Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 55 hír

A hétvégi kirándulgatókat nem nagyon zavarta sem a kordon, sem a bűz a Normafánál

Amint a Normafa természetesen fotóján is látszik, a hétvégre a Normafához tóduló tömeget nem zavarta sem a sárga kordon, sem az időnként szélirányból érkező csatornaszag, sem az, hogy szinte minden újság megírta: szennyvíz öntötte el a rét egy részét.Ha süt a nap, akkor "ki kell mozdulni", ha fene fenét is eszik. Bár a Libegő is…

Csökkent a részvétel, nőtt a fertőzöttek aránya - a hétvégi tömeges tesztelés tapasztalatai

Az ország 458 településén összesen 110 609 embert teszteltek a hétvégén.

Áldozatokat szedtek a hétvégi lakástüzek

A hétvégén ötvenhét lakástűzhöz riasztották a tűzoltókat, két emberen már nem lehetett segíteni, többen pedig füstmérgezést szenvedtek. A mostanihoz hasonló tragikus esetek füstérzékelő használatával megelőzhetőek lennének.

Eldurrant egy füves cigi is egy hétvégi profi Valorant meccsen

A hétvégén rendezték meg a First Strike Europe második rájátszását, ahol egyébként a magyar need more DM is megküzdött a régió legjobb csapataival. Sajnos a menetelésük nem tartott túl sokáig, nem sikerült bekerülniük a top 4-be, de nem is ez az, amiért a hétvégi esemény nagy reflektorfényt kapott. Az Ex6TenZ kivételével csak francia…

Megszűnnek a hétvégi fogorvosi magánrendelések – Hét közben nem változnak a rendelési idők

Kalohírek
-
 Ma 08:00Megyei

A városban hétvégére maradt négy fogorvos, akik viszont –figyelemmel arra, hogy a fogorvosi munka fizikailag is megterhelő – a megnövekedett gyakoriság miatt már nem képesek még ezeken a napokon is működtetni a praxist, majd hétfőn újra munkába állni.

Hétvégi összesítő

Hétvégi összesítőORFK Kommunikációs Szolgálat2020. 11. 23., h - 06:26 Az előző három nap eseményei számokban.

Wasteland 3

SG
-
 Tegnap 09:00Gaming

Brian Fargo legendás posztapokaliptikus szerepjátéka úgy lett maximálisan hű a második felvonáshoz, hogy közben sikerült tökéletesíteni a bevált recepten.

Legalább két hetet kell várni a járványhelyzet javulására a hétvégi karantén után – Sztepanov

Jelenleg „veszett ütemben” terjed a koronavírus Ukrajnában, azonban a hétvégi karantén-megszorítások betartása esetén már akár két hét után is javulhat a járványhelyzet – közölte Makszim Sztepanov egészségügyi miniszter szombaton.

Sztepanov: A múlt heti „hétvégi karantént” alig tartották be

Karpat.in.ua
-
 20.11.21 18:54Határtalan

Legyünk őszinték: a múlt hétvégén a hétvégi karantént alig tartották be, ugyanakkor a betegek számának csökkenéséhez legalább két hétig be kellene tartani az intézkedéseket, jelentette be Makszim Sztepanov egészségügyi miniszter egy tájékoztatóján.

A Chelsea győzelmével kezdődött a hétvégi angol forduló

A londoniak ezzel a sikerrel átmenetileg a tabella élére is álltak.

Minden érintett településen elindult a hétvégi tesztelés következő fordulója

Összesen 537 mintavételei helyen tesztelnek a hétvégén Szlovákiában, a csapatok pedig 100 százalékosan összeálltak - tájékoztatott közösségi oldalán Jaroslav Naď védelmi miniszter.

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2020. november 21–22. – Szabad kezet kaptok

NLC
-
 20.11.21 09:51Ezotéria-horoszkóp

Felemás hétvége vár rátok: a 2 nap 2 egészen más bolygóállás 2 egészen más hangulatot eredményez. Vagyis tervezhettek 2 egészen más programot. Szabad kezet kaptok, ha letudtátok a kötelezőket.