Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Másfél évig akadozott az internet egy brit faluban, mire rájöttek, hogy egy öreg, renitens tévé szabotál

Qubit
-
  Ma 15:06 Infotech

A technikusok spektrumelemzővel tudták csak azonosítani, hogy nagy teljesítményű impulzuszaj miatt áll le minden nap pontban reggel hétkor a szélessávú szolgáltatás. Ekkor kapcsolta be a tévéjét egy falubeli.

Egyetértés Brüsszelben: az anyanyelvi oktatás kérdését rendezni kell Kárpátalján

Kemma
-
  Ma 15:04 Külföld

Holnap Ukrajnában egyeztet a konkrét lépésekről a magyar külügyminiszter.

Egyetértés Strasbourgban: az anyanyelvi oktatás kérdését rendezni kell Kárpátalján

Szoljon
-
  Ma 15:04 Külföld

Holnap Ukrajnában egyeztet a konkrét lépésekről a magyar külügyminiszter.

Marc Jacobs poliszexuális kollekciója, a Heaven az egyediséget ünnepli

woohoo
-
  Ma 15:00 Divat

Divattörténelmi szempontból egy különös, mégis nagyon meghatározó időszakhoz érkeztünk. A világjárvány miatt egyre több tervező és márka támogatja a divatipar újrastrukturálását, illetve elgondolkodnak azon, milyen üzenetet szeretnének közvetíteni a vásárlóik felé. A fenntarthatóság mellett a társadalmi szerepvállalás is fontossá vált.…

Négy egyszerűen elkészíthető őszi csemege

Beautylife
-
  Ma 15:00 Recept

Őszi ízekre éhezel? Mutatunk négy egyszerű, de nagyszerű receptet, amelyeknek az elkészítési ideje csupán 5-35 perc között van.

Egyszerűbbé vált a tagdíjbevallási ügyintézés

Agrotrend
-
  Ma 14:57 Gazdaság

A NAK 2020. szeptember 3-i küldöttgyűlésén módosította az alapszabályát. Ennek keretében egyszerűsítette a tagdíjbevallási, -fizetési folyamatokat, idéntől a kamara elkészíti tagjai tagdíjbevallását. A köztestület még a tavasszal arról döntött, hogy őszre halasztja a tagdíjbevallási és -fizetési időszakot, ezzel segítve tagjait a járványhelyzetben,

3 kilométeren át cipelt a hátán egy pianínót

NLC
-
  Ma 14:53 Külföld

Jótékonysági akciójával egy kórház javára gyűjtött adományokat.

Medve ijesztett halálra egy embert Egerszalóknál: autójában reszketve várta a horgász az állat távozását

Blikk
-
  Ma 14:53 Belföld

Autójába menekült egy horgász egy ólálkodó medve elől hétfő éjjel.

Palkovics: Az orvosképző egyetemek felkészültek a koronavírussal szembeni védekezés új szakaszára

Ismét szükség lesz az orvosképző egyetemek összehangolt helytállására – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter az intézmények rektoraival, kancellárjaival és klinikai központ elnökeivel történt mai online egyeztetést követően.

Amit szabad Jupiternek… – az országgyűlésben egymást érik a “furcsaságok”

Az őszi ülésszak régi és új vitákat nyitott meg újra az Országgyűlésben. Mind ezek közben Kövér László  könyörtelenül “lecsap” az ellenzéki padsorokban ülőkre, ha neki nem tetsző  “furcsaságok”, kifejezések hagyja el egy-egy képviselő száját. Furcsa dolgok vannak földön és égen A kormánypárti dominanciájú Parlamentben a ház elnöke eddig…

Egyedülálló Samsung Smart signage kijelzők

Új együttműködést jelentett be a Samsung: a vállalat a szöuli d’strict design stúdióval közösen tervez egyedülálló, Samsung Smart signage kijelzőkön megtekinthető médiaművészeti alkotásokat. A köztéri installációk a világ leghíresebb látványosságainál kihelyezett Samsung LED signage-okon lesznek láthatóak.

Legyen több az otthon, mint egy hely, ahová aludni jársz – ismerd meg a Roomie-t

Mirage
-
  Ma 14:41 Otthon

A Roomie-k kézzel kötött, igazán modern, mégis puha, otthonosságot sugárzó kézműves lakásdekorációs termékek: takarók, párnák, bababfészkek, kisállat fekhelyek. Egyszerre díszek és használati tárgyak.

Elképesztő: egy óriáspók mérge segíthet a kínzó hasfájáson

A világ egyik legnagyobb pókjának, egy Venezuelában honos madárpókfajnak a mérge segíthet enyhíteni az irritábilis bél szindrómával (IBS) küzdők fájdalmait - állapították meg ausztrál kutatók.

Most jött: koronavírusos a miskolci színház egyik színművésze, elmaradnak az előadások

Blikk
-
  Ma 14:37 Belföld

Pozitív lett a koronavírustesztje a Miskolci Nemzeti Színház egyik színművészének, ezért elmaradnak a szeptember 25-ig meghirdetett előadások.

Halászbűnözés: Vádat emeltek egy férfi ellen, aki 373 milliót csalt el az ügyészség szerint

Vádat emelt az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) igazságügyi ajánlása alapján indult büntetőeljárásban a fővárosi főügyész egy 66 éves férfi ellen, aki a vádhatóság szerint 373 millió forintos csalást követett el az Európai Halászati Alap pénzével.