Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Lepattan a vírus azokról, akik be vannak oltva?

Rusvai Miklós, virológus elmondta, miért is nem fog a koronavírus azokon, akik megkapták a védőoltásukat.

Egy nap alatt több, mint ötezer migráns hatolt be a Spanyolországhoz tartozó Ceutába

Több mint ötezerre nőtt azon migránsok száma, akik az utóbbi 24 órában illegálisan átjutottak Marokkóból az észak-afrikai spanyol exklávé, Ceuta területére – közölte a helyi sajtó keddre virradóra.

Randimentes övezet - Hiába a nyitás, továbbra is üresek a mozik nézőterei

Vetíthetnek a mozik, ám a védettségi igazolás és annak szabályozása miatt a piac jelenleg tetszhalott állapotban van.

A védettségi app kiváltja a kártyát – de vannak még zökkenők

Péntektől már védettségi appal is lehet igazolni, ha valakit beoltottak. Az alkalmazás kiváltja a plasztikkártyát, lehet vele menni moziba vagy állatkertbe, de van olyan szolgáltató is, akinek nem ment rögtön az átállás.

Válságállónak bizonyult a Szép-kártya

A kártya felhasználásának szabályai a járvány alatt többször módosultak azért, hogy be tudja tölteni piacösztönző funkcióját.

Engedélyezi a mulasztást az adóhatóság a járvány miatt – itt vannak a tudnivalók

Akik a koronavírus-járvány miatt nem tudják határidőben teljesíteni bevallási, beszámolási és adófizetési kötelezettségüket, és kérelmezik a késedelmes teljesítést, azt is kérniük kell az adóhatóságtól, hogy töröljék a késedelem miatt felszámított késedelmi pótlékot - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV). A késedelmi pótlék…

Ameddig a Gábor van ott… – Köztársaság helyett legfeljebb a jó királyban bízhatnak az átszervezett egyetemek

A szabályok nem garantálják, hogy jól működjék az alapítványba kiszervezett Szegedi Tudományegyetem, de a mindenható kuratórium személyi összetétele lehetővé teheti ezt – derül ki a párhuzamos beszélgetésből, amelyet Szabó Gábor akadémikussal, a kuratórium elnökével és Szajbély Mihály professzorral, az átalakulás módja elleni érveket…

“A fontos tárgyaknak lelkük van” – Bóné József, a Radnóti volt főkellékese válaszolt

Bóné József több mint negyven évig volt a Radnóti Színház főkellékese. Tavaly ugyan nyugdíjba ment, de továbbra is a teátrum kötelékében marad. Azt vallja: a színészeket mindenben segíteni kell, és nem ismer lehetetlent. A Kultúra.hu kérdezte.

Ebben az autógyárban van a legjobb japán étterem a vidéki Magyarországon

Ezt a gyárat a környéken lakók „Fehérvár Audijaként” is emlegetik, van aki szerint pedig a „Legjobb Japán étterem” a környéken. A DENSO Gyártó Magyarország Kft.-nél jártunk, ahol Szincsák Attila alelnök válaszolt a HelloVidék kérdéseire.

Több mint ötezer migráns szökött be Spanyolországba egy nap alatt

Origo
-
 Ma 06:22Külföld

A marokkói határőrök egyszerűen engedték, hogy átmásszanak a Marokkót a spanyol Ceutától elválasztó kerítésen.

Koronavírus tünetek oltás után: a vakcinától van?

Mi a magyarázata annak, ha az első COVID-19 elleni oltás után tipikus covidos tüneteink lesznek? A vakcinától lettünk betegek?

Nagycsaládos hírességek, akiknek legalább 6 gyereke van

A sztárok körében nem ritka, hogy népes családot alapítanak: vérszerinti és örökbefogadott gyerekekből sincs hiány a hírességek háza táján.

Szükség nincs rá, igény van - Bemutató: BMW M3 és M4 (2021)

Amikor a BMW 3-as generációt vált, senki sem azon aggódik, jó lesz-e a 320d – mert úgyis. Az M3 mutatja inkább, hol tart a bajor tudomány.

Biden: Izraelnek joga van megvédeni magát, de a tűzszünet a cél

Telefonon tárgyalt az amerikai elnök és az izraeli miniszterelnök.