Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Az utolsó hétre mélypontra süllyedt Trump népszerűsége

Még egyetelen amerikai elnök sem távozott hivatalából a Trumpéhoz hasonlóan alacsony tetszési indexszel.

Újabb magyar találmány: élhetetlen felület a vírusok számára? Itt a megoldás

Metropol
-
 Tegnap 21:00Bulvár

Itt az önfertőtlenítő felület, amelyen évekig elhalnak a baktériumok, gombák és vírusok. Így a covid is!

Így változott megyénként a koronavírus-fertőzöttek száma szombatra – 1.16.

Liner
-
 Tegnap 20:18Életmód

Ismét rengeteg COVID-19 fertőzöttet és áldozatot azonosítottak az egészségügyi hatóságok hazánkban, ami tökéletes bizonyítéka annak, hogy a koronavírus-járvány második hullámának intenzitása továbbra sem csillapodott.

Gyimesközéplok számára fontos beruházás kezdődik el idén

Székelyhon
-
 Tegnap 20:15Határtalan

Gyimesközéplok jelentős részének vízellátását, illetve a szennyvíz elvezetését és tisztítását biztosítja az a beruházás, amelyet  uniós támogatással készülnek elkezdeni. A természeti adottságok miatt több patakvölgy kimarad a fejlesztésből, számukra más megoldásokat kell keresni.

Zacher Gábor: lehet, hogy az új mutáció újra "meg fogja lendíteni" az új betegek számát

A toxikológus a hatvani kórházban és a mentőszolgálatnál is dolgozik. Szerinte bár kevesebb a beteg, kevesebben vannak kórházban és lélegeztetőgépen, de nagyban hozzájárul ehhez, hogy vannak olyan Covid-pozitív betegek, akik nem vagy alig produkálnak tüneteket.

Tokióban börtön vár a betegre, aki megtagadja a kórházi ellátást

Egyes országokban egyre komolyabb szankciókat terveznek bevezetni a kormányok a szabályszegők miatt, akik veszélyeztetik a védekezést. Az RT a cikkében arról ír, hogy a japánok nagyobb pénzbírságot és börtönbüntetést fontolgatnak azok számára, akik fertőzöttként nem hajlandóak kórházba menni, és megtagadják az együttműködést a…

Bevált az üzbég kapcsolatépítés: 36 százalékkal nőtt tavaly a magyar export Üzbegisztánba

Mandiner
-
 Tegnap 18:42Vélemény

A magyar kivitel Üzbegisztánba tavaly az első tíz hónapban 36 százalékkal nőtt az előző év azonos időszakához képest, és bőven meghaladta a 100 millió dollárt – közölte a külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön, miután telefonon tárgyalt Sardor Umurzakov miniszterelnök-helyettessel, az üzbég befektetésért és külgazdasági kapcsolatokért…

Több mint félszázzal nőtt a fertőzöttek száma Komárom-Esztergomban

Kemma
-
 Tegnap 18:38Belföld

A szombati esetszám magasabb a péntekinél.

A legtöbb iparágban a járvány eleji szintre nőtt a kölcsönzött munkavállalók száma

A vendéglátás és idegenforgalom kivételével már minden iparágban annyi kölcsönzött munkavállaló dolgozik Magyarországon, mint a koronavírus-járvány kezdetén.

A legtöbb iparágban a járvány eleji szintre nőtt a kölcsönzött munkavállalók száma

A vendéglátás és idegenforgalom kivételével már minden iparágban annyi kölcsönzött munkavállaló dolgozik Magyarországon, mint a koronavírus-járvány kezdetén.

Ennyi az intim együttlétek ideális száma egy héten, a szakértők szerint

Bien
-
 Tegnap 18:20Egészség

Elöljáróban csak annyit, hogy nyilvánvalóan nincsenek elvárt számok, már, ami a szexet illeti, hiszen ez mindenkinél egyéni. Mi a következőkben csupán azt szeretnénk elmondani, hogy mire jutottak a szakértők e téren.

Az orvos hibájából majdnem meghalt egy 4 éves kisfiú: elzavarta a halálos beteg gyereket

Ripost
-
 Tegnap 18:00Külföld

Azt mondta az anyának, adjon fájdalomcsillapítót a gyereknek.

Meghaladta a 300 ezret az oltáskampány második szakaszára feliratkozottak száma

Székelyhon
-
 Tegnap 17:18Határtalan

305 562-en iratkoztak fel a koronavírus elleni védőoltásra az oltáskampány második szakaszában – közölte szombaton a COVID-19 elleni oltáskampányt koordináló országos bizottság.

Drámai kórházi számok érkeztek a magyar koronavírus-járvány csúcspontjáról

Portfolio
-
 Tegnap 17:05Gazdaság

A koronavírus-járvány második hulláma novemberben rakott jelentős terhelést az egészségügyi ellátórendszerre, ami nem meglepő, hiszen ebben az időszakban volt a pandémia csúcspontja Magyarországon - olvasható ki a KSH által a napokban frissített kórházi ágykihasználtsági idősorokból.

Brutális tények a kereszt(y)én(y)üldözés 2020. évi mérlegén: 60%-os emelkedés a hitük miatt megöltek számában (1.)

Pár nappal ezelőtt hozta nyilvánosságra az Open Doors nevű, 29 éve a keresztyénüldözés jelenségeit elemző, a  tényeket közzétevő  világszervezet a 2020. évről szóló keresztyénüldözési világ indexét. Több mint 600 oldalon elemzi és világnyelveken publikálja is az adott év keresztyénüldözéseinek aktuális, az előzőekhez képest sajnos…