Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 187 hír

Íme, az első hivatalos képek az új Batwomanről

IGN
-
  Tegnap 22:21 Film

Jó a sérója!. Ruby Rose távozása után a rajongók nagy örömére megkerült Batwoman új megformálója, és a korábbi képrészletet követően itt van végre két, hivatalos promókép a maszkos igazságosztóról!

Kijev megtiltotta két magas beosztású magyar hivatalos személy beutazását Ukrajnába választási agitáció miatt

Ukrajna megtiltotta két magas beosztású magyarországi hivatalos személy belépését az országba a vasárnap lezajlott helyhatósági választások során Kárpátalján folytatott agitáció miatt – jelentette be hétfőn Dmitro Kuleba külügyminiszter.

Hoppá: hivatalos személy elleni erőszakkal vádolták meg a csinos műsorvezetőnőt

Elképesztő történetet mesélt el a Life TV-n futó Brékingben Holdampf Linda műsorvezető: letartóztatták és hivatalos személy elleni erőszak miatt megbilincselték. A Life TV- futó Bréking mai adásában a sorkatonaság visszaállítása az egyik téma, aminek kapcsán az egyik műsorvezető, Holdampf Linda egy meghökkentő történetet idézett fel a…

Taroltak a házigazdák a Csapó Dániel Emlékversenyen

Teol
-
  Tegnap 20:00 Megyei

Rendhagyó módon rendezte meg a Déli AszC Csapó Dániel Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium a 34. Csapó Dániel Emlékversenyt.

Immár hivatalos: Korodi Attila Csíkszereda új polgármestere

Székelyhon
-
  Tegnap 18:10 Határtalan

A helyhatósági választások után szinte egy hónappal letehette hivatali esküjét Korodi Attila, Csíkszereda új polgármestere, aki tizenhat évnyi városvezetői tevékenység után váltotta Ráduly Róbert Kálmánt. Az önkormányzati képviselő-testület is letette hivatali esküjét.

Folytatják a sztrájkot az SZFE dolgozói

Az egyetem sztrájkoló dolgozói elmondták, hogy másodfokon fellebbeznek a törvényszék október 23-i határozata ellen, ami jogszerűtlennek minősíti a sztrájkot. Az ítélet indoklása az volt, hogy a szenátus jogköreinek visszaszerzése nincs összefüggésben a dolgozók gazdasági és szociális érdekeivel, mert csak a szenátus tagjainak biztosít…

Hivatalos a OnePlus Nord N10 és a Nord N100

A OnePlus bemutatott két vadonatúj okostelefont, a Nord N10 és a Nord N100 készülékeket, amelyek a középkategóriában versenyeznek. Mindez hatalmas lépés a gyártó számára, mert eddig leginkább felső-, illetve csúcskategóriás mobilokat készítettek. OnePlus Nord N10 A Nord N10 lett a drágább modell, ebben egy 5G-s Snapdragon 690…

Folytatják a sztrájkot az SZFE tanárai, másodfokra viszik az ügyüket

A Fővárosi Törvényszék szerint jogellenes az SZFE-sztrájk. A tanárok nem fogadják el a döntést, és másodfokra viszik az ügyet. Az Európai Parlament a héten hallgatja meg az egyetem hallgatóit és a kuratóriumot is.

Az SZFE dolgozói folytatják a sztrájkot

A bírósággal ellentétben szerintük igenis van szociális alapja a tiltakozásuknak.

Hivatalosan ismét magyar polgármestere van Szászrégennek

Székelyhon
-
  Tegnap 17:18 Határtalan

A járványügyi intézkedéseknek megfelelően, korlátozott létszámban, de ünnepélyes keretek között iktatták be hétfőn délután Szászrégen új városvezetőjét, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség színeiben polgármesteri mandátumot nyert Márk Endrét.

Hivatalos: lesérült az Atletico Madrid kulcsjátékosa

FociClub
-
  Tegnap 17:12 Foci

Visszatértének időpontja kérdéses.

Berg Dániel és Szél Bernadett tudni akarják mi az igazság a Radetzky-laktanyáról

Szél Bernadett független országgyűlési képviselő és Berg Dániel (Momentum) a II. kerület polgármestere közérdekű adatigénylést adtak be a Radetzky-laktanya beruházással kapcsolatban az illetékeseknek.

Hivatalos: drasztikusan szigorítják a karantén szabályait

HelloVidék
-
  Tegnap 16:07 Otthon

Az Országgyűlés hétfőn több ponton módosította a koronavírus-járvány miatt elrendelhető karanténfajtákkal kapcsolatos szabályokat, így például 50 ezer forintról 150 ezer forintra növelte a hatósági házi karantén megsértése miatt kiszabható legmagasabb bírság összegét.

Folytatják a sztrájkot az SZFE dolgozói

Teszik mindezt annak ellenére, hogy a Fővárosi Törvényszék elsőfokú végzésében jogellenesnek mondta ki azt - jelentették be ma az egyetem Vas utcai épülete előtt, hozzátették, a döntés ellen fellebbeznek.

Folytatják a sztrájkot az Szfe dolgozói

444.hu
-
  Tegnap 15:55 Karrier

Másodfokon fellebbeznek a törvényszéki határozat ellen, ami jogszerűtlennek minősítette a sztrájkot.