Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 71 hír

Kolumbia: naponta 37 gyerekek abúzus áldozata

Ilyen ügyben már több mint 30 ezer gyereket választottak el családtagjaiktól.

Elfogták a miskolci betörőt, aki több milliónyi értéket lopott össze magának

A Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói november 29-én délelőtt elfogták azt a szirmabesenyői férfit, aki a gyanú szerint több alkalommal Miskolcon és a város vonzáskörzetének településein családi házakba tört be. Az elkövető a betörések során  leginkább készpénzt, és arany ékszereket tulajdonított el több millió forint értékben.…

Elfogták az ózdi sorozatbetörőt

A bíróság elrendelte letartóztatását annak a férfinak, aki a megalapozott gyanú szerint több mint húsz helyre betört és tyúkoktól az LCD televízióig sok mindent ellopott. Az Ózdi Rendőrkapitányság lopás vétség és bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 40 éves helyi férfival szemben. A gyanúsított az elmúlt…

Az egyik sofőr ittasan és eltiltva, a másik ittasan és engedély nélkül vezetett, a rendőrök elfogták őket

A pápai rendőrök szabálysértési és büntetőeljárást indítottak a két férfi ellen.

Abu Bútrusz, hogy tehetted ezt…?

Megdöbbenve olvasom a híradást, s legszívesebben nem hinnék a szememnek. Elmentél, itt hagytál bennünket, csak így, búcsú nélkül, hirtelen? Hogy tehetted ezt? Hiszen még annyi mindenről kellett volna beszélnünk!

Lopás miatt körözték a férfit, a pápai rendőrök elfogták

A körzeti megbízottak Malomsokon igazoltattak egy 26 éves férfit, aki ellen elfogatóparancs volt érvényben.

Mobiltelefont lopott, a rendőrök rövid időn belül elfogták

Egy férfi kezéből vette ki a telefont a 32 éves tolvaj Ercsiben, majd vonatra szállt. A pusztaszabolcsi vasútállomáson sikerült feltartóztatni a tolvajt, akit a gárdonyi rendőrök előállítottak és gyanúsítottként hallgattak ki.

Röszkénél ma is elfogtak 31 határsértőt

A határsértőket visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Elfogták a budapesti gyújtogatót

A VII. kerületi nyomozók közveszély okozásával gyanúsítanak egy 26 éves férfit.

Mobiltelefont lopott, a rendőrök rövid időn belül elfogták a feltételezett elkövetőt

Mobiltelefont lopott, a rendőrök rövid időn belül elfogták a feltételezett elkövetőt Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 30., h - 10:51 Egy férfi kezéből vette ki a telefont a 32 éves tolvaj Ercsiben, majd vonatra szállt. A pusztaszabolcsi vasútállomáson sikerült feltartóztatni a tolvajt, akit a gárdonyi rendőrök előállítottak és gyanúsított

Lopás miatt körözték a férfit, a rendőrök elfogták

Lopás miatt körözték a férfit, a rendőrök elfogták Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 30., h - 09:30 A körzeti megbízottak Malomsokon igazoltattak egy 26 éves férfit, aki ellen elfogatóparancs volt érvényben.

Riasztópisztollyal lőtt - elfogták a rendőrök

Riasztópisztollyal lőtt - elfogták a rendőrök Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 29., v - 10:08 A győri rendőrök rövid időn belül elfogták a feltételezett elkövetőt.

Bántalmazta vitapartnereit, elfogták a rendőrök

Bántalmazta vitapartnereit, elfogták a rendőrök Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 29., v - 10:00 A szigetvári nyomozók garázdaság miatt indítottak eljárást egy 19 éves teklafalui férfi ellen.

A karcagi nyomozók rövid időn belül elfogták a feltételezett elkövetőt

A karcagi nyomozók rövid időn belül elfogták a feltételezett elkövetőt Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 29., v - 08:33 A megalapozott gyanú szerint, a férfi az egyik nap centrifugát, másnap mosógépet lopott Kunmadarason.

Fordokra hajtott az autótolvaj, elfogták, az egyik tulaj is visszakapta a kocsiját

Infostart
-
 20.11.29 06:30Baleset-bűnügy

A budapesti nyomozók a lopással gyanúsítható férfit elfogták, az eljárás során közel 100 autóalkatrészt is lefoglaltak.