Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 79 hír

„5 éves volt, amikor egy pap először abuzálta”

marie claire
-
 Ma 19:07Szex

A keresztény egyház dogmái tökéletes fedezéket biztosítanak a szexuális ragadozóknak – miközben az áldozataikat némaságra kárhoztatják.

Elfogták a VV9 körözés alatt álló játékosát

Egy önbíráskodás miatt indult ügy miatt került a rendőrség látóterébe, akik a hétvégén el is kapták egy budapesti lakásban.

Elfogták a rendőrök a VV Krisztiánt

A Való Világ egykori szereplőjét elfogták. Nemrég került fel a rendőrség nyilvános körözési listájára VV Krisztián, akit egy önbíráskodás miatt indult ügyben köröztek. Ha emlékeznek, Krisztán a műsor alatt azzal vált ismerté, hogy összejött játékostársával, VV Viviennel, a kapcsolatuk a műsor után is folytatódott, majd egyszer csak a 19 éves…

Elfogták a rendőrök a körözött Vv Krisztiánt

Elfogták a rendőrök VV Krisztiánt, a ValóVilág 9. szériájának sztárját.

Elfogták a férfit, aki augusztusban ittasan gázolt el egy járőrt Sopronban

A 42 éves boszniai-hercegovinai állampolgár idén augusztusban egy vele szemben történt rendőri intézkedés közben elsodort autójával egy soproni járőrt.

Elfogták a férfit, aki elsodort egy rendőrt Sopronban

A baleset után külföldre menekült a bosznia-hercegovinai sofőr.

Elfogták a besurranót

A pásztói rendőrök őrizetbe vették a 29 éves férfit.

Akkor is részeg volt, amikor elfogták a férfit, aki rágyújtotta a házat az idős párra

Hétfő hajnalban egy 51 éves férfi megölt egy idős házaspárt, és kis híján az idős pár 12 éves unokáját is, amikor rájuk gyújtott egy ingatlant. A tragédia kódolva volt, a gyújtogató nem sokkal a tűzeset előtt késsel fenyegette meg a sértetteket.

Traktort loptak egy tanyáról, a rendőrök elfogták a feltételezett elkövetőket

Traktort loptak egy tanyáról, a rendőrök elfogták a feltételezett elkövetőket Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 24., k - 09:44 A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a két férfit, akik trélerrel szállították el a kiszemelt járművet.

Mobiltelefont és tyúkot lopott a besurranó, elfogták a rendőrök

Mobiltelefont és tyúkot lopott a besurranó, elfogták a rendőrök Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 24., k - 09:03 A pásztói rendőrök őrizetbe vették a 29 éves férfit. 

Buszsofőrre támadt, elfogták a rendőrök

Buszsofőrre támadt, elfogták a rendőrök Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 24., k - 07:41 Oroszlányban fajult el egy közlekedési konfliktus.

Elfogták az Iszlám Állam egyik magas rangú tagját

A bagdadi repülőtéren kapták el Abu Nabaa-t, a férfi korábban az al-Kaida tagja is volt.

Egy hajnali gyújtogatásban meghalt egy házaspár, délre elfogták a lehetséges elkövetőt

Elfogták a két halálos áldozattal járó, XV. kerületi lakástűzért feltételezhetően felelős embert hétfő délben a IV. kerületben.