Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 385 hír

Negyedik alkalommal adták át a Boldog Batthyány László-díjat

Január 22-én adták át a körmendi Árpád-házi Szent Erzsébet plébániatemplomban a "Test és a lélek orvosa - Boldog Batthyány László-díjat", amit egy orvosnak és egy ápolónak adományoznak. Idén dr. Horváth Klára doktornő és Ráczné Varga Bernadett szakápoló részesült a díjban.

Nem tudja, hogyan került a táskájába a 250 ezer forintos telefon

A rendőrök előállították azt a tiszaújvárosi lányt, akinek táskájában megtalálták az egyik sporttársának több mint kétszázezer forintot érő mobiltelefonját.

Hogyan csökkenti a szívbetegség kockázatát az avokádó?

Női NetCafe
-
 Tegnap 20:05Egészség

Jelentősen csökkenti a koleszterinszintet az avokádó, aminek eredményeként a szívbetegségek kialakulásának esélye is kisebb.

Nem tudja hogyan került hozzá a sporttársa mobiltelefonja

Nem tudja hogyan került hozzá a sporttársa mobiltelefonja Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 01. 22., p - 18:38 A rendőrök előállították azt a tiszaújvárosi lányt, akinek táskájában megtalálták az egyik sporttársának több mint kétszázezer forintot érő mobiltelefonját.

55 év után ezt kapod a Blahán, ha kibírsz még másfél évet

Haszon.hu
-
 Tegnap 17:53Belföld

Igényes karaktert kap Budapest egyik legforgalmasabb, jelentős történelmi és szellemi örökségű csomópontja, találkozóhelye, a Blaha Lujza tér, ezt ígéri a Budapesti Közlekedési Központ.A tér a Fővárosi Önkormányzat beruházásában – a VII. és a VIII. kerületi önkormányzat szakmai támogatásával – újul meg. A 2021-ben kezdődő…

Home office: hogyan vedd rá a főnököd, hogy továbbra is otthonról dolgozhass?

Cosmopolitan
-
 Tegnap 17:49Életmód

Tegyük fel, hogy megbékültél a ténnyel, hogy valamivel többet aludhatsz, időt spórolsz, amiért kiesik a bejárás, és összeomlás nélkül megúszod, ha nem találkozol minden egyes nap a kollégáiddal. De vajon meddig tart még a home office-éra, és hogyan kaphatsz belőle a jövőben is?

A Gemini Man és a Pi élete rendezője szerint a moziknak upgrade-elniük kell magukat a túlélés érdekében: Vannak is rá …

IGN
-
 Tegnap 17:45Film

Ang Lee már letett egyet s mást az asztalra, és az utóbbi években is folyamatosan próbálkozott az újításokkal, nem sok sikerrel. De lehet, hogy mégis az általa megkezdett út lesz a jövő?

Ismerd meg végre a bioritmusodat és boldogabb lesz az életed

Ripost
-
 Tegnap 17:30Életmód

Ismerjük meg a bioritmusunkat! Már az ókori tudósok megfigyelték, hogy az emberek fizikai, érzelmi és szellemi teljesítménye ritmikusan változik.

Robbie Williams is felfigyelt rá, igaz 63 évet várt a népszerűségre

Metropol
-
 Tegnap 16:40Bulvár

Jack Warner dédnagypapa és egyben videoklipek kedvelt szereplője is.

Sztepanov elmondta, hogyan hatott a lockdown a vírus terjedésére

Makszim Sztepanov egészségügyi miniszter kijelentette, hogy az Ukrajnában január 8–24. között bevezetett lockdown eredményesnek mondható.

Könnyed győzelemmel kezdte az évet az Eszék

A horvát élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (1. HNL) 17. fordulójának pénteki játéknapján az NK Osijek idegenben 3–0-ra nyert a szinte a teljes második félidőt emberhátrányban töltő Lokomotiva Zagreb ellen.

Óvjuk meg a madárfészkeket!

Agrotrend
-
 Tegnap 15:39Gazdaság

A panelházak felújítása során rengeteg denevérrel és fecskével találkozhatunk, így a lakhelyükről kötelességünk gondoskodni!

Boldog születésnapot kívánunk mindenki kedvenc szerzetesének!

Metropol
-
 Tegnap 15:20Bulvár

A ferences rendi atya a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója 62 éves lesz a hétvégén.

Hogyan véd az orosz koronavírus-vakcina, amelyből kétmillió adag érkezik Magyarországra?

Origo
-
 Tegnap 15:10Tudomány

A Szputnyik V a legmodernebb védőoltások közé tartozik. Elmondjuk, mit kell tudni róla.

Ezért érdemes földet bérelni: mutatjuk, hogyan juthatsz vegyszermentes, szezonális javakhoz

Egy különleges vállalkozás, ahol a hasznot adományban mérik. A túlkeresletből nem profitot csinálnak, hanem nonprofit módon osztják meg a tudást más háztáji gazdálkodókkal országszerte.