Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

DK: minden egyes iskolai fertőzésért személyesen Orbán Viktor lesz a felelős

ATV
-
 Ma 13:56Belföld

Oláh Lajos szerint minden tragédiáért a jövőben személyesen a miniszterelnök felel.

Súlyos ára lesz a hitelmoratóriumnak

A magyar ügyfelek most látják, hogy nem volt jó választás a hitelmoratórium. Többek között erről ír a Nyomtass te is! Bár a bankok és a...

Zseniális kép terjed a neten, ami bizonyítja, hogy múlt héten nem csak nálunk őrült meg az időjárás

Player
-
 Ma 13:50Kultúra

Április 6-án egy holland srác lefotózta a hátsó kertjét délelőtt 9-kor, majd kétóránként csinált egy-egy újabb fotót, végül pedig ezeket összevágta. Az eredmény hatalmasat megy a neten.

Itthon is kapható lesz a Honor Band 6

Április végétől hazánkban is rendelhető a HONOR Band 6 méretes, 1,47” AMOLED kijelzővel.

2021 sok szempontból fordítottja lesz a tavalyinak - Hold Alapkezelő

A 2021-ben nyolcadszorra átadott Klasszis díjak közül a Hold Alapkezelő kettőt is elnyert, és az egyik fődíj is náluk landolt - a cég igazgatóságának elnöke, befektetési igazgatója adott rövid helyzetértékelést.

Jóval olcsóbb lesz az Iparművészeti Múzeum műtárgyainak raktározása

Napi.hu
-
 Ma 13:40Belföld

Egyedüli ajánlattevőként a Museum Complex Szállítmányozó és Szolgáltató Kft. raktározhatja az Iparművészeti Múzeum műtárgyait a rekonstrukció alatt, nettó 1,9 milliárd forintért. A becsült ellenérték jóval nagyobb összeg - több mint 3 milliárd forint - volt.

Csak rövid szünetet tart az eső

Csütörtökön még többfelé számítani lehet néhány milliméter esőre, majd pár napos szünet következik. Vasárnaptól ismét csapadékos időszak veszi kezdetét, újabb jelentős mennyiség várható a hét utolsó napjától kezdődően.

Csak kacsa volt: mégsem lesz anya Jennifer Aniston

Új információk szerint tévedés történt, mégsem lesz anya Jennifer Aniston. Elterjedt a hír, miszerint Jennifer Aniston örökbefogadásra készül, méghozzá egy mexikói kislány édesanyja lesz. Most kiderült, hogy az információ hamisnak bizonyult, ugyanis a színésznő képviselője a TMZ-nek azt mondta, soha nem történt ilyen bejelentés, a…

Új kétharmados hatóságot alkot a Fidesz, ami állam lesz az államban – egy új kormány sem tudna vele mit kezdeni

Vészjósló nevet kap a Fidesz legújabb találmánya: Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága. A HVG szerint a lényeget tekintve igazi frankensteini szörnyeteg lesz az említett hatóság, ha a Palkovics

Erősödött Astra, brutális lesz plantolás után – Ezt hozta a Valorant 2.07-es frissítése

Leet
-
 Ma 13:30Gaming

A napokban mi is beszámoltunk arról, hogy jóval a betervezett időpont előtt napvilágra került a Valorant 2.07-es frissítésének tartalma. Természetesen az adatbányászok ezúttal sem tévedtek, a hivatalos patch notes semmiben sem különbözik a kiszivárogtatott információktól. Az első születésnapját nemrégiben ünneplő Valorant legújabb…

Orosz támadás elhárítására készül az ukrán haderő, több nagy gyakorlat is lesz

Több helyszínen is nagyszabású hadgyakorlatot tervez végrehajtani az ukrán haderő az ország keleti részében, hogy egy esetleges orosz támadás elhárítására készüljenek.

Érvényes lesz az EU-ban a magyar vakcinatanusítvány

vg.hu
-
 Ma 13:28Gazdaság

A zöldkártya a helyi szabályozástól függően, adott esetben megkönnyítheti a belépést.

Mitõl lesz hatékony a kommunikációnk?

Az életünk, a mindennapjaink szerves része a kommunikáció. Az életünk minden területére vonatkozóan elért sikereinket jelentõsen befolyásolja milyen szinten és minõségben értünk szót másokkal. Milyen a jó kommunikáció és miért fontos, hogy jól kommunikáljunk?