Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Meghosszabbítják a korlátozásokat Németországban

Angela Merkel kancellár a tartományi kormányfőkkel tíz órán át folytatott tanácskozás után, késő este tartott tájékoztatón elmondta, hogy egyelőre december 20-ig hosszabbítják meg az eredetileg november végéig tervezett korlátozásokat. December közepén ismét tanácskoznak, és "emberi számítás szerint" arra kényszerülnek majd, hogy ismét…

Az megy szembe a hippokratészi esküvel, ha valamire módunk van felkészülni, de nem tesszük meg

Mi volt a célja a Magyar Orvosi Kamarának a járványügyi protokoll kidolgozásával, és hogyan látják azt a frontvonalban dolgozó orvosok? Az Azonnali a Magyar Orvosi Kamara alelnökével és két orvossal járta körbe a járványhelyzetben felmerülő etikai kérdéseket, miközben az egyik forrásunk szerint Budapest „már betelt".

A tétlenségre ítélt nemzedék még a kommunizmust sem építhette

Gazdag Gyula igencsak valóságos, dokumentum-játékfilmes eszköztárral megrendezett mozija nem lázít, csak mélységes szomorúsággal mutat rá a kommunista berendezkedés teljes csődjére.

Hihetetlen, öt hónap alatt veszített el mindenkit, akit szeret

Metropol
-
 Ma 07:00Bulvár

Sorra érték a csapások a fiatal asszonyt, magányos házi karanténjában minden gondolata elvesztett szerettei körül forog.

Orbán Viktor: a német cégek több pénzt visznek ki tőlünk, mint amit az EU-tól kapunk

Orbán Viktor szerint Európa lehetne jó hely, de 2015-ben elromlottak a dolgok - ennek oka a migráció, ez tette tönkre szerinte a Soros Györggyel való viszonyt is. A jogállamisági kritérium miatti vétóját nem politikai atombombának, csak kis kézigránátnak tartja, az uniós pénzekről pedig azt mondta: az eurómilliárdokat csak a nálunk megtermelt profi

Orbán Sorosnak írt válaszlevelét nem “tiltották le”, csak “nem érte el az elvárt színvonalat” – üzeni a portál

Felteszem nem a "sokat látott-hallott konyhájában" a kissámlin gyertyafénynél magányában fogalmazta meg Orbán miniszterelnök a Project Syndicateban megjelentetni kívánt válaszlevelét, amit Soros Györgynek szánt. Ez esetben az anyagon dolgozó kommunikátorokra nézve is kellemetlen a portál reakciója.

Trump kegyelmet adott volt nemzetbiztonsági tanácsadójának

Büszkén jelentem be, hogy Michael T. Flynn tábornok teljes körű elnöki kegyelemben részesült – írta Twitteren.

"Az én kis kézigránátom nem elég" - Orbán Viktor nagyinterjúban vert oda néhányat Németországnak

Orbán Viktor szerint Európa lehetne jó hely, de 2015-ben elromlottak a dolgok - ennek oka a migráció, ez tette tönkre szerinte a Soros Györggyel való viszonyt is. A jogállamisági kritérium miatti vétóját nem politikai atombombának, csak kis kézigránátnak tartja, az uniós pénzekről pedig azt mondta: az eurómilliárdokat csak a nálunk megtermelt

Meghosszabbítják a korlátozásokat Németországban

Meghosszabbítják és több ponton szigorítják is a koronavírus-járvány második hulláma miatt Németországban bevezetett korlátozásokat – jelentették be szerdán Berlinben.

Koronavírus – Meghosszabbítják a korlátozásokat Németországban

Meghosszabbítják és több ponton szigorítják is a koronavírus-járvány második hulláma miatt Németországban bevezetett korlátozásokat – jelentették be szerdán Berlinben.

Nem vizsgálják tovább a nemi erőszakkal megvádolt volt párizsi alpolgármester ügyét

A 64 éves Girard visszautasította a szerinte alaptalan és súlyos vádat.

Kegyelmet adott korábbi nemzetbiztonsági tanácsadójának Trump

Michael Flynn már a második az elnök környezetéből, akit teljes körű kegyelemben részesített.

Rossz hírt közölt Szilágyi István özvegye

Humenyszánszky Jolán a Blikknek azt mondta: orvosi ellátásra szorul.

Ezért fogyasszunk minél több mandulát!

SzaM
-
 Ma 06:36Otthon

A rendkívül ízletes mandula sokáig a jómód és az egészség szimbóluma volt. A magok az egészséghez elengedhetetlen alapvető tápanyagokat tartalmaznak. A Ezért fogyasszunk minél több mandulát! bejegyzés először Szeretem a mezőgazdaságot-én jelent meg.