Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 213 hír

Már javában épül a vidéki város hatalmas arénája: kiderült, mire akarják használni

Őszre várhatóan elkészül a sport- és rendezvénycsarnok Nagykanizsán, ami polgármester szerint a város keleti részének új központja lehet. Az ellenzéki frakcióvezető szerint azonban egy ekkora városnak ilyen háttérrel elég lett volna egy kisebb, viszont olcsóbb és jobban kihasználhatóbb csarnok.

Szlávik a keleti vakcinákról: Nem szabad fanyalogni, a tudományos tényeket kell figyelembe venni

Ugyanolyan elv alapján működik az orosz Szputnyik V vakcina, mint az AstraZeneca oltóanyaga - mondta a Dél-pesti Centrumkórház infektológus főorvosa hétfőn a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Lezárult az egyszer használatos műanyagokról szóló kormányrendelet uniós eljárása

Az Európai Unió 2021. január 4-én lezárta megfelelőségi vizsgálatát az egyes egyszer használatos, valamint egyes egyéb műanyagtermékek forgalomba hozatalának korlátozásáról szóló magyar

Mostantól nem kell drága oprendszert venniük a magyaroknak

Mától ingyenesen letölthető a digitális jólét szoftver alapcsomag – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM). A digitális jólét szoftver alapcsomag könnyen telepíthető és használható operációs rendszer és felhasználói szoftverek együttese, amely nyílt forráskódú megoldásokkal helyettesíti a drága operációs rendszereket és…

Biden az uniós vezetők közül először Macronnal egyeztetett

A francia államfőt Justin Trudeau, Andrés Manuel López Obrador és Boris Johnson előzték meg.

Az uniós külügyminiszterek az EU és Oroszország közötti kapcsolatok felülvizsgálatáról is tárgyalnak hétfőn

Az Európai Unió tagországainak külügyminiszterei hétfői tanácsülésükön megvitatják az EU és Oroszország közötti kapcsolatokat és más időszerű kérdésekről is tárgyalnak.

Olasz kormányfő: Szerződést szeg az AstraZeneca, egyre több uniós állam nem tud időben oltani

Gyártási gondok miatt 60 százalékkal, 31 millió adagra csökkenti az első negyedévben az Európai Uniónak szánt, koronavírus elleni vakcinaszállítmányokat az AstraZeneca brit gyógyszergyár. Az Európai Gyógyszerügynökség csak január utolsó hetében engedélyezheti az oltóanyagot, az Európai Bizottság pedig korábban 400 millió adagot kötött le a…

Tegnap még nácik voltak, ma már demokraták – Gyurcsányék és a Jobbik

Az Alapjogokért Központ szembesítő kampányban mutatja be a Jobbik megítélésének „fejlődéstörténetét” mai partnereik egykori nyilatkozatain keresztül.

Szijjártó: Szégyenteljes és gyalázatos Vera Jourová uniós biztos viselkedése

Szijjártó Péter "szégyenteljesnek és gyalázatosnak" nevezte Vera Jourová uniós biztos viselkedését, aki korábban arról beszélt, hogy Magyarországot pénzmegvonással fogják sújtani, ha nem tartja az Európai Bizottság által kijelölt jogállamisági irányt.

Németország az első uniós állam, amely bevezeti a Trumpnál alkalmazott új terápiát

Az új típusú koronavírus által okozott betegség súlyos lefolyásának megelőzésére való. A Németország az első uniós állam, amely bevezeti a Trumpnál alkalmazott új terápiát bejegyzés először VIP-én jelent meg.

Hétfőtől csak online bejelentkezés után lehet részt venni antigéntesztelésen a dunaszerdahelyi kórháznál

Parameter
-
 Tegnap 15:34Határtalan

Ez tehát azt jelenti, hogy hétfőtől kizárólag az időponttal rendelkező személyeket tesztelik le a kórház épületében kialakított antigén mintavételi ponton. Időpontot igényelni a korona.gov.sk oldalon keresztül lehet. (parameter)

Tegnap még nácik voltak, ma már demokraták - Gyurcsányék és a Jobbik

Az Alapjogokért Központ szembesítő kampányban mutatja be a Jobbik megítélésének "fejlődéstörténetét”.

Conte: Szerződést szeg az AstraZeneca, egyre több uniós állam nem tud időben oltani

Egyre több állam jelzi, hogy az oltóanyaggyárak miatt késedelmet szenved az oltási kampánya.