Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Megszületett a hivatalos döntés, ennyivel lesz több a nyugdíj

Szerda este jelent meg a Magyar Közlönyben a 2021-es nyugdíjemelést rögzítő rendelet.

Sorozatban igényelt gyorskölcsönöket, egyiket sem fizette

A Pápai Járási Ügyészség kisebb kárt okozó, üzletszerűen elkövetett csalás bűntettével vádol egy 37 éves helybeli férfit, aki a sorozatban igényelt gyorskölcsöneinek, áruvásárlási hiteleinek egyikét sem fizette.

Ilyen a francia fánk, a Beignet: kelesztés és dagasztás nélkül készül

Só&Bors
-
 Ma 08:32Recept

A franciák kedvelt fánkja, a beignet nagyon egyszerűen készül, kezdő konyhatündérek is bátran elkészíthetik.

Orbán Viktor újabb nagy csatára készül

Napi.hu
-
 Ma 08:25Belföld

Az Orbán-kormány USA-politikája arra épít, hogy Donald Trump elnök távozásával nem szűnik meg óriási rajongótábora a Republikánus Pártban, ami a jövőben is jelentős politikai erő lesz az Egyesült Államokban.

Tökéletes lagzira készül Gwen Stefani és Blake Shelton - fény derült a részletekre is!

A két zenész évek óta együtt van, és a pár héttel ezelőtti lánykérés után most az esküvőt is szeretnék megejteni, vírushelyzet ide vagy oda.

Hivatalos: ennyivel nőnek a nyugdíjak!

A friss Magyar Közlönyben megjelent a 2021-es nyugdíjemelésről szóló kormányhatározat. Megjelent a szerda este publikált Magyar Közlönyben a nyugellátások és egyes más ellátások 2021. január havi emeléséről szóló kormányrendelet. Ebből kiderül, hogy a jövőre várt inflációnak megfelelő mértékben, azaz 3 százalékkal emelkedik az érintettek…

1991: Testvér születik – Vekerdy Tamás legendás sorozata

Vekerdy Tamás mára valóságos legendává vált. Tanácsai a mostani szülők számára is nagy segítséget jelentenek

Hogyan készülnek az otthonunkban látható koncertvideók? – Kulisszainterjú a Müpa stúdió kreatív vezetőjével

"A visszajelzések szerint óriási az érdeklődés az online koncertközvetítéseink iránt" - mondja Kovács-Ender Krisztián, a Müpa stúdió kreatív vezetője, akivel az intézmény mozgóképes zenei tartalmairól, valamint a Müpa Home jövőjéről beszélgettünk.  

Most már hivatalos: ennyivel lesz több a nyugdíj

Szerda este jelent meg a közlönyben a határozat. A várt szerint alakult az emelés.

A karácsonyi készülődők típusai: te Menekülős, Gurmand vagy Pánikolós vagy?

Bien
-
 Ma 07:31Otthon

Nyakunkon a karácsony, pedig a szívünkben kellene lennie, tartja a nagyon bölcs mondás. Van, aki rezignált belenyugvással fogadja az év végét, sokakon eluralkodik a piros betűs ünnepek stressze, és akad persze, akinek az adventi hetek pont annyi jelentőséggel bírnak, mint a többi 48. Ismersz olyanokat, akik így fogadják a karácsony…

Fontos hírt kaptak a nyugdíjasok - itt a hivatalos döntés

A szerda este megjelent közlönyből derült ki a 2021. január elsejétől várható nyugdíjemelés hivatalos mértéke, amely természetesen nem meglepetés, hiszen megegyezik – ahogyan az lenni szokott – a jövőre várt infláció mértékével.

Készüljön fel: ónos eső csap le az országra, kiadták a másodfokú riasztást is

Brutális mennyiségű ónos eső eshet le csütörtök napközben az ország nyugati megyéiben, a hét hátralévő napjaiban azonban már megkegyelmez nekünk az időjárás.

Nemsokára forgalomba hozzák az első erőszakmentes, laborban növesztett húsból készülő terméket

Rakéta
-
 Ma 07:00Tudomány

A húsevéshez tömegesen kell az állatokat leölni, ami sokak szerint nem helyes. A globális húsfeldolgozó ipar nem csupán a lelkiismeretünket, de a környezetünket is súlyos mértékben terheli. Szerteágazó hatásaitól gyorsul a bolygó felmelegedése, mérgeződik a talaj és a növényzet, csökken a biodiverzitás. A jövő azonban már megjelent a…