Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

"Magyarnak érzem magam" - Karrierjéről mesélt a világhírű osztrák színész

Blikk
-
  Ma 09:45 Bulvár

Az osztrák színészlegenda már a negyedik filmjében dolgozott Szabó Istvánnal.

Fft: a vágva várt hős – a hírhedt Vitray–Puskás-sztori

NSO
-
  Ma 09:44 Foci

A FourFourTwo magazin Döglött akták című sorozatában hónapról hónapra leporolunk egyet a magyar futball számos abszurd „ügyirata” közül. Ezúttal azt idézi fel, hogyan vágta meg – szó szerint és átvitt értelemben is – Vitray Tamás 1978-ban Puskás Ferencet, aki emiatt még három évig nem jött haza.

Magyarország átvenné a koszovói misszió irányítását

Az altábornagy az amerikai vezérkari főnökök egyesített bizottságának alelnökével, John E. Hyten tábornokkal tárgyalt a Pentagonban.

Újabb magyar siker és drámai bukás a pályakerékpáros-vb-n

Hat helyet javított Filutás Viktor előző évi eredményéhez képest.

Nfl: Gurley, Hooper és a többiek – az amerikai futball sztárjai Magyarországon!

NSO
-
  Ma 09:32 Sport

Az AFWB (American Football Without Barriers) jóvoltából NFL-sztárok érkeztek Magyarországra. Szombaton 19 amerikai futballista tart edzést magyar játékosoknak a Puskás Arénában – az eseményt pénteken közönségtalálkozó előzte meg.

Magyarország 4 legfurcsább természeti képződménye, amit látnod kell

Bien
-
  Ma 09:31 Színes

Nem feltétlenül kell külföldre menned, ha különleges, ritka természeti csodákat keresel, hiszen Magyarország is bővelkedik a szokatlan, olykor...

A magyar nyugdíjrendszer növelni fogja az egyenlőtlenséget

A nyugdíjrendszer fenntarthatatlanságát növeli több tényező. A nyugdíjak indexálásának módszere lehetővé teszi, hogy a jövőre nyugdíjba vonulók ellátása 35 százalékkal magasabb legyen, mint a három évvel ezelőtt nyugdíjba vonulóké – írj a protfolio.hu a jelentésre hivatkozva. A nyugdíjrendszer fenntarthatatlanságát növeli még két…

Lassan fertőződik a magyar gazdaság

Népszava
-
  Ma 09:30 Gazdaság

A derűlátók szerint nem hat a magyar gazdaságra a koronavírus. A vészmadarak a tavalyi felére rúgó, 2,5 százalékos idei növekedést se zárnak ki.

Ezeknek a magyaroknak indult jól a hétvégéje: taroltak a szuperlottón

Pénzcentrum
-
  Ma 09:28 Belföld

Tegnap este kihúzták az Eurojackpot 2020/9. heti nyerőszámait. Mivel ezen a játékhéten idehaza és külföldön sem volt telitalálat, így a következő sorsoláson bruttó 47 millió euróért, azaz 15,9 milliárd forintért izgulhatnak majd...

A vágva várt hős: a Vitray–Puskás sztori

Döglött akták című sorozatunkban hónapról hónapra leporolunk egyet a magyar futball számos abszurd „ügyirata” közül. Ezúttal felidézzük, hogyan vágta meg – szó szerint és átvitt értelemben is – Vitray Tamás Puskás Ferencet 1978-ban.

Magyarország ambicionálja a koszovói KFOR-misszió parancsnokságát

Magyarország ambicionálja a koszovói KFOR-misszió parancsnokságát 2021-ben - jelentette ki Korom Ferenc, a Magyar Honvédség parancsnoka Washingtonban az MTI-nek. Az altábornagy az amerikai vezérkari főnökök egyesített bizottságának alelnökével, John E. Hyten tábornokkal tárgyalt a Pentagonban.

Ébresztő Magyarország!

OLKT
-
  Ma 09:00 Belföld

      olkt.hu

Drasztikusan csökkent a Magyarországra érkező kínai turisták száma

A koronavírus-járvány kitörése óta jelentősen csökkent a Magyarországra érkező kínai turisták száma - mondta Kiss Róbert Richárd turisztikai szakújságíró az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorában.