Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

“A vár, a gyár és a sár városa” fejlődik – Fülek megint előbbre jutott

Nyitókép: Mede Géza   Bizonyára sokan emlékeznek a jelzőre, amit az Új Szó akasztott rá Fülek városára, még a szociban. Fülek a sár, a vár és a gyár városa. Figyelemfelkeltő cikknek szánták, persze, sok igazsággal.    Mára Fülek szép kisváros lett, amelyre lakói büszkék lehetnek. Színes tömbházai, modern üzletközpontjai, felújult főutcája és…

Befejező szakaszába érkezett a tatabányai városközpont fejlesztése

A projekt keretében a korábbi 125 férőhelyes felszíni parkoló helyén közösségi és rendezvénytér, a tér alatt kétszintes, 279 férőhelyes mélygarázs jön létre, valamint teljesen megújul a Megyeháza előtti tér is.

Egy hét alatt közel 100 alkalommal vették igénybe a Könyv(tár)Pont és a Házhoz megy a könyv szolgáltatást Vásárhelye…

Továbbra is folyamatosan érkeznek új könyvek a Németh László Városi Könyvtárba. A bibliotéka szolgáltatásainak hála, nem maradunk olvasmányok nélkül.

Látogatható lesz az ókori Hegra városa

Szaúd-Arábia a külföldről érkező turisták előtt is megnyitja a monumentális sírépítményéről ismert ókori Hegrát, a nabateus civilizáció régészeti helyszínét.

Dubai a legújabb város, amely barátságosabbá vált a kerékpárosok számára

A Dubaj koronahercege által meghirdetett kezdeményezés kerékpárbaráttá tenné a metropoliszt.

Tíz perc alatt fogytak el a jegyek az ausztrál Qantas

A légitársaság közleménye szerint, még soha nem adták el ilyen gyorsan egy repülőgép összes ülését, főleg olyan járaton, amely sehová sem tart.

Több kérdés is felmerül a Piac és Városkép Kft. új vezetőjével kapcsolatban

SzegedMa
-
 Ma 17:11Megyei

Ezt azonban fel sem tehették az ellenzéki képviselők, mert Botka László egy személyben döntött.

Hogyan készítsünk zöldség alaplevet?

Ízesélet
-
 Ma 17:10Recept

Számos recept összetevői között szerepel az a bizonyos zöldség alaplé. Ha sietünk, hajlamosak vagyunk leveskockával vagy sima vízzel „kiváltani”, de valljuk be, ezek nem a legjobb választások. Érdemes egy ráérős napon legyártani egy nagyobb adagot, hogy aztán legyen a leveseinkhez, rizottóinkhoz mindig ízekben gazdag alaplevünk. Nagyon…

Így lopnak el néhány perc alatt a hackerek egy Tesla Model X-et

PCWorld
-
 Ma 17:00Infotech

A slusszkulcs támadásával és néhány olcsó eszközzel pár perc alatt bármelyik Tesla Model X ellopható. De van már új frissítés az autókra.

Kilencven illegális szemétlerakót számolnak fel két hét alatt Debrecenben

Dehir
-
 Ma 17:00Megyei

Debrecen - A Kemény Zsigmond Utcai Óvodával szemben, egy játszótér mellett kezdték el a munkát, a szemétkupac helyére két fát is elültettek.

Óriási elveszett ókori városra bukkantak Kínában

Egy több mint 4 ezer éves nagyváros maradványait azonosították Kína keleti részén, a Huajho folyó középső szakaszánál. Az Anhuj tartománybeli romváros a Lungsan-kultúra korai és középső időszakából származik.

Partnerségre lép az Iota Alapítvány és a Bécsi Műszaki Egyetem

Az IOTA Alapítvány, az Iota, Iota Tangle és Miota mögött álló nonprofit szervezet, bejelentette, hogy ipari partnerként csatlakozik Ausztria legújabb kutatási