gyertyával emlékeztek a koronavírus cseh áldozataira Prágában

Körkép
-
 Tegnap 21:57Külföld

Hozzávetőleg 30 ezer gyertyát gyújtottak meg hétfő este a prágai Szent Vitus székesegyház előtti téren, hogy így emlékezzenek a koronavírus csehországi áldozataira. Az első gyertyát Miloš Zeman cseh elnök gyújtotta meg családja jelenlétében.   A helyszínen több száz látogató figyelte a fénytengert, sokan a sötétedés után is a téren maradtak. A…

A kisebbségi kormánybiztos útmutatója segíti a kisebbségi nyelvtörvény betartását

Erre Bukovszky László kisebbségi kormánybiztos hívta fel a figyelmet a közösségi hálón. Közzétett egy segédanyagot is, mely összefoglalja a vállalkozók és más jogi személyek kisebbségi nyelvtörvényből adódó kötelességeit. "Szeretnék minél több segítséget nyújtani az üzleteknek, hogy a kisebbségi jogok terén maximálisan ügyfélbarát módon…

Ingyenes koncerttel tiszteleg a koronavírus áldozatai előtt a BFZ

A lezárás utáni első nyilvános koncertjén a koronavírus-járványban elhunytakra emlékezik a Budapesti Fesztiválzenekar, a május 26-i ingyenes hangversenyre az áldozatok szeretteit várják. A zenekar és egy erre az alkalomra összeálló kórus, Fischer Iván vezényletével, Mozart Requiemjét adja elő. A Budapest Kongresszusi Központban szervezett…