Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 135 hír

A koronavírus miatt gondok lehetnek a Toyota ellátási láncában

Alapjárat
-
  Ma 19:56 Autó-motor

A járvány a vállalat Japánban lévő 16 gyárát érintheti.

Pro változatban is jön a Black Shark 3

Nagyon lassan, de érkeznek a hírek a Xiaomi-féle gamer mobil új, két részre osztott akkumulátorú változatáról. Most már biztos, hogy többféle kiadásban érkezik majd a következő generáció.

Megújult az elektromos városi buborékautó

Csúszik a gyártás, de addig is folyamatosan csiszolnak a technikán. A teljes anyag Megújult az elektromos városi buborékautó címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Zsolt.

Áprilisban jöhetnek az első elektromos buszok Pécsre

PécsiStop
-
  Ma 15:01 Megyei

Péterffy Attila pécsi polgármester és Ruzsa Csaba alpolgármester személyesen szemlélték meg Komáromban a készülő elektromos buszokat. 

Maximális termésbiztonságaz Artesian hibridekkel

Az Artesian kifejlesztésekor döntő szerep jutott a kukorica számára káros környezeti tényezőkkel szembeni jobb ellenálló képességnek.

Miközben a világ Kínára figyel, ázsiai cégek egy magyar megyében építik az elektromos autók mini-Detroitját

Forbes
-
  Ma 14:50 Gazdaság

A projektek összesen körülbelül 300 milliárd forintból valósulnak meg.

Fél méterrel az elektromos vezetékek fölé emelik a gólya fészkeket

Zaol
-
  Ma 14:00 Megyei

A hazánkban költő gólyák mintegy 70 százaléka építi fészkét a kisfeszültségű elektromos hálózat oszlopaira, vagy akár magára a villanyvezetékre. Ez nemcsak az áram­ütés veszélyét hordozza magában, de kockáztatja az üzembiztonságot is: a nedves fa és a madár­ürülék oxidálja a vezetéket, vagy zárlatot is okozhat.

Sikeres volt az elektromos autók vásárlási támogatása

Sikeresek voltak az elektromosautó-vásárlás támogatására meghirdetett pályázatok, ennek is köszönhetően csaknem 2800 elektromos autó közlekedik már Magyarországon - mondta Kaderják Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) energia- és klímapolitikáért felelős államtitkára.

Csaknem 2800 elektromos autó közlekedik már Magyarországon

Sikeresek voltak az elektromosautó-vásárlás támogatására meghirdetett pályázatok. Ennek is köszönhetően csaknem 2800 elektromos autó közlekedik már Magyarországon – mondta Kaderják Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) energia- és klímapolitikáért felelős államtitkára sajtótájékoztatón szerdán Budapesten. A magyar…

A SEAT kész piacra lépni az elektromos robogó fejlesztésével

Motorinfo
-
  Ma 11:33 Autó-motor

Folyamatosan írunk a micro és városi mobilitást érintő változásokról Európában. Legutoljára épp az volt a hír, hogy Barcelonában kitiltják a régebbi járműveket. A város vezetése pár hónappal a döntés előtt a motorok parkolását is megregulázta. Ahogy várható volt a piac formálása azonnal új jelentkezőket hozott helyzetbe. A Seat fejlesztése nem újsz

Szakít a volvós stílussal a Polestar elektromos autója

A Volvo sportrészlegéből vált önálló márkává a Polestar, amely a jövőben csak elektromos hajtású autókat kínál majd. Most pedig egy tanulmányautóval mutatják meg, hogy milyen stílusra váltanak.

Megérkezett a tisztán elektromos Renault Twingo

HVG
-
  Ma 11:21 Autó-motor

A zöld rendszámos francia apróság 4 másodperc alatt gyorsul fel álló helyzetből 50-es tempóra.

Videón a plug-in hibrid Skoda Octavia RS iV hangja, ami enyhén szólva is ígéretesnek tűnik

A videó kiadásával egyidejűleg a Skoda azt is megerősítette, hogy a hibrid Octavia teljesítménye a VW Golf GTE és a Cupra Leon PHEV értékeit hozza.

Itt a világ legerősebb hibridje

Nuus
-
  Ma 09:18 Autó-motor

A szupersport hibrid 1250 lóerő, 1250 kilogramm és kicsit több mint fél milliárd forint.

Újratervezik az elektromos autók vásárlásáért járó támogatás rendszerét

Az igénylések összege meghaladta a 2018-ban meghirdetett keretet, így újra kell gondolni az akciót, valószínűleg alacsonyabb értékhatárral.