Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Az őszi szünetben is biztosított az ingyenes gyermekétkeztetés

A szünidő alatt napi egyszeri meleg ételt kaphatnak a hátrányos helyzetű családban élő gyermekek.

Harminc éve emlékeztünk először szabadon 1956-ról

Orbán Viktor szerdán a Zeneakadémián tartja meg ünnepi beszédét. Jelmondat: A szabadság napja.

A jövő megérkezett: először láthatunk VR-filmeket a legmenőbb dokumentumfilmes szemlén

HVG
-
  Ma 11:07 Film

Nyilvános a Verzió Nemzetközi Emberi Jogi és Dokumentumfilm Fesztivál programja. A november közepén induló fesztiválon kiemelt téma lesz a Földünk kizsigerelése, a fake news jelensége és a független média kérdése, valamint igazi szenzáció, hogy ezúttal már VR-szemüveggel is meg tudunk nézni néhány alkotást.

Nagy bejelentéssel állt elő a Mastercard

A Mastercard vállalat stratégiai tanácsadással foglalkozó üzletága, a Mastercard Advisors Budapestre hozza egyik európai központját, melynek keretében a tanácsadói csapat létszámát 100 főre tervezik emelni a következő néhány évben - jelentette be a cég.

OEE mérés – az ipar 4.0 előszobája

A valós idejű OEE mérés gyakran az ipar 4.0 felé vezető út első lépésének is tekinthető. Bóna Péter, a Com-Forth Kft. ügyvezetője összeszedte azokat a legfontosabb döntési pontokat és potenciális zsákutcákat, amelyek egy OEE adatgyűjtési projekt elindítása során felmerülhetnek. (1. rész)

Ennyiről indulna a Parlament, ha eladó lenne

Az Országháznak van egy bizonyos "könyv szerinti" értéke, ami természetesen nem azonos a piacival.

5 szuper kilátó őszi kiránduláshoz

WeLoveBudapest
-
  Ma 11:01 Utazás

Egyelőre tényleg nem látszik a vége az októberi nyárnak, aminek talán a kirándulók örülhetnek a legjobban, ezért a kedvenc Budapest-környéki kilátóink közül ajánlunk most nektek ötöt, amelyek meghódítása igazán tartalmas program lehet valamelyik soron következő őszi hétvégén. Elő a túrabakancsokkal!

Egyetlen út áll Terry Black gyermekei előtt, nehéz döntést hoztak meg

A magyar előadóművész Németországban élt a két gyerekkel, akik a halála után szembesültek azzal, mekkora adósságot hagyott hátra.

A döntés előtt állóknak rendeztek pályaválasztási napot Ajkán

Veol
-
  Ma 11:00 Megyei

Csoportokban érkeztek a pályaválasztás előtt álló nyolcadik osztályosok a pályaválasztási napra október 17-én.

Rendszeres tehervonat indul Budapestről Kínába

Első alkalommal indult útjára a METRANS Csoport Budapestről Kínába rendszeresen közlekedő konténerszállító tehervonata a Csepelen nemrég felépült új vasúti terminálról. A szerelvény Magyarországon, Szlovákián, Ukrajnán, Oroszországon és Kazahsztánon át 15 nap alatt 9500 km utat tesz meg a kínai Xiamen városába.

Hétvégén óraátállítás, kezdetét veszi a téli időszámítás

Október 27-én vasárnap hajnalban 3.00 órakor 2.00 órára kell visszaállítani az órát. Ezzel kezdetét veszi a téli időszámítás.

Egy fordulóval a vége előtt már eldőlt a bajnoki címek sorsa

Kalohírek
-
  Ma 10:55 Foci

„Reptér”, „Kápolna”, „Kiwi” a bajnokok.

Új service design tanácsadócég indult a hazai piacon

Kreatív Online
-
  Ma 10:54 Média

A Beyond Partnerst olyan ismert szakemberek alapították, mint Havasi Zoltán, Turi Tamás és Molnár Imre.

Fideszesek magyarázzák Erdoğan kurdok elleni háborúját

Törökország kurdok elleni háborújáról kérdeztük a Fidesz-Kdnp képviselőit, és arról, hogy az egész világgal szemben miért épp ők azok, akik támogatják a törökök véres offenzíváját. A képviselőktől megtudtuk, hogy a 2015-ös menekültválság komoly áldozatokkal járt Magyarországon; a kormány nem a keresztényüldözést támogatja, hanem a…

Véget ér a PUBG Season 4 – Indul az 5. évad

Leet
-
  Ma 10:50 Gaming

A PUBG rajongóinak már csak néhány órája van arra, hogy még elérjenek egy új a Survivor Pass szintet, vagy rankot, mivel órák kérdése és véget ér a 4. évad. Az 5.1-es frissítés számos változást hoz a játékba. Miután ma, október 22-én véget ér a negyedik, nem sokkal később, a szerverkarbantartások után életbe lépnek az 5.