Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nem tudsz becsapni, ez egy kis ember egy jelmezben – Mémtőzsde

Ismét válogattunk az internet népszerű mémjeiből. Íme a hét népszerű vicces és érdekes posztjai.

Ilyet még soha nem sorsoltak lottón

A mexikói állami lottótársaság szerdán tárgynyereményként kisorsolta a hírhedt mexikói drogbáró, a “Köpcös” néven ismert Joaquín Guzmán egyik házát.

Jönnek a német választások, de nagyon nem elégedettek a szavazók

Túl kevés szó esik tartalmi kérdésekről a szeptember 26-ai németországi szövetségi parlamenti (Bundestag-) választást felvezető kampányban a szavazók több mint 70 százaléka szerint - mutatta ki egy vasárnap ismertetett felmérés.

A szélenergia helyett a szén volt Németország legnagyobb energiaforrása

A szél helyett a szén volt Németország legfontosabb energiaforrása az év első felében, miközben heves viták dúltak az éghajlatváltozás elleni küzdelemről a szeptemberi parlamenti választásokra készülődve.

Két 6. helyet hozott a magyar atléták számára a szezon egyik utolsó nemzetközi versenye

A világ idei legjobbját futották 100 méteres síkfutásban Kenyában.

Karácsony: „Orbán Viktor nem tudja, mi a különbség egy épület és egy intézmény között”

A főpolgármester arra reagált, hogy a kormányfő szerint „nyilvánvaló hazugság”, hogy a kormány elüldözte a CEU-t Magyarországról, hiszen a héten az egyetem épületében tartottak nemzetközi konferenciát.

Újra valódi veszély a terror Németországban

ma7.sk
-
 Ma 18:19Külföld

Azoknak az embereknek a kiutasítására szólított fel Armin Laschet német konzervatív kancellárjelölt, akiket a hatóságok veszélyesnek tartanak. Laschet a hágai zsinagóga elleni esetleges támadás meghiúsítása után a terrorizmusra veszélyére figyelmeztetett.

Az óceán eddig még nem látott szögből vált megfigyelhetővé: különleges távcsövet építettek a vízpartra

Femina
-
 Ma 18:16Színes

Egy művész olyan különleges, periszkópszerű távcsövet épített a vízpartra, amivel az óceánnak egészen különleges arca válik megtekinthetővé.

Horvát nemzetiségi műsor – 38. hét

A szeptember 20-26. közötti adások tartalmából.

A nők nagy része nem dolgozhat a tálibok uralma óta

A kabuli városvezetés női alkalmazottainak azt mondták, hogy maradjanak otthon, a munkát csak azoknak engedélyezik, akiket nem tudnak helyettesíteni férfiakkal.

Ennek a hét krémes sütinek nem tudunk ellenállni!

Jövő héten legalább az egyik krémes csodát próbáljátok ki!  Narancsos pite Gluténmentes Rákóczi túrós Banana cream pie Szőlős-mascarponekrémes pite Túró Guru torta Étcsokis-narancslekváros pite Fekete-erdő süti

Hiányolják a tartalmat a választási kampányból a németek

Túl kevés szó esik tartalmi kérdésekről a szeptember 26-ai németországi szövetségi parlamenti (Bundestag-) választást felvezető kampányban a szavazók több mint 70 százaléka szerint - mutatta ki egy vasárnap ismertetett felmérés.

Gyermekellenes csoport? Szerencséd, hogy anyukád nem volt a tagja...

She
-
 Ma 18:00Életmód

Éppen a rohadt meleg szobában szottyadtam álmatlanul, amikor rátaláltam egy oldalra, ahol gyerekellenes emberek tömörülnek egy kasztba. Láttam már sok mindent az életben, de van, ami még engem is meg tud lepni.