Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Gyógyszerszedés vesebetegség esetén

A vese fő funkciója a szervezetünk salakanyagainak kiválasztása. Számos gyógyszernek, illetve azok bomlástermékeinek is ez a sorsa, a vesénk távolítja el a keringésből. Akiknek azonban rosszul működik a veséjük, azoknál kialakulhatnak túladagolási tünetek, mivel nem tud megfelelő mértékben távozni a hatóanyag, és tovább fejti ki a hatását.

Az EU vagy a gyógyszergyártók miatt nincsen elég vakcina?

Az európai kormányoknál kezd elszakadni a cérna.

Az Európai Unióból elsőként Macronnal beszélt telefonon Joe Biden

Az Európai Unió tagállamainak vezetői közül Emmanuel Macron francia elnökkel egyeztetett elsőként telefonon beiktatása óta Joe Biden amerikai elnök - derül ki a francia elnöki hivatal által vasárnap éjjel kiadott közleményből.

Borzalmas halál – úgy vesztette életét egy hölgy, hogy beszorult a feje a kocsija és egy fizetőautomata közé

Szörnyű és értelmetlen módon veszítette életét a 23 éves lány, egy elejtett bankkártya miatt kellett az életével fizetnie. A 23 éves Victoria Strauss hétfő, azaz január 18-án este szeretett volna kihajtani columbus-i garázsból, de sajnos a dolognak tragikus vége lett – írja a Bors. A helyi rendőrség azt mondja, Strauss este 11:37-kor indult el. A b

Nagyon durva időjárás jön, viharral jön a havazás

Akár 15 centiméter hó is hullhat az ország több terültén is.

A pozsonyi csata üzenete – Köő Artúr a Magyarságkutató Intézet céljairól beszélt

A bánffyhunyadi származású szakember úgy fogalmazott: az Mki megalakulásától fogva azt a célt tűzte ki, hogy az elfeledett, kevésbé fókuszban lévő, de a magyarságtudat szempontjából fontos események megpróbálja a társadalom minden rétege számára közérthető módon bemutatni.

„A nő még fél kézzel főzi a levest, de közben már pörögjön, mint egy szexistennő?” – Beszélgetés Csörgits Kinga szex…

WMN
-
 Ma 06:00Szex

„Mindig megmosolygom, amikor férfiak mesélik, hogy otthon nem működik a szex, pedig legalább tíz perc az előjáték” – Csörgits Kinga szexuálterapeutával beszélgettünk prüdériáról, vágyakról, perverziókról, a női orgazmus bonyolultságáról, és még temérdek fontos dologról.

Mátyás király esetleges újratemetéséről beszélt Kásler Miklós

A miniszter horvátországi villámlátogatását értékelte házi videójában Egészségügyi és kulturális fejlesztésekről, horvátországi látogaásáról beszélt Gazsó L. Ferencnek adott videóinterjújában Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere – írja a hvg.hu.  A Facebookra feltöltött videóban Kásler horvátországi útja kapcsán kiemelte: csontmintát…

"Sorban Álltunk Órákig, Hogy Lássuk: Monet, Van Gogh, Cézanne" Beszélgetés Geskó Judittal

Revizor
-
 Tegnap 23:24Kultúra

"A kurátorok nagyasszonya", "a mi nemzetközi ászunk", mondják róla a kollégái. Monet, Cézanne, Van Gogh - ezek a blockbuster kiállítások az ő nevéhez fűződnek. De mit csinál egy kurátor? Erről és egy most vásárolt magyar festményről is beszélgettünk Geskó Judittal. Csáki Judit Interjúja.

Nagyon fontos sikert aratott a Peac-Pécs

Bama
-
 Tegnap 20:07Sport

A harmadik negyedben csak kilenc pontot engedett a Vasasnak a hazai csapat.

Grosjean az oválokról: “Beszélnem kell a családommal”

USAracing
-
 Tegnap 19:58Sport

Néhány évvel ezelőtt Romain Grosjean még kerek perec kijelentette, hogy nem versenyezne oválpályákon, mivel túlságosan...

Így hatnak a gyógyszerek a rákbetegeknél: szakorvos beszélt a lehetőségekről

Femina
-
 Tegnap 19:06Egészség

A ráksejtek képesek változni a rákgyógyszerek függvényében, szakorvos beszélt a hatékony terápiákról.