Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 322 hír

Hogyan lehet ragyogó hajad télen is?

A szél, a csapadékos, száraz időjárás és a környezeti allergének megnehezítik a téli hajápolást, de szerencsére néhány tipp betartásával megőrizhetjük hajunk tökéletességét a hideg évszakban is.

5+1 kulturális úti cél a világban, amelyeket tegyél fel a bakancslistádra!

A Nagy Egyiptomi Múzeumtól kezdve az amerikai filmakadémia Los Angeles-i múzeumáig világszerte új kulturális intézmények nyitják meg a kapuikat idén.

Véget ért az első virtuális Educatio kiállítás

Több mint huszonötezer látogatóval zárult a koronavírus-járvány miatt idén online formában megrendezett, 21. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás.

Fagyálló mérgezés: milyen tünetei vannak, hogyan kezelhető?

Az egyik leggyakoribb mérgezés elsősorban macskáknál, de egyre többször kutyáknál is a fagyálló mérgezés, amely már nagyon kis dózisban is halálos. A macskák sokkal érzékenyebbek az etilén-glikolra, nekik 2 órájuk, a kutyáknak pedig 8-12 órájuk van arra, hogy állatorvoshoz kerüljenek és azonnal megkezdjék a kezelésüket.

Virtuálisan is megtekinthető a Sissi-kiállítás

Virtuálisan bejárható lett a Kecskeméti Katona József Múzeum Cifrapalota kiállítóhelyének népszerű Sisi-tárlata - közölte az intézmény.

Hogyan állapítják meg a leszázalékolás mértékét?

Több súlyos betegségem van, 40 %-ra pszichésen le vagyok százalékolva. Szeretnék érdeklődni leszázalékolás mértékéről.

5 tipp, így tanuld meg, hogyan kell szerencsésnek lenni!

woohoo
-
 Ma 15:45Életmód

Kétféle ember létezik a világon: az, aki szerencséért fohászkodik és az, aki saját szerencséjének a kovácsa. A legtöbben megalapozzák az elvárásaikat az életükben, úgy, mint sikeres diploma, jó állás, házasság, gyermekvállalás, boldog élet. Azonban amikor a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy elterveztük, akkor a balszerencsét vagy a sajnálatos…

Virtuális térben indul a davosi konferencia

HVG
-
 Ma 15:45Gazdaság

A világ vezetőinek kiváló témát szolgáltat a világjárvány.

Hogyan rontották el? Az orosz oltás igaz története

Napi.hu
-
 Ma 15:36Külföld

A Szputnyik V oltás valójában jó, ám sorozatos baklövések aláásták a vele szembeni bizalmat, és az orosz vezetés hibái sokkal régebben kezdődtek, mint hogy idő előtt adták meg a vakcina használatba vételi engedélyét - véli egy amerikai politológus professzor, egészségügyi szakértő.

Hogyan gondozzuk télen a kutyánkat?

A friss hó játszani hív minket és ebünket is, azonban az önfeledt mókázás után gondoskodjunk arról, hogy a fagyos időjárás minél kevésbé viselje meg kutyánkat.

Ideje metszeni a szőlőt, megmutatjuk, hogyan!

Ugyan vannak olyan területek, ahol az őszi szőlőmetszésre, vagy éppen közvetlenül a fakadás előtti tavaszira esküsznek, ám a leghíresebb borvidékünkön, Tokaj-Hegyalján már javában zajlanak a szőlőmetszési munkálatok.

Iskolapadból új saját lakás? Megnéztük, hogyan lehetséges

Jelentős eltérések vannak az állami támogatások között abból a szempontból, hogy az igényléshez szükséges, megfelelő időtartamra érvényes társadalombiztosítási jogviszonyba beszámítható-e a hallgatói jogviszony időtartama, valamint, hogy igényelhető-e az adott támogatás diákként vagy hallgatóként. A Bank360 elemzői…

Véget ért az első virtuális Educatio kiállítás

A járvány miatt online formában megtartott rendezvényen - melyen a továbbtanulási lehetőségekről tájékozódhattak a diákok - 25 ezer érdeklődő vett részt.

Többségében a virtuális térben rendezik meg a Sundance Filmfesztivált

Világpremierekkel jön a koronavírus-járvány miatt rendhagyó független filmes fesztivál.