Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 123 hír

PiacPlacc: hétvégente újra vásározhatunk

Hétvégente ismét működik a Piac-Placc a Szent István téren, mely – ha az időjárás lehetővé teszi – szombatonként és vasárnaponként reggel 6 és 13 óra között várja a vásárlókat.  Aki árulni szeretne a Placcon, minden kedden 9 és 11, csütörtökön pedig 13 és 15 óra között tud regisztrálni a piacfelügyeletnél. Az árusítási lehetőség napi…

Kecskemét és környékének alsósai szinte mind járnak iskolába

Magyar Nemzet
-
 Tegnap 16:34Belföld

Kedden az 53 érintett intézményben a gyermekek, tanulók 87,12 százaléka jelent meg.

Vízhiány lesz a hétvégén Békéscsabán

Az Alföldvíz Zrt. tájékoztatása szerint április 23-án, pénteken és április 24-én szombaton éjszaka az ivóvíz-hálózat főkörének mosatása történik Békéscsabán.

Egy videó, ami bebizonyítja, hogy az idegenek köztünk járnak

Egy floridai nő megdöbbenve nézte vissza a házán lévő térfigyelő kamerája által rögzített képsorokat, a felvétel láttán arra jutott, hogy egy dinoszaurusz futott át az udvarán.

110 nap után újranyit két szlovák síközpont a hétvégén

Turizmus.com
-
 Tegnap 14:03Utazás

A Jasná és Štrbské Pleso (Csorba-tó) síközpontok ismét megnyitják a kapuikat az enyhülő korlátozások nyomán, mert kedvező fekvésüknek köszönhetőn még mindig van elég hó a síeléshez.

Fagyveszély fenyeget a hétvégén

Kiderül
-
 Tegnap 13:08Időjárás

A csütörtökön átvonuló front után ismét hidegebb levegő áramlik a Kárpát-medencébe. Péntektől több napon keresztül talajmenti fagyok várhatók.

Az AstraZenecával oltott tanárok egy része már most hétvégén megkapja a második adagot

Parameter
-
 Tegnap 12:16Határtalan

Az első tanárokat főként a kórházakban oltották be, jelenleg ott azonban nem oltanak az AstraZenecával, ezért ők a nagy kapacitású oltóközpontok egyikébe kapnak majd időpontot – lehetőleg ugyanabban a városban vagy az ahhoz legközelebbi oltóközpontban. Dunaszerdahelyen ilyen a Vidékfejlesztési Szakközépiskolában működik. „Azok a…

A hétvégén remekeltek a szegedi fallabdások

Az “A” kategórián belül Farkas Balázs győzött, megelőzve a szegedi Tisza Squash SE sportolóját, Sebők Benedeket. A Tisza SE játékosa, Hoffmann Péter a negyedik helyet érte el. Az ötvenhét nevező négy kategóriában remek létszám, játékosként pedig örülök, hogy nem állnak le a versenyek, a Covid-protokollt betartva tudunk sportolni. Az…

Hétvégén vízhiány lesz Békéscsabán

Vízhiányra készülhet a lakosság Békéscsabán. Péntek (április 23.) és szombat (április 24.) éjszaka az ivóvíz-hálózat főkörének mosatása történik Békéscsabán. Ezen a két napon este 7 és reggel 7 óra közötti időpontban a város egyes részein nyomáscsökkenés és időszakos, 1-2 órás vízhiány is előfordulhat. A mosatással járó esetleges…

Karanténban táppénz nélkül - így járnak pórul az ukrán vendégmunkások

HR Portál
-
 Tegnap 08:26Karrier

Egy magyar-szovjet egyezmény miatt a Magyarországon dolgozó ukrán vendégmunkások nem kaphatnak táppénzt, csedet, gyedet. Hiába fizeti utánuk magyar munkaadójuk az összes közterhet. A visszás helyzetre sokakat a koronavírus-járvány döbbentett rá. Az ukránokat foglalkoztató cégek attól tartanak, nem jön utánpótlás, az itt levők távoznak.

5 rejtett romantikus magyar falu, ahová kiszabadulhatsz egy hétvégén

Bien
-
 Tegnap 07:51Életmód

Eleged van a városból, utaznál, de nincs sok időd? Egy pár napos „kiszakadás” hatalmas feltöltődés lehet, ha megtalálod a megfelelő helyet.

Ön tervezi már, hogy a hétvégén kiül egy vendéglátóhely teraszára?

A napokban újranyitnak a vendéglátóhelyek teraszai. Ma ebben a témában kérdezzük olvasóinkat.

Több mint háromszáz határsértő ellen intézkedtek a hétvégén

Az elmúlt héten az ország területén 849 határsértőt tartóztattak föl, és kísértek vissza.