Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Itt vannak a Skandináv lottó 3. heti nyerőszámai és nyereményei

Alon
-
 Ma 21:23Megyei

A Skandináv lottó nyerőszámai a következők:

Hosszú távra terveznek a Csongrád-Csanád megyei Üllésen

Sokat fejlesztettek tavaly Üllésen. Nagy Attila Gyula polgármester már a jövőbe tekint: ipari parkot alakítanak ki a településen.

Heti 43 millióba kerül a karantén Robbie Williamsnek

Az énekes a karibi térségben, Saint-Barthélemy egyik luxusvillájában tölti a 14 napos karantént családjával, miután pozitív koronavírus tesztet produkált.

Már a hétvégén jöhet az éjszakai kijárási tilalom Hollandiában

A koronavírus-járvány visszaszorítása érdekében Hollandia éjszakai kijárási tilalmat kíván életbe léptetni már a hétvégétől, a kormány emellett az javasolja, hogy az ország ne fogadja a Nagy-Britanniából, Dél-Afrikából és a dél-amerikai kontinensről érkező repülőjáratokat - jelentette be Mark Rutte holland miniszterelnök szerdán.

Hollandia kijárási tilalmat léptethet életbe a hétvégén

A tervek szerint este fél kilenctől reggel négy óráig lesz érvényben.

Asszisztens segítségével október végéig tölthető ki a népszámlálási kérdőív

A népszámlálási kérdőív asszisztens segítségével történő kitöltésére a népszámlálás hivatalos időtartama után is sor kerülhet, egészen október végéig. Ez a 2021-es népszámlálást szabályozó törvény módosításából következik, melyet a kormány a szerdai ülésén hagyott jóvá. A javaslatot a Szlovák Statisztikai Hivatal terjesztette elő. Az…

Több mint hetven éve nem születtek ilyen kevesen Franciaországban

A koronavírus-járvány nem csupán a születésszámra volt hatással.

Asszisztens segítségével október végéig tölthető ki a népszámlálási kérdőív

A népszámlálási kérdőív asszisztens segítségével történő kitöltésére a népszámlálás hivatalos időtartama után is sor kerülhet, egészen október végéig. Ez a 2021-es népszámlálást szabályozó törvény módosításából következik, melyet a kormány a szerdai ülésén hagyott jóvá.

Vénusz, Tabak és Boxi gazdit keres

Boon
-
 Ma 16:30Életmód

Az Észak-Magyarország kisállat oldalán a Zemplén Gazdátlan Állataiért Alapítvány lakóit mutatjuk be Sátoraljaújhelyről.

1987-ben volt utoljára igazi havazás: A Korda házaspár nyakig süppedt a hóban, Szikora anyukája egy hétig a ház fogly…

Bár a napokban kaptunk egy kis ízelítőt a télből, igazi nagy havazás 1987 óta nem volt hazánkban. Megállt az élet Budapesten – emlékeztek vissza a legtöbben, amikor a ’87-es nagy hóviharról kérdeztük őket. Többek közt Korda Györgyöt vagy épp Szikora Robit is feltárcsáztuk egy kis múltidézésre.

Horoszkópja miatt félt a nősüléstől a babonás Rudolf király

409 éve, 1612. január 20-án halt meg a prágai Hradzsinban II. Rudolf Habsburg-házi német-római császár, I. Rudolf néven magyar király. Az ingatag és önkényes Rudolf uralkodásra nem volt alkalmas, de számos tehetséggel volt megáldva. Kiválóan festett, ügyesen fúrt-faragott, kora legnagyobb műgyűjtője volt, értett a zenéhez és a…

Napi horoszkóp 2021. január 21.: különleges napja lesz a Halaknak!

A Kos jobban tenné, ha hallgatásba menekülne, a Vízöntő viszont ne rágódjon a múlton! Napi horoszkóp következik minden csillagjegynek.

Super Mario horoszkópja is ismert Japánban

A japán horoszkóp tizenkét állatkarakter alapján határozza meg a szülötteit. A születési évedből megtudhatod, te melyikhez tartozol.

Már novemberben jelen volt Szlovákiában a koronavírus brit mutációja

Már november 14-én azonosították Szlovákiában az új típusú koronavírus brit változatát. Ezt a mutációt a decemberi trencséni szűréskor a fertőzöttek 57 százalékának mintájában kimutatták - tájékoztatott a Közegészségügyi Hivatal (Úvz).

Villámdiéta: heti 2 kg-ot dobhatsz le ezzel a turmixszal

A zeller az egyik legegészségesebb zöldség a súlycsökkentő diétához.