Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 405 hír

Adventi ablak – új hagyomány a közös karácsony helyett

December elején indulhat az ablakdíszvadászat Rácalmás területén.

A Csepeli piacon is bevezették az idősávos vásárlást

„A Csepeli piacon hétfőtől péntekig 9 és 11 óra között, szombaton 8 és 10 óra között kizárólag a 65 év feletti vásárlók tartózkodhatnak.A 65 év felettiek ezen kívül bármikor vásárolhatnak nyitvatartási időben. Javaslom, hogy lehetőségük szerint használják a védett idősávot.A piac összes bejárata továbbra is nyitva marad. Az intézkedés a…

BlackFriday helyett inkább AdakozóKedd

Veol
-
 Ma 11:00Megyei

Többek között a Magyar Hospice Alapítvány, a Munch.hu ételmentő startup vállalkozás és az MTK Budapest sportklub is csatlakozott idén az AdakozóKedd mozgalomhoz Magyarországon.

December 2-től villamos közlekedik Vásárhelyen!

Kedd délelőtt Kanda Imre projektvezető mérnök és Mucsi László projekttanácsadó voltak a Rádió 7 Közös nevező című műsorának vendégei. A műsorból kiderült, hogy december első napján érkezik Szegedről egy villamos, amivel tesztelik a rendszert.

Kávé helyett: 9 egészséges alternatíva, amiből energiát nyerhetünk

Origo
-
 Ma 10:44Recept

Ha csökkenteni szeretné a koffeinbevitelt, vagy változatosabbá tenni a napot.

Felállították a város karácsonyfáját Hévízen

Zaol
-
 Ma 10:25Megyei

Kedd reggel került helyére az impozáns fenyőfa.

Már 4755 koronavírus-fertőzött van Heves megyében

Heol
-
 Ma 09:55Belföld

68 fővel emelkedett a koronavírus-fertőzöttek száma szűkebb hazánkban.

Fideszes polgármester is csődöt emleget, ha elvonnák az iparűzési adót a Heves megyei településektől

Eger, Szilvásvárad, Gyöngyös, Hatvan, Heves vezetői, legyenek függetlenek vagy kormánypártiak, egyaránt kiakadtak az Iparkamara elnökének ötletén, amely két évre felfüggesztené a legfontosabb helyi adó fizetését.

5 anyagi kárral járó baleset történt Heves megye útjain hétfőn

A szolgálatot ellátó állomány egy körözött személyt fogott el illetve egy ittas vezetővővel szemben intézkedett az elmúlt egy napban.

Elindult a tömeges tesztelés Hevesben is

Pénteken a szociális ágazatban, hétfőtől pedig az oktatási-nevelési intézményekben is elkezdődött a dolgozók szűrése antigén gyorstesztekkel.  Bölcsődékben, óvodákban, illetve iskolákban is megkezdődött a pedagógusok csoportos tesztelése Heves megyében, így Hevesen is. Az intézkedéseknek köszönhetően lehetőség nyílik 400 helyszínen,…

Nyugdíjas korú kétkerekűek Hévízen - nézd meg a felújított Danuviákat!

A képzeletbeli istállóban nyugdíjas korhoz közelítő kétkerekűek sorakoznak, legutóbb a veterán járművek hévízi összejövetelén találkozhattunk a remek állapotú Danuviákkal.

Városliget: fű helyett műgyepet kap a kutyafuttató

Műgyepet telepítenek a korábbi zöldfelület helyére az új ligeti kutyafuttatóban - írja a 24.hu.A lap olvasói jelezték: arra lettek figyelmesek a Városligetben, hogy a most épülő kutyafuttatóban műgyepszőnyeget telepítenek néhány dombra. A 24.hu megkérdezte a Liget Zrt.-t erről.A Hermina úti Kutyás élményparkban szerzett üzemeltetési…