Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Újabb öt évre a Főtaxi lett a Budapest Airport hivatalos taxis partnere

Ismét a Főtaxi lett a befutó a Budapest Airport taxis személyszállítási tenderén, így a társaság 2020 decemberétől újabb öt évre lesz a repülőtér-üzemeltető vállalat hivatalos

Molnár Piroska: Budapest a törzshelyem

Fidelio
-
 Ma 15:25Kultúra

Sorozatunkban Budapest díszpolgárai osztják meg velünk a fővároshoz kötődő személyes történetüket. Molnár Piroska színművész idén vehette át a megtisztelő címet, ennek apropóján mesélt arról, hogyan fedezte fel apránként a várost, és vált szinte tősgyökeres pestivé.

Újra a Főtaxi nyerte a Budapest Airport taxis tenderét

A társaság decembertől újabb öt évre lesz a repülőtér-üzemeltető vállalat hivatalos taxis partnere.

Rákóczi híd Budapest

Budapest hetedik Duna-hídját, a Rákóczi hidat, 1995. október 30-án adták át, amely akkor még a Lágymányosi híd nevet viselte.

Egy horrorikon is csatlakozott a Stranger Things negyedik évadához

Összesen nyolc új szereplőt jelentettek be, akik mind feltűnnek majd a Stranger Thingsben a 4. évadban.

Ma indul a Budapesti Zsidó és Izraeli Filmfesztivál

A december 6-ig tartó rendezvénysorozat számos programmal, filmekkel és beszélgetésekkel várja az érdeklődőket.

Petőfi híd Budapest

A 378 méter hosszú Petőfi hidat 1937-ben adták át, a pesti és budai körút déli szakaszainak villamos- és gépjármű forgalmát vezeti át a Duna felett.

A Főtaxi nyerte a Budapest Airport taxis tenderét

Ismét a Főtaxi nyerte a Budapest Airport taxis személyszállítási tenderét, így a társaság decembertől újabb öt évre lesz a repülőtér-üzemeltető vállalat hivatalos taxis partnere. Az együttműködés 2010-es kezdete óta immár a harmadik egymást követő repülőtéri pályázaton bizonyult legjobbnak a Főtaxi ajánlata - közölte a cég kedden az MTI-vel.

Margit híd Budapest

Budapest második hídjaként 1872-1876 között épült a Margit híd, melyet 1876. április 30-án avattak fel.

Mit mesélünk legszívesebben Budapestről?

BDPST24
-
 Ma 14:18Életmód

A Budapest Brand Zrt. 6 év több mint 6000 “100 szóban Budapest” pályázatának  közel 600.000 szavát elemezte, hogy megtudja, milyen szavakkal gondolkodunk Budapestről és fővárosi létünkről. A történetek kulcsszavai egyedi animációs videóban is megelevenednek. A 100 szóban Budapest történetíró pályázat 2014-ben azzal a céllal indult, hogy…

Harmadszor is a Főtaxi nyerte a Budapest Airport taxis tenderét

Ismét a Főtaxi nyerte a Budapest Airport taxis személyszállítási tenderét, így a társaság decembertől újabb öt évre lesz a repülőtér-üzemeltető vállalat hivatalos taxis partnere. Az együttműködés 2010-es kezdete óta immár a harmadik egymást követő repülőtéri pályázaton bizonyult legjobbnak a Főtaxi ajánlata – jelentette be a cég.

Harmadszor is a Főtaxi nyerte a Budapest Airport taxis tenderét

Ismét a Főtaxi nyerte a Budapest Airport taxis személyszállítási tenderét, így a társaság decembertől újabb öt évre lesz a repülőtér-üzemeltető vállalat hivatalos taxis partnere. Az együttműködés 2010-es kezdete óta immár a harmadik egymást követő repülőtéri pályázaton bizonyult legjobbnak a Főtaxi ajánlata – közölte a cég kedden az MTI-vel. A tax

Szijjártó: Budapesten hozza létre új, globális termékfejlesztő központját az amerikai Diligent

Budapesten hozza létre új, globális termékfejlesztő központját az amerikai Diligent, a világ egyik vezető szoftverfejlesztő és -szolgáltató vállalata, jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Budapesten.

Újabb engedményt kaptak az autósok, ezúttal Budapesten

Tovább lesznek érvényesek a fővárosi parkolási engedélyek.