Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Egy 34 éves férfi volt a koronavírus legfiatalabb áldozata

Index
-
 Ma 10:35Belföld

Száz alatt a halottak száma, és közben már a gyógyultaké is folyamatosan nő.

Jön a lelépti díj? Ennyi pénzt fizetne az angolosan távozóknak az Egyesült Királyság

Lelépti díjat fizetne az Egyesült Királyság, csak távozzanak az uniós állampolgárok. Akár 2000 angol font (kb. 780 ezer Ft) is ütheti az angolosan távozók markát. Az Egyesült Királyságból távozni hajlandó európai uniós állampolgárok „ösztönzésben” részesülhetnek a szigetország kormányától – írja az Index a Guardian című lap cikke alapján. A…

Addig halogatták a felújítást, hogy életveszélyes lett az angyalföldi ház, és ki kellett költözniük a lakóknak

Megrepedtek és süllyedni kezdtek a falak, egy lakásban beszakadt a mennyezet. Van, aki az egész életét itt élte le, más befektetés céljából vett lakást, és most minden megtakarítása odaveszett. A lakók az önkormányzatra, az önkormányzat a lakóközösségre mutogat.

Meztelen képet tett közzé magáról a volt Kdnp-s aktivistanő: a legerősebb üzenet, amit a mai, gyászos napon közéleti s…

Blikk
-
 Ma 10:17Belföld

A holokauszt emléknap alkalmából erős üzenetet küldött a világnak Lukácsi Katalin, a KDNP egykori tagja, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség VII. kerületi alapszervezetének volt elnöke.

Több ország is új utazási korlátozásokat vezet be. Mutatjuk, mi a helyzet Németországban, az USA-ban és az Egyesült …

Több ország is új utazási korlátozásokat vezet be annak érdekében, hogy megakadályozza a koronavírus fertőző mutációinak terjedését – tájékoztatott Martin Klus (SaS) külügyi államtitkár a közösségi oldalán.   Németország a légi közlekedés korlátozásán gondolkodik   Izrael január 31-ig leállította a nemzetközi repülőjáratokat és teljesen…

Újabb fordulat a gyöngyösi polgármester ügyében

Gyöngyös baloldali polgármestere soron kívül kapott koronavírus elleni védőoltást.

Judy: Volt tartalékunk, de idén már jobb lesz

Origo
-
 Ma 10:14Bulvár

Bízik abban, hogy beindul a zeneipar.

Volt, aki nem bírta a nyomást – mondja egy nyugdíj előtt álló vezető ápoló

A Szent László kórház szakemberét kollégái beszélték rá, ne gondolkodjon: adassa be magának a vakcinát.

Elhunyt Jozef Vengloš, volt csehszlovák szövetségi kapitány, az angol futballbajnokság történetének első külföldi edzőj…

Nyolcvannégy éves korában elhunyt Jozef Vengloš, aki 1990-ben az első külföldi edző lett az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság történetében.

Rossz döntés volt Trump kitiltása a közösségi médiából?

Az elmúlt napok egyik legtöbb vitát kiváltó eseménye volt Donald Trump kitiltása/letiltása egy egész sor social mediás platformról. A kérdés sokkal többről szól, mint a volt elnök személye és vitatott aktivitásai. A Mediaspace kerekasztal-beszélgetést rendezett a témáról. A megszólaló szakértők: Oliver Bretz, az Euclid Law partnere Incze Kinga, a M

Terepszörny lett a tuningolt Zaporozsecből

Ukrajnában még mindig akad bőven Zaporozsec olcsón, így az őrült építésekből sincs hiány. Ez az aktuális példány például eszement terepjáróként született ujjá.

Salzburgi főszakács volt, most informatikus a Balatonnál

A Balatonnál kezdett új életet a salzburgi főszakács, aki most informatikusként dolgozik, és nem bánta meg a járvány okozta életmódváltást.

Gondolta volna? A káposztafélék a tél legolcsóbb csodaszerei

A káposzta a legegészségesebb és legolcsóbb zöldség, mégis aránylag keveset eszünk belőle. Pedig számtalan különböző fenséges káposzta létezik, ami változatosabbá teheti télen a diétát.