Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Abarth ralli kupa: Andrea Nucita nyerte a 2019-es szezont

Autósfórum
-
  Ma 13:06 Sport

Az utolsó kanyarig kiélezett verseny volt az Abarth rali kupán.

Hatalmas havazás volt Ausztriában

Áramkimaradást okozott a havazás Ausztria több tartományában.

Húsz éve nem volt ekkora fogás - tizenhét milliárd forintot érő heroint foglaltak le Budapesten

A két országban is évtizedek óta a legnagyobb, több mint 17 milliárd forintot érő heroinszállítmányt foglalták le a napokban Budapesten és a szlovéniai Koperben magyar és szlovén bűnügyi együttműködéssel - jelentették be a két ország hatóságai közös sajtótájékoztatón szerdán, Nagykanizsán.

"A fejem szétzúzta ököllel, a hajam kitépte " – Megszólalt a volt párja által felismerhetetlenségig összevert többgyermek…

Brutális bántalmazásról az áldozat számolt be korábban egy Facebook-bejegyzésben. Ebben azt írta, támadója eltörte az orrát, „szétzúzta” a fejét és a testét, kitépte a haját és majdnem megfojtotta. A miskolci nőt – állítása szerint – volt barátja verte meg még a múlt szombaton, egy szállodában. Csak egy hajszálon múlt a miskolci Orosz…

Soha nem volt még ennyi LMBTQ karakter a televízióban

Humen
-
  Ma 12:52 Életmód

Idén is nyilvánosságra hozta a GLAAD éves jelentését, amelyben az LMBTQ közösség televíziós reprezentációját vizsgálta. A tendencia egyértelmű: évről évre növekszik az LMBTQ karakterek száma és ez várhatóan 2020-ban is folytatódni fog – számol be a GLAAD nyomán az Azonnali. „Egy olyan időszakban, amikor a kulturális éghajlat egyre…

Debreceniek nyerték az országos bűnmegelőzési vetélkedőt

A megmérettetésen a Debreceni Ady Endre Gimnázium tanulói bizonyultak a legjobbnak.

Threema: Szlovákia legolvasottabb hetilapjának egykori főszerkesztője is Kočner embere volt

Körkép
-
  Ma 12:38 Határtalan

2018 februárjában távozott posztjából Szlovákia legolvasottabb hetilapjának , a Plus 7 dni-nek a főszerkesztője, Ivan Čeredejev, aki mindössze három hónapig vezette a lapot. Több kritikát is begyűjtött amiatt, hogy minden kritikai felhangot nélkülözött, ha a Smerről volt szó. A SME napilap közreadta az ide vonatkozó Threema-kommunikáció tartalmát…

„Oscart” nyert a Soproni sörmárka

Az egyik legnevesebb marketingversenyen győzött a Soproni márka, vagyis Platina Effiet kapott, hosszútávú és hatékony kommunikációjáért.

Ők voltak a hazai Playboy magazin legikonikusabb címlaplányai

Velvet
-
  Ma 12:31 Színes

Bár a hazai kiadvány 30 év után megszűnik, búsulás helyett emlékezzünk vissza arra a 10 hölgyre, akiknek a legemlékezetesebb fotókat köszönhetjük.

Nem bírta elviselni, hogy megelőzték, másodpercekkel később halott volt

Origo
-
  Ma 12:27 Autó-motor

Esélye sem volt, azonnal szörnyethalt. Örök tanulság mindenkinek.

Huszonhárom 56-os hős

Festmény- és szoborkiállítás nyílt a Veritas Történetkutató Intézet és Levéltárban.

Jó volt az idei töktermés, van közöttük harminc kilós is

Agrotrend
-
  Ma 12:13 Otthon

Hatalmas, több mint harminc kilogrammos tökök nőttek Tóth Vilmosné nagypeterdi telkén. A sütőtökmagokból négy óriási tök is lett, a többi hagyományos méretűre nőtt.

ByeAlex: „Puskás volt a paraszt” – Előkerült egy, az adásból kimaradt jelenet, erről vitatkoztak az X-Faktor mentorai

Blikk
-
  Ma 12:12 Bulvár

Az X-Faktor vasárnapi adásában ByeAlex igyekezett eldönteni a mentorházban, hogy ki legyen az a három fiú, akit magával visz az élő show-ba. Ám a fordulatos és drámai adásból kimaradt pár jelenet, amit most tettek közzé.

Debreceniek nyerték a „Krimit tud?” országos bűnmegelőzési vetélkedőt

Debreceniek nyerték a „Krimit tud?” országos bűnmegelőzési vetélkedőt Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 11. 13., sze - 12:10 A megmérettetésen a Debreceni Ady Endre Gimnázium tanulói bizonyultak a legjobbnak.