Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 149 hír

Erotikus fotókon mutogatja magát a japán Rapunzel, aki 15 éve nem vágta le a haját – 18+ fotók

Gyerekként sosem növeszthette a haját az a most 35 éves Rin Kambe, akinek már közel

Így bontják a 155 éves debreceni műemléket! + FOTÓK!

Cívishír
-
 Ma 15:17Megyei

A Csokonai Színház épületének teljes felújítása a tervek szerint 2023-ban fejeződk be. 

Fénydíszbe öltözik Hévíz

Megérkezett a Festetics térre a város fenyőfája, amelyet az első adventi vasárnapra feldíszítenek, és akkor kigyúlnak az ünnepi fények is Hévíz-szerte.

Ennyit (nem) látni egy gyalogosból a sötétben (fotók, videó)

Nool
-
 Ma 14:55Belföld

A gyenge látási viszonyok, a pára, a köd és a korai sötétedés megnehezíti az autósok dolgát. Tudatos felkészülést igényel a balesetek elkerülése az autósoktól, a kerékpárral közlekedőktől és a gyalogosoktól egyaránt.

Hatméteres árkot ásnak a Csokonai Színház nézőtere alatt – fotókkal, videóval

Debrecen – Az ütemtervnek megfelelően halad a Csokonai Színház felújítása. A bontási folyamatok várhatóan február végéig tartanak.

Ezüstérmesek a Kalmár Zsigmond diákjai

A Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum Kalmár Zsigmond Szakképző Iskola diákjai ismét sikeresen szerepeltek az Országos Szakközépiskolai Tanulmányi Versenyen.

Különleges tárgyhoz kezdett el kötődni Jakabos Zsuzsanna – fotók, videó

A koronavírus-járvány a sportolók és a sportesemények helyzetét is nagyban megnehezíti. A Duna Arénában megrendezett Nemzetközi Úszóliga (ISL) miatt a versenyzőknek 1,5 hónapig buborékban kellett élniük, nem csoda, hogy egyesek el kezdtek kötődni egy-egy tárgyhoz.

662 millióból irtják a növényeket a Hévízi-csatornán

Magro
-
 Ma 13:37Gazdaság

Megkezdődött az idegenhonos vízi növényfajok gyérítése a Hévízi-csatornán. A munka a Hévízi-tó kifolyóján található zsiliptől a 76. sz. közlekedési útig tart, közel 10 km hosszúságban. Azokon a szakaszokon, ahol nincs, vagy kis mértékben fordulnak elő védett vagy védendő növények, és azok kikerülhetőek, a gyérítés gépi eszközökkel…

Ezüstérmesek a Kalmár Zsigmond diákjai!

A Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum Kalmár Zsigmond Szakképző Iskola diákjai ismét sikeresen szerepeltek az Országos Szakközépiskolai Tanulmányi Versenyen.

Fákat nevelnek a Lencsési iskola diákjai

Több mint hetven facsemetét ültettek el a lelkes fiatalok péntek délelőtt. A Közösség a Fejlődésért Egyesület – Herczeg Tamás országgyűlési képviselő támogatásával – tavaly ősszel indította el a „Nevelj föl egy fát” programot.

Kamaszlány csavarta el Bruce Lee fejét – Fotókon a legendás harcművész élete szerelme

Tiltották őket egymástól és titkolniuk kellett a kapcsolatukat.

Ritkán látott fotók a pride felvonulások 50 éves történelméből

Humen
-
 Ma 12:24Bulvár

Idén volt ötven éve, hogy New York városa helyt adott az első hivatalos pride felvonulásnak. Sajnos a koronavírus járvány miatt az idei kerek évfordulón a világ majdnem minden hasonló rendezvénye elmaradt, érdemes azonban felidézni néhány pillanatot a pride mögött álló évtizedekből. Az itt látható fényképek Shawn Waldron és Bob Ahern aktivisták…

Az online oktatás ellenére is aktív iskolán kívüli munka folyik a Dunaszerdahelyi Műszaki Szakközépiskola diákjai körébe…

Mit jelent számomra a béke? címmel hirdetette meg kreatív irodalmi versenyének XVI. fordulóját Jaroslav Naď védelmi miniszter az Obrana című havilap közös szervezésben. Főiskolások és középiskolások elbeszéléssel, illetve elmélkedéssel kapcsolódhattak be a versenybe. A téma az egész világot foglalkoztatja, nem közömbös…

Maradona temetése fotókon - A nap legfontosabb pillanatai

Bár a hatóságok nem ajánlották a hálaadásnapi utazást, voltak, akik biztonságosan utaztak.