Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Karantén alá helyezik a karcsai úti roma közösséget Dunaszerdahelyen, szombattól rendőrök, hétfőtől katonák őrzik

A Karcsai úton lévő közösségi központban szombaton állítottak fel egy mintavételi helyszínt, kifejezettek a roma közösség tesztelésére. (Novemberben egyébként elsőre gondok akadtak ezzel.) Kora este sikerült elérnünk Ravasz Józsefet, a roma közösséggel foglalkozó központ vezetőjét, aki viszont csak annyit tudott mondani, hogy zökkenőmentesen…

Itt vannak a Luxor 3. heti nyerőszámai és nyereményei

Alon
-
 Ma 20:49Megyei

56 millió forintot nyert a Luxor telitalálatos.

A pandémia ellenére is több fronton erősödött Mikepércs

Haon
-
 Ma 20:36Belföld

Évről évre egyre többen születnek Mikepércsen, csak tavaly hatvan csöppség érkezett.

Hétfőtől minősített fogyasztóbarát személyi hitelek a Budapest Banktól

Miután a Magyar Nemzeti Bank elfogadta a bank pályázatát, a Budapest Bank 2021. január 25-től megkezdi a minősített fogyasztóbarát személyi hitel értékesítését. A végig fix, befogadástól számítva maximum 3 munkanapon belül folyósított termék iránt nagy érdeklődésre számítanak. A konstrukció további előnye, hogy a következő hónapokban…

Ötös lottó nyerőszámok és nyeremények - 2021. 3. hét

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint az 3. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

Itt vannak az ötös lottó 3. heti nyerőszámai és a nyeremények

Az ötös lottó számsorsolásán a következő számokat húzták ki:   

Akár havazhat is a hét végén az ország keleti felén

Debrecen – Vasárnap estére visszatérhet az igazi tél.

Ellenőrizze szelvényét! Mutatjuk az ötös lottó e heti nyerőszámait

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint az 3. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

Hét gólt kapott a Dab

A rájátszásba jutás szempontjából fontos győzelmet aratott a Vasas a jégkorong Erste Ligában. A szombati játéknapon a fővárosiak a sereghajtó Dunaújváros otthonából hozták el a három pontot. Bödök Bence négy góllal és egy gólpasszal vette ki részét a 7-2-es sikerből.

Az Ötöslottó nyerőszámai a 3. héten

Kihúzták az Ötöslottó 3. heti nyerőszámait, a sorsolást ezúttal is élőben közvetítette a Pénzcentrum. Ezen a játékhéten nem volt telitalálat, így a várható főnyeremény 1 milliárd 140 millió forint lesz a 4. héten. Az

Kevesebb vakcinát kap a következő hetekben Csehország

Az eredetileg tervezettnél mintegy 20 százalékkal kevesebb, koronavírus elleni vakcinát kap Csehország a következő néhány hétben a Pfizer/BioNTech cégektől – közölte Jan Blatny cseh egészségügyi miniszter szombaton a dél-morvaországi Brünnben, miután megkapta az egyik helyi kórházban a védőoltás második adagját is.

Koronavírus összefoglaló: Hazai bevizsgálás nélkül engedélyezik az orosz vakcinát

Mérce
-
 Ma 18:59Vélemény

Vakcina nacionalizmus és oltóanyaghiány, itt a Mérce napi koronavírus összefoglalója

A csehek is kevesebb vakcinát kapnak a következő hetekben

Az eredetileg tervezettnél mintegy 20 százalékkal kevesebb, koronavírus elleni vakcinát kap Csehország a következő néhány hétben a Pfizer/BioNTech cégektől - közölte Jan Blatny cseh egészségügyi miniszter szombaton a dél-morvaországi Brünnben, miután megkapta az egyik helyi kórházban a védőoltás második adagját is.

Csehország kevesebb vakcinát kap a következő hetekben

Az eredetileg tervezettnél mintegy 20 százalékkal kevesebb, koronavírus elleni vakcinát kap Csehország a következő néhány hétben a Pfizer/BioNTech cégektől – közölte Jan Blatny cseh egészségügyi miniszter szombaton a dél-morvaországi Brünnben, miután megkapta az egyik helyi kórházban a védőoltás második adagját is. Csehországban…

The Medium és Hitman 3 - ezzel játszunk a hétvégén

GameStar
-
 Ma 17:30Gaming

Hosszú idő után új játékok érkeztek, nem is tudtunk ellenállni nekik.