Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 258 hír

Koronavírus: újabb intézkedést vezetett be a Budapest Airport

Napi
-
  Ma 18:23 Belföld

A Budapest Airport megkezdte a schengeni határánál belépésre jelentkező iráni állampolgárok egészségügyi szűrését a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Jelenleg a Kínából, Észak-Olaszországból és Dél-Koreából közvetlen járattal érkező, illetve a magyar schengeni határt átlépő iráni állampolgárok testhőmérséklet-mérését végzik a…

Sepsi OSK–Jászvásári Poli: Rednic egy döntetlennel is kiegyezne

Székelyhon
-
  Ma 18:18 Sport

Mircea Rednic, a Jászvásári Poli vezetőedzője szerint egy döntetlen is nagyon jó eredménynek számítana a Sepsi OSK otthonában. A piros-fehérek „kedvenc” ellenfelüket fogadják a play-out nyitányán.

A Wizz Air tájékoztatása az olaszországi járatokról

A Wizz Air valamennyi útvonalán folyamatosan nyomon követi a jegyek iránti igény alakulását, és úgy döntött, hogy a kereslet visszaesése miatt a március 11-től április 2-ig tartó időszakban csökkenti egyes, többek között olaszországi úti célokra közlekedő járatainak sűrűségét - értesült a ProfitLine.hu.

Koronavírus - Nem törölte minden olasz járatát a Wizz Air

Koronavírus - Nem szünetelnek az olaszországi járatok, de kevesebb közlekedik.

Ezt egyed, ha szívesen elkerülnéd a demenciát

RCNews
-
  Ma 17:00 Életmód

A demencia egy olyan egészségügyi állapot, mely a tudomány jelen állása alapján visszafordíthatatlan és emberek millióit tartja rettegésben, ha az idős korra gondolnak. A betegség negatív hatással van a rövid és a hosszabb távú memóriára is. Kialakulásának pontos okait még vizsgálják, az viszont biztos, hogy életmódbeli…

A hévízi disznótoron infúzióból folyt a pálinka

LikeBalaton
-
  Ma 17:00 Megyei

Bár a fekete mangalica rájuk támadt, végül a böllérek – és így a nézelődők, látogatók – nyertek a hévízi termelői piac hagyományos farsangi disznótorán. Vega, vegán és érzékeny lelkű olvasónk ne görgessenek tovább!

Szívesen használná a Google Earth-öt? Örülni fog a Google újításának

Több hónapnyi tesztelés után a Google úgy döntött, leváltja a Google Earth többféle böngészős működését lehetővé tévő eddigi technológiát. Ennek eredményeként mostantól a Firefoxban, az Operában és a Microsoft Edge-ben is elérhető lett a szolgáltatás.

Részletezte a Wizz Air, mely járatait érinti a koronavírus

Visszaesett az olasz utak iránt a kereslet, a légitársaság március 11-től három hétig kevesebb járatot indít.

Koronavírus: alaposan megritkította olaszországi járatait a Wizz Air

A járványtól való félelem a foglalásokra is kihat, a társaság a korábbi járatmennyiség 40 százalékát indítja csak útnak.

Kevesebb járatot indít Olaszországba a Wizz Air

A Wizz Air nem szünetelteti, de ritkítja olaszországi járatainak számát március 11. és április 2. között, ebben az időszakban 60 százalékkal csökken a légitársaság teljes olaszországi kapacitása – közölte a légitársaság az Mti-vel csütörtökön.

Így ritkítja járatait a Wizz Air a koronavírus miatt

Az olaszországi járatok 60 százaléka nem indul el március 11-étől.

Ritkítja olaszországi járatainak számát a Wizz Air

A Wizz Air nem szünetelteti, de ritkítja olaszországi járatainak számát március 11. és április 2. között, ebben az időszakban 60 százalékkal csökken a légitársaság teljes olaszországi kapacitása.

Napi büntetés: hányással elkerülhető a zuhanásból eredő sebzés a Red Dead Redemption 2-ben

GameStar
-
  Ma 14:41 Gaming

Ha esetleg attól tartanál, hogy a csúcsról való leereszkedésbe belehalnál, csak tolj be pár marék gazt.