Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Dogecoinnal fizették ki a SpaceX-et, hogy elmenjen a Holdig

A SpaceX egészen biztosan történelmet írt azzal, hogy elsőként fogadta el a dogecoin nevű kriptovalutát fizetőeszközként egy Hold-misszióhoz.

Hogyan működik a vékonybél?

Cikkünkben a vékonybél felépítéséről, szerepéről, feladatáról és működéséről olvashat.

Ipolyság sportéletének kibontakozása: sportklubok és az első honti olimpikon

Ha Hont megye hajdani székhelyének sportéletéről kívánunk szólni, elsőként talán Szokolyi Alajos (1871-1932) nevét kell említenünk, a magyar atlétika hőskorának kiemelkedő alakját, aki Ipolyságon nevelkedett, és az első olimpikonjaink egyike volt. Ő már akkor is az ipolysági réteken készült a különféle atlétikai versenyekre, amikor a…

Karácsony későbbi iskolakezdést kér, hogy elkerüljék a reggeli tumultust

A reggeli csúcsidőszakban az utasok 40 százaléka diák, ezért Karácsony Gergely főpolgármester azt kéri az oktatási intézmények vezetőitől, hogy később kezdjék az első órát.

Arra kéri a főpolgármester az iskolákat, hogy csúsztassák későbbre az első tanórát

A koronavírus terjedését és a járatok terheltségének csökkentését eredményezhetné, ha a középiskolákban valamivel később kezdődnének az első tanórák.

A WHO valóban zöld utat adott a Sinopharm vakcinájának, de az túlzás, hogy ajánlaná 60 éves kor felett

Azt írják, hogy nincs bizonyíték arra, hogy az időseknél máshogy működne, de nem vizsgáltak elég embert ebből a korcsoportból, vigyázni kell.

Lehet, hogy etikátlan, de nem törvénytelen Matolcsy fiának bútorbiznisze

Vadai Ágnes egy korábbi cikkünk nyomán írásbeli kérdéssel fordult Polt Péter legfőbb ügyészhez a jegybankelnök fiának bútorbeszerzési ügyében. A kérdést akkor Polt feljelentésként értékelte, így vizsgálat indult. Ennek során kiderült, hogy nem történt hűtlen kezelés, annak nem áll fenn a gyanúja.

„Naponta Jut Eszembe, Hogy Nem Lehet Itt Élni” Interjú Upor Lászlóval

Revizor
-
 Tegnap 22:33Színpad

A Trafó Világhazafiak című online beszélgetéssorozatában olyan magyar alkotókat vagy kultúraszervezőket szólaltatott meg, akik Magyarország határain kívül dolgoznak. A beszélgetéseket Upor László vezette, akivel egy extra adásban az eddig kérdezettek beszélgetnek május 12-én. Puskás Panni Interjúja.

Joe Biden arra számít, hogy 2024-ben ismét meg kell küzdenie Trumppal

Arra számít az elnök, hogy a 2024-es választásokon ismét meg kell majd küzdenie elődjével, Trumppal az elnöki székért. Kép:Propeller Ron Klain, Joe Biden szenior tanácsadója adott interjút, melyben azt mondta, hogy Joe Biden „nagyon reális eshetőségnek” gondolja, hogy ismét Trump ellen kell küzdenie a 2024-es választások során. …

Az elküldött Supka Attila nem lát minőségi fiatalokat Kisvárdán

Furcsa a döntés, miszerint a története legjobb eredménye, az NB I-es ötödik hely után a Kisvárda labdarúgó-csapata nem hosszabbította meg Supka Attila vezetőedző szerződését

Menczer: a Who kimondta, hogy a Sinopharm-vakcina az időseket is védi

Menczer Tamás azt mondta, a WHO kedden kiadta a Sinopharm-vakcinára vonatkozó részletes ajánlásokat. Ebben az áll, hogy a jelenleg rendelkezésre álló adatokra építve, azok alapján a WHO ajánlja a vakcina használatát a 60 év felettieknél is.     Az ajánlásban az szerepel: nincs arra utaló adat, hogy a vakcina másképpen hatna az…

Hogyan védd a bőröd az öregedéstől antioxidánsokkal?

Női NetCafe
-
 Tegnap 21:20Életmód

Mindannyian szeretnénk napbarnított bőrt, igéző szemeket, karcsú alakot a nyárra. Ezeket egyrészt elérni, másrészt pedig megtartani kell.Segítenek az antioxidánsok!