Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 335 hír

Karantént töltő osztályok számára indította el új, ingyenes iskolai programját a Bátor Tábor

Digitális oktatásban részesülő vagy karantént töltő osztályok számára indította el új, ingyenes iskolai programját a Bátor Tábor. Változatos programkínálatukkal az osztályfőnököknek segítenek a képernyőn keresztül is összekovácsolni a csapatot, otthonról is közös élményeket szerezni.

Heti szexhoroszkóp 2020.november 27-től december 3-ig

Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.

Az idén is adományokat gyűjtenek csapataink

Szon
-
 Ma 07:35Sport

A Nyíregyházi Sportcentrum, a Fatum-Nyíregyháza röplabdacsapat, a Hübner Nyíregyháza BS kosárlabdacsapat és a Nyíregyházi KC kézilabdacsapat az idén is összefogott, és újra meghirdették karácsonyi jótékonysági akciójukat.

Így ellenőrizhető, melyik program fut Apple M1 processzoros gépeken

Techwok
-
 Ma 06:00Infotech

A macOS Big Sur az Apple első rendszere, amely fut a cég új, Apple Silicon M1 processzorokkal (Apple M1 Chip) ellátott gépein. Azonban a macOS Big Sur még szerencsére támogatja a korábbi Intel. processzoros Macek egy részét is. Így viszont sokaknak nehéz lehet kiigazodni azon, melyik program fut Apple M1 processzoros gépeken.…

Elindult a Bátor Tábor Online iskolai programja

Digitális oktatásban részesülő vagy karantént töltő osztályok számára indította el új, ingyenes iskolai programját a Bátor Tábor. Változatos programkínálatukkal az osztályfőnököknek segítenek a képernyőn keresztül is összekovácsolni a csapatot, otthonról is közös élményeket szerezni.   A Bátor Tábor közel 20 éves tapasztalattal…

Kutatók éjszakája – Több száz online programmal várják az érdeklődőket

A Kutatók éjszakája idén az online térbe költözik. A szervező intézmények több száz, többek között agrártudományi, bölcsészettudományi, hittudományi, társadalomtudományi, orvoslással vagy kultúrával kapcsolatos előadással, kísérletekkel, beszélgetéssel várnak minden korosztályt november 27-28-án. “Különleges lesz idén a Kutatók éjszakája,…

Kormányzati innovációs célokat, programokat mutattak be az NKE konferenciáján

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM), a Honvédelmi Minisztérium (HM) és a Belügyminisztérium (BM) több innovációs célját, programját is bemutatták a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) csütörtöki “Az innováció és a tudomány kapcsolata” című online konferenciáján. Gulyás Tibor, az ITM innovációért felelős helyettes államtitkára:…

Pénteki online programok

Port
-
 Ma 00:00Kultúra

A Kutatók éjszakájával indul a hétvége! Idén a virtuális térben kapsz bepillantást a tudományos műhelyek munkájába, de ugyanitt a koncerttermek, színházak, mozik és kiállítótermek programjait is követheted.

Több száz online programmal várják az érdeklődőket pénteken

A Kutatók éjszakája idén az online térbe költözik. A szervező intézmények több száz, többek között agrártudományi, bölcsészettudományi, hittudományi, társadalomtudományi, orvoslással vagy kultúrával kapcsolatos előadással, kísérletekkel, beszélgetéssel várnak minden korosztályt november 27-28-án. “Különleges lesz idén a Kutatók éjszakája,…

Dávid Ferenc: nincs érdemi bértámogatási program itthon

ATV
-
 Tegnap 20:59Belföld

A DK gazdasági szakértője szerint a kormány eddig gazdasági intézkedései békeidőre jellemző, lassú gazdasági reform elemeinek felelnek meg, de nem segítik a vállalkozásokat.

Novák: 300 milliárd forintra rúghat az otthonteremtési program új elemeinek költsége

A kormány arra számít, hogy 300 milliárd forintos többletköltséget jelentenek majd az otthonteremtési program új elemei a jövő évi költségvetésben, ebből az otthonfelújítási támogatásra szánt részt 150-170 milliárd forintra becsüli – közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter csütörtökön a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című…

Befutott az Epic Games Store heti ajándéka

Menetrendszerűen élesedett az Epic Games Store-ban a heti ajándékunk, ezúttal a MudRunner kegyetlen terepein dagaszthatjuk majd a sarat, mindenféle gépszörnyeteggel.

Felállt a Konferencia Nagyköveti Program Pályázat Bíráló Bizottsága

Turizmus.com
-
 Tegnap 18:49Utazás

2020. november 24-én tartotta alakuló ülését a Konferencia Nagyköveti Program – Pályázat Bíráló Bizottsága. Ahogy arról korábban beszámoltunk a Budapest Convention Bureau a 2004 és 2016 között sikeresen működött KNP Pályázati részét idén új feltételrendszerrel és kibővített forrással újraindította.

Online követhetjük az adventi programokat Székesfehérváron

fmc
-
 Tegnap 18:00Megyei

A koronavírus-járvány miatti szigorítások ellenére is készül a város az adventi időszakra, csak máshogy. Látványban, produkciókban sem lesz hiány. Nem maradnak el a gyertyagyújtások sem, most azonban virtuálisan, az online térben kapcsolódhatunk be a programokba.

Novák Katalin: 300 milliárd forint az otthonteremtési program új elemeire

Ebből az otthonfelújítási támogatásra szánt részt 150-170 milliárd forintra lehet becsülni - közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter.