Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Baleset miatt lezárták a 3-as utat Miskolc és Szikszó között

A baleset a főút 194-es kilométerénél történt -írták.

Árokba sodródott kamion miatt lezárták a 3-as utat

Origo
-
 Ma 12:17Belföld

Miskolc és Szikszó között történt a baleset.

Oxfam: a szupergazdagok gyorsan ledolgozták a járvány miatti veszteségeiket

Miközben a szupergazdagok rekordgyorsasággal ledolgozták a koronavírus-járvány miatt elszenvedett veszteségeiket, a legszegényebb csoportokhoz tartozók még több mint egy évtized múlva is érezhetik a válság gazdasági hatásait – írta friss jelentésében a brit segélyszervezet.

Gyűjtsd a szemetet szelektíven, tegyél jót a Földdel és nyerj!

A szelektív hulladékgyűjtés népszerűsítését célzó kampány indul, mert a műanyaghulladék globális probléma, megoldani csak összefogással lehet.

A tavaly elhunyt szervdonorok 3418 új életév lehetőségét adták transzplantáltaknak

2020-ban az Országos Vérellátó Szolgálat 158 donorjelentést fogadott 43 kórházból, végül 111 donáció valósult meg elhunyt szervdonorból 32 kórházban. Agyhalottból 329 szerv, élődonorból pedig 30 szerv került eltávolításra transzplantációs céllal. A potenciális donorok jelentése mindig fontos volt, de a szervátültetésre váró betegek életkilátása…

Több fa is kidőlt a hó súlya miatt Borsod megyében

Ózd környékén több helyen fennakadások vannak, kb. 50 bejelentés érkezett az időjárás miatt a katasztrófavédelemhez.

Több CSGO-profit tiltottak el fogadási csalás miatt

IGN
-
 Ma 11:39Gaming

Az Egyesült Államok, Európa, illetve Ausztrália játékosai között is találtak olyanokat, akik saját magukra, vagy épp maguk ellen fogadtak.

Tudtad, hogy Carrie Bradshaw miatt csináltatsz brazil gyantát?

NLC
-
 Ma 11:34Divat

23 éve már, hogy a Szex és New York sorozat elindult és olyan divatirányzatokat hozott magával, melyek a mai napig is velünk vannak. Tudtad, hogy a tüllszoknya, a brazil gyanta és a cupcake is ezek közé tartozik?

A gyenge forint miatt is nőttek az átlagárak a használtautó-piacon

Telex
-
 Ma 11:30Gazdaság

A hazai autópark ötöde gazdát cserélt 2020-ban.

Rohamtempóban nő az egyenlőtlenség világszerte a járvány miatt

Az Oxfam nemzetközi segélyszervezet éves jelentése szerint mindenkit be lehetne oltani abból a pénzből, amit a leggazdagabb tíz ember összesen keresett az elmúlt évben.

Hollandiában zavargások törtek ki a kijárási tilalom bevezetése miatt

Több mint 200 embert vettek őrizetbe a hatóságok. Hollandiában országszerte zavargások törtek ki vasárnap a koronavírus-járvány terjedése ellen bevezetett kijárási tilalom miatt, több mint 200 embert vettek őrizetbe a hatóságok – írja a Dutchnews holland hírportál. A beszámoló szerint a rendzavarás Amszterdamban és Eindhovenben…

Tomboló férfi miatt siettek Kecskédre az oroszlányi zsaruk

A 44 éves férfi elvitette magát Oroszlányra, majd a kocsiban felejtett kabát miatt kezdett éjjel dühöngeni ismerőse házánál.

Bőrrák miatt kellett műteni az egykori VV sztárt

„A bőr nem felejt, vigyázni kell rá!” Az egykori VV sztár életét nagyban megváltoztatta a betegség. Már több alkalommal kellett műteni a bőrrák miatt és további operációk is várnak rá. Tavaly bőrrákot diagnosztizáltak Könyves Tamásnál, azaz Tommyboynál. A ValóVilág harmadik szériájának szereplője a betegségért elsősorban a túlzásba vitt napozást és

Melyik támogatási forma lenne megfelelőbb egészségkárosodás miatt?

Férjemnek 2020.04.16-án stroke-ja volt, melytől jobb fele lebénult, azóta minimális javulást ért el. Idén áprilisban lejár az 1 éves táppénze, és intéznem kellene a továbbiakat. Melyik verzió lenne a legjobb választás anyagi szempontból? Fogyatékossági támogatás vagy rehabilitációs ellátás vagy rokkantsági ellátás?

Csalás miatt bannolták a rangsorolt ​​Apex Legends játékosokat

Leet
-
 Ma 11:00Gaming

Január 22-én a világranglistán is szereplő Apex Legends játékosok fiókját bannolták. A playereket a világ 10 legjobb Apex játékosa között tartják számon. A tiltásról Connor Ford, a Respawn Lead Security vezetőjének tweetje által érkezett hír. Amikor a közösség felismerte a bejegyzés jelentését, azonnal elindultak és utánajártak, hogy melyik játékos