Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Találtak egy új dinoszauruszfajt, mégpedig a T-rex unokatestvérét

HVG
-
  Ma 16:03 Infotech

A theropodák egy új faját fedezték fel az Angliától délre fekvő Wight-szigeten, az új dinoszauruszfaj a T-Rex unokatestvére – közölték kedden a Southamptoni Egyetem kutatói.

Citrom-, mentol- és dohányízű csókok – egy(néhány) giccsbehajló története mindenkinek van. A tiéd milyen?

egy.hu
-
  Ma 16:00 Életmód

Romantikus, szerelmes, már már giccses, de igaz pillanatok. A mi szerelmes pillanataink. A tieitek, meg az enyém. Nem mástól, vagy szerelmes füzetekből ellesett percek, nem kitalált történetek, hanem maga a valóság. Ami egyszer megesett, szép volt, aztán tovább osont, mi mégse feledjük el soha.

TGM: Pont úgy viselkedem egy könyvesboltban, mint egy kábítószeres egy fűboltban

444.hu
-
  Ma 15:58 Média

Tamás Gáspár Miklós a rapper-műsorvezető Majkával beszélgetett drogról, szerelemről, szorongásról, gyerekekről, könyvekről, Erdélyről és Lovasi Andrásról.

Egy egri és egy debreceni vízilabdázó is koronavírusos

HVG
-
  Ma 15:52 Belföld

A csapatok várják a következő tesztelést.

Jennifer Lopez egy igen szolid dekoltázzsal indította útjára a hétvégét

Liner
-
  Ma 15:44 Divat

A világhíres énekesnőre mindig lehet számítani, ha egy kis igényes erotikáról van szó, köszönhetően a természetes bájainak.

Végre interjút adott Meghan Markle: örül, hogy otthon már nyíltan beszélhet

Propeller
-
  Ma 15:43 Bulvár

Interjút készített a 19thNews Meghan Markle-lel, méghozzá első alkalommal azóta, hogy Amerikába költöztek – szúrta ki a Blikk. A cikk szerint Meghan most a királyi családról és róluk megjelent könyv miatt aggódhat, ugyanis a kötet akár károkat is okozhat a királyi családban. A 347 oldalas könyv ugyanis Harry és Meghan magánéletét is taglalja, beleé

Varsóban aláírták a megerősített lengyel-amerikai védelmi együttműködésről szóló szerződést

Mike Pompeo amerikai külügyiminiszter és Mariusz Blaszczak lengyel védelmi miniszter szombaton Varsóban aláírta a megerősített védelmi együttműködésről szóló szerződést, amelynek értelmében tartóssá válik az amerikai katonai jelenlét Lengyelországban.

Az egykori komáromi raktáros nagyot álmodott és világszerte ismert cég vezetője lett

Kemma
-
  Ma 15:30 Belföld

Különleges karrier, ha valaki raktárosként indul és egy világszerte ismert cég, az Innospec Ltd. közép-európai kereskedelmi és műszaki igazgatója lesz.

Az egyházmegye készül a Magyar Szent Család tiszteletére érkező zarándokok fogadására

Feol
-
  Ma 15:30 Megyei

Szent István városa, Székesfehérvár a középkorban zarándokhely volt. Most újra azzá válhat. Smohay Andrással, az Egyházmegyei Múzeum igazgatójával beszélgettünk.

Egyre jobban terjed a járvány Ukrajnában

Egyre gyorsuló ütemben terjed a koronavírus-fertőzés Ukrajnában, harmadik egymást követő napon döntötte meg az új betegek száma a korábbi rekordot, meghaladva az 1800-at, a járvány kezdete óta azonosított fertőzöttek száma pedig velük együtt már csaknem elérte a 90 ezret - derült ki a szombaton közzétett adatokból.

Összefogtak a kémiai szúnyogirtás ellenzői egy közösségi oldalon, és egy blogot is létrehoztak

ÖkoRoom
-
  Ma 15:27 Életmód

Akcióba kezdtek a ‘Biológiai szúnyogirtást’ blog és közösségi oldal írói és csoportjának tagjai; a cél az, hogy legalább az egyes önkormányzatok vezetői mondjanak nemet a kémiai szúnyogirtásra. Az előzményeket ismerjük:

Meghalt egy versenyző a Miskolc Rallyn

Life
-
  Ma 15:20 Életmód

Meghalt egy versenyző a Miskolc Rallyn - Fotó

Fejszével támadt egy férfi, fahusánggal ütötték válaszul

A rendőrök a helyszínen fogták el az ötfős garázda társaságot Mázán.    Egy nő tett bejelentést a rendőrségre pénteken 19 óra 18 perckor arról, hogy Mázán valaki megütötte a férjét.   A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy egy 44 éves helyi férfi egy tartozást akart behajtani a fián, ezért fogott egy kést és egy fejszét, majd elindult megker

Ne a szülő fizesse az egyenruhát

Székelyhon
-
  Ma 15:15 Határtalan

Ha egy iskola úgy dönt – szülők és diákok képviselőinek beleegyezésével – hogy a 2021-2022-es tanévtől egyenruhát hordanak a diákjai, akkor erre állami támogatást kapnak, vagyis nem a szülőket terheli ez a költség, ahogy eddig történt. A szenátus elfogadta a döntést, még hátravan a képviselőház szavazata és az á