Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 352 hír

Szerelmünk napjai: A sci-fi szerelmesei alul maradnak, de a romantika a helyén van…

Mafab
-
  Ma 19:45 Film

A magyar cím mellett nem lehet szó nélkül elmenni, hisz a szokásos szánalmas szójátékok és undorító alcímek mellett az is irritáló, mikor egy régebbi sikeres alkotásra rímekben próbálunk utalni. (Péld...

Jégkorong: Bartalis István a svéd másodosztályban folytatja

A magyar válogatott Bartalis István a svéd másodosztályú jégkorongligában szereplő HC Vita Hästenben folytatja pályafutását.

Egerszóláti SK: az ár levonult, az iszap maradt

Heol
-
  Ma 19:19 Sport

Az öltöző-épületbe is betódult a víz, az önjáró fűnyírót sikerült kimenteni.

Az Alföldvíz 1200 dolgozója maradhat munka nélkül, pénteken Orbán irodájánál tüntetnek

Hiába fordultak háromszor is Orbán Viktorhoz segítségért levélben, negyedszer személyesen látogatnak el a Miniszterelnöki Hivatalhoz, hogy tájékoztassák a közvéleményt arról, hova sodorta az elhibázott politikai döntések sorozata a vízi közmű ágazatot.

A földi pokolban is emberek tudtak maradni

24
-
  Ma 18:50 Tudomány

Számos olyan történetet ismerni auschwitzi foglyokról, akik az embertelen körülmények között is képesek voltak példát mutatni.

ZTE: a kispestit megveszik, de a fehérvári is marad

NB1
-
  Ma 18:30 Foci

Elkezdte az újonc is a felkészülést.

A Fidesz nagy nevettetője, Boldog István szerint igaz, hogy a betyárok loptak, de csak a gazdagoktól, az pedig teljesen …

Idén is tartottak Alföldi Betyárétel Főző Fesztivált Kétpón. A rendezvény főszervezője Boldog István fideszes országgyűlési képviselő, aki betyárjelmezben hosszú interjút adott a köztévének a helyszínről. Például arról is beszélt, hogy a betyárokat azért szeretik az emberek, mert igaz, hogy loptak, de csak a gazdagoktól – írja a 444.

Eltűnés miatt keresik a vásárhelyi Kis István Csabát

A hódmezővásárhelyi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy helybeli férfi megtalálásában. A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a 43 éves Kis István Csaba május 23-án hódmezővásárhelyi tartózkodási helyéről kerékpárral, ismeretlen helyre távozott – olvasható a police.hu oldalán. Kis István Csaba körülbelül 170 centiméter magas,…

Fodor István

Mandiner
-
  Ma 17:42 Vélemény

Létre kell hozni azt a szervezeti egységet, amely a hazai alapkutatást koordinálja, szervezi, irányítja.

Nyomoz a rendőrség – ennyi maradt a Tatabányán busszal ütköző kocsiból

Kemma
-
  Ma 16:26 Baleset-bűnügy

Kigyulladt az az autó, amely még pénteken ütközött egy autóbusszal Tatabányán. A rendőrség szakértők bevonásával térképezi fel a baleset körülményeit.

Negyven éve hunyt el Örkény István, a Tóték és a Macskajáték írója

Az egyperces novellák műfajának megteremtője patikus apja hatására vegyészmérnök végzettséget szerzett, de világéletében írónak készült.

Negyven éve hunyt el Örkény István, a Tóték és a Macskajáték írója

Az egyperces novellák műfajának megteremtője patikus apja hatására vegyészmérnök végzettséget szerzett, de világéletében írónak készült.

Tiborcz István a parlamentben

Magyar Hang
-
  Ma 15:11 Belföld

Személyeskedés, politikai huliganizmus, száraztészta napirend előtt.

Hallgass egyperceseket Örkény István előadásában!

Színdarabok és interjúk felvételei mellett felolvasások hanganyaga és fotók is elérhetőek az OSZK honlapján, amelyet a ma negyven éve elhunyt író, dramaturg emlékének szenteltek.