Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ötből négy fa beteg: nagy bajban az európai erdő

Csak minden 5. fa nevezhető egészségesnek Németországban, s hazánkban is erőteljes programok indultak.

Meghalt 146 beteg, 7269 az új koronavírus-fertőzöttet találtak

7269 az új fertőzöttek száma, ezzel a járvány kezdete óta összesen 459 816 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 146 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 15 765 főre emelkedett. A gyógyultak száma folyamatosan nő, jelenleg 333 045 fő, de az aktív fertőzöttek száma is már 111 006 főre…

7269 új koronavírusos beteget találtak itthon az elmúlt napon, meghalt 146 ember

Folyamatosan zajlik az oltás, már 949 497 fő a beoltottak száma, közülük 304 880 fő már a második oltását is megkapta. A járvány harmadik hullámának felszálló ágában vagyunk, egyre nő az aktív fertőzöttek és a kórházi betegek száma, a kormány ezért is döntött a korlátozások szigorításáról.

Berzsenyis betyárok a legjobbak között

Kisalföld
-
 Ma 08:39Megyei

Két líceumi csapat is bekerült a Kreatív Történelem elnevezésű tanulmányi verseny középdöntőjébe, a Berzsenyis betyárok csapata pedig a legjobb nyolc közé küzdötte magát.

949 497 a beoltottak száma, 7269 az új fertőzött és elhunyt 146 beteg

A koronavírus-járvány harmadik hulláma Európa-szerte erősebbnek bizonyult az eddigieknél. A drasztikusan emelkedő betegszám miatt a kormány a korlátozások szigorításáról döntött. Most azért kell zárni, hogy minél hamarabb újra nyithasson az ország. Éppen ezért két hét szigorításról döntöttünk abban a reményben, hogy húsvétkor újra tudjuk…

Milyen betegségekhez vezethet a túlzott húsfogyasztás?

Kapcsolatot talált a rendszeres húsfogyasztás és a nem daganatos betegségek hosszú sora között egy nagy létszámmal végzett brit kutatás.

Német kórházak átvesznek cseh betegeket

Szlovákia után Csehország is segítséget kért, olyan ütemben növekszik a koronavírus-fertőzöttek és a súlyos COVID-betegek száma.

116 millió felett a koronavírusos betegek száma

A világon 116 061 296 ember fertőződött meg a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 2 580 050, a gyógyultaké 65 581 301 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem közép-európai idő szerint szombat reggeli adatai szerint.

Napraforgó: reális cél a termésátlag további növelése

A tavalyihoz hasonló, 600 ezer feletti vetésterületre számít idén a napraforgó vetőmag piacvezető Syngenta, áll a cég ágazati előrejelzésében. Bár az elmúlt években kiválóan teljesítő napraforgó lendülete tavaly a kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt némileg megtorpant, a szakértők szerint komoly lehetőségek vannak a növényben: kedvező…

Bethlen Gábor konstantinápolyi követének a kriptájára bukkantak az erdélyi Gyulakután

Egy aranygyűrűt is találtak, amelybe Bethlen Zsófia neve van belevésve.

Bajnoki álmokról dönthet a madridi derbi

A bajnoki címért zajló versenyfutás szempontjából is kiemelkedő fontosságú lesz a madridi városi derbi vasárnap.

Gabriel García Márquez élete maga volt a mágikus realizmus – 94 éve született a Nobel-díjas író

Femcafe
-
 Ma 06:22Bulvár

Minden mondatából áradt a bölcsesség, az emberismeret és az életszeretet.