Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Újramérték az óceánok legmélyebb pontjait

A Déli-óceánban új területet azonosítottak legmélyebb pontként.

Újra fogad turistákat Montenegró

Origo
-
 Ma 08:53Külföld

Alig emelkedik az új regisztrált fertőzöttek száma az országban.

Csak a sírban egyesülhetett újra a középkor sorsüldözött szerelmespárja, Héloïse és Abélard

Héloïse francia apátnő, akinek szerelmével, a skolasztikus filozófus, teológus Abélard-ral folytatott levelezése a világirodalom leghíresebb szerelmi vallomásai közé tartozik, 857 éve, 1164. május 15-én hunyt el.

Újranyit a turisták előtt a magyarok egyik kedvenc nyaralóhelye

Montenegró minden határát megnyitja a turisták előtt a jövő héten - jelentette be Zdravko Krivokapic miniszterelnök a montenegrói közszolgálati televízió (RTCG) szombati beszámolója szerint.

Munkácsy-díjas festőművész kiállításával nyit újra a Reök

Hétfőtől ismét fogadja a védettségi igazolvánnyal rendelkező látogatókat a Reök. A féléves kényszerszünet után a palotában újranyílik a nagysikerű „Átkelés”

Ferihegy: újranyílhat az 1. terminál

A kellően változatos légitársasági körnek és utazóközönségnek köszönhetően a régió más reptereinél gyorsabb forgalomnövekedést vár Chris Dinsdale, a Budapest Airport Zrt. közelmúltban kinevezett új vezérigazgatója.

Koronavírus: visszaszorulóban a járvány, de veszélyezteti az újranyitást az indiai mutáns

Napról napra csökkenő koronavírus-fertőzésszámokat jelentenek azokból az országokból, ahol az átoltottság is növekszik, viszont az indiai mutáns miatt egyre nagyobb az aggodalom. Egyes országokban amiatt aggódik a vezetés, hogy az újranyitás is veszélybe kerül.

Újra lesz sportos MG

Egyelőre a közösségi médiában mutatták meg az MG6 Xpower nevű gépet. Egy biztos, elég vadul néz ki.

Berki még a bíróságon is csak a telefonját nyomkodta, miközben kiderült, saját mulasztása miatt kell újra elnapolni bünt…

Az érintett minden egyes mozdulata a tökéletes sérthetetlenség érzetét tükrözi. Valószínűleg, ő is tudja, amit mi csak sejtünk, hogy semmi gondja nem lesz ebből a büntetőügyből sem. Alig fél órát tartott Berki Krisztián büntetőfékezéses ügyében kitűzött elkészítő ülés pénteken, de a vádlott gyakorlatilag végig a telefonját nyomogatta.…

Ezek az olasz tulajdonú agrárcégek újra magyar kézbe kerültek!

Zalában működő olasz agrárcégeket vásárolt a magyar GVC Zrt.

A Baldur's Gate: Dark Alliance 2 is kaphat modern újrakiadást

GameStar
-
 Ma 07:59Gaming

A Dark Alliance újrakiadása után természetesen felmerült a kérdés, hogy vajon a folytatás is hasonló bánásmódban részesülhet-e, a fejlesztők válasza pedig optimizmusra ad okot.

Miskolc újra a jobboldalt választhatja

Zárug Péter Farkas elemző szerint ha a Fidesz képes újat húzni és szervezett marad, akkor győzhet a megyeszékhelyen.

Hétfőtől megint változik a pécsi buszok menetrendje, aztán szerdán újra variálnak

A Tüke Busz Zrt. az elmúlt napokban is figyelemmel kísérte az utasforgalom alakulását és a társasághoz beérkezett jelzések alapján azt tapasztalta, hogy Újhegyről a Belváros és a Klinikák irányába mind többen használják úti céljuk eléréséhez a közösségi közlekedést, írta közleményében a társaság.   A jelzett utazási igények alapján a társaság…

10 év után Mester Tamás újra képernyőn

Mester Tamást az elmúlt jó 10 évben nem láttuk, a nyilvánosságtól teljesen visszavonultan él. Hosszú idő után Friderikusz Sándor új podcast műsorában töri meg a csendet.

10 év után Mester Tamás újra képernyőn

Mester Tamást az elmúlt jó 10 évben nem láttuk, a nyilvánosságtól teljesen visszavonultan él. Hosszú idő után Friderikusz Sándor új podcast műsorában töri meg a csendet.