Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 171 hír

Rekord dőlt a balatoni személyhajózásban az első májusi hétvégén

Rekordszámú utas közlekedett a Balatoni Hajózási Zrt. (BAHART) járatain az első májusi hétvégén. A társaság csaknem 15.000 utast szolgált ki a kompokon és a legforgalmasabb balatoni útvonalakon közlekedő személyhajókon.

Sir David Attenborough 95 – Egész hétvégén a Spektrumon

Sir David Attenborough 95 éves. A természettudós előtt tiszteleg a Spektrum 110 órányi sorozattal, új műsorstruktúrában – főszerepben a természet és az univerzum. Sir David Attenborough 95 éves lesz május 8-án. A világhírű természettudós és dokumentumfilmes munkája előtti tisztelgésül a Spektrum műsorstruktúrája hetekre átalakul. Júniusig…

Resident Evil Village és Disco Elysium - ezzel játszunk a hétvégén

GameStar
-
 Tegnap 16:20Gaming

Vámpírokkal és vérfarkasokkal fogócskázunk, többnyire minket kergetnek, nem pedig fordítva, de így is nagyon élvezzük.

Ingyen tesztelik a hétvégén a XVIII. kerületben a diákokat és az iskolai dolgozókat

A hétvégén a XVIII. kerületben tömeges koronavírus-tesztelést indítanak a diákok és az iskolai dolgozók számára – közölte a kerület DK-s polgármestere pénteki online sajtótájékoztatóján.

Rekord dőlt a balatoni személyhajózásban az első májusi hétvégén

A Balatoni Hajózási Zrt. csaknem 15 000 utast szolgált ki a kompokon és a legforgalmasabb balatoni útvonalakon közlekedő személyhajókon.

Ingyen tesztelnek a hétvégén a XVIII. kerületben

A polgármester szerint nem nézheti tétlenül, hogy a kormány minden óvintézkedés és előzetes tesztelés nélkül nyitja újra az iskolákat.

4 Netflix-sorozat, amit biztosan nem fogsz abbahagyni a hétvégén

Drive Me Baby
-
 Tegnap 12:25Utazás

Nem tudod, mi legyen a hétvégi program? Segítünk neked: összegyűjtöttük a legjobb Netflix sorozatokat, amelyeket imádni fogsz.

Tartható az oltási terv, ha a tízszeresére gyorsul a tempó a hétvégén

Telex
-
 Tegnap 11:27Egészség

Legkésőbb hétfőre tervezték az 5 milliót, 700 ezernél is több beoltott hiányzik hozzá.

Sokan járnak oda nyaralni: Ingyenes koronavírus-kezelést ígérnek a turistáknak

Montenegró ingyenes koronavírus-kezelést és tesztelést ígér a turistáknak - közölte a helyi sajtó szombaton, az ország egészségügyi minisztériumára hivatkozva.

Ezeket a sporteseményeket rendezik a hétvégén Baranyában

Bama
-
 Tegnap 10:06Sport

Foci, kosárlabda és a kézi is szerepel a kínálatban.

Két hétig nem járnak a vonatok egy fontos vasútvonalon

Több helyen pályakarbantartást végeznek a Kiskunhalas-Kiskunfélegyháza szakaszon hétfőtől május 21-ig, ezért a vonatokat buszokkal pótolják - írja az MTI.

Szputnyik V oltás kapható bejelentkezés nélkül a hétvégén

Magyar Szó
-
 Tegnap 08:02Határtalan

Az óbecsei egészségház közleménye szerint szombaton, május 8-án, 9 és 19 óra között végzik a Sportközpontban a védőoltások beadását. A bejelentetteken kívül azok is felvehetik az oltást, akik nem jelentkeztek be, de ők csak a Szputnyik V vakcinát kaphatják meg. Az egészségház közleménye szerint vasárnap nem lesz oltás Óbecsén.

A Neuralink társalapítója és Elon Musk külön utakon járnak

Technokrata
-
 Tegnap 08:00Tudomány

„Már nem vagyok a Neuralinknél (néhány hete). Rengeteget tanultam itt, és továbbra is lelkes támogatója maradok a vállalatnak! Előre az új dolgok irányába.” Ezzel a Twitter-üzenettel tudatta Max Hodak, a Neuralink társalapítója, hogy kiszáll az Elon Muskkal közös vállalkozásukból. A bejegyzésből csak annyi derült ki, hogy már hetekkel…